🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #13: от вторник до четвъртък, 20:00

• 110 255
  • 2 134
  •   1
Отговори
# 75
Да  изборът на дрехи е много спорен при нея. Но може да се получи не само след драстично отслабване, а и ако по принцип не си бил наднормен,  а свалиш. Първо спихва там, за съжаление. Метаболизъм. По други части изобщо може до нямаш поражения.

# 76
Тоест, секс може да се прави само в стая и на легло.

Т'ва, младото поколение, нямате никакво въображение . Trollface

Интересно, Наум и той ли е на "пост и молитва"  или ... Wink
Не става въпрос за стая и за легло, а да съм в по-нормална обстановка. Нямам никакво желание нито децата ми, нито родителите ми, да ме чуват как пъшкам от телевизора, мерси.

Наум не е в къща с камери и микрофони, така че той е в безопасност. 😁

# 77
Видяхме я как кара картинг Адриана.Не мога да си я представя на мотор как ще е🤣
Като леля ти... 😁

# 78
Ние тук си купуваме сутиен с $и$и в него и така, слагаш си сутиена и имаш, махаш го и нямаш😂
Любомира явно си харесва гърдите. Иначе не си обяснявам избора й на деколтета.
Боди позивитизъм… Модерен е. На мен обаче ми е малко странно. И аз имам проблемни зони - примерно имам едни 5 кг. в повече (основно ми се лепи на корема). Приела съм се, но няма да тръгна да нося нещо впито точно там, за да подчертава недостатъците ми, а ще избера нещо по-широко и с акцент на хубавите ми черти. Важно е човек да може да се облича според тялото си.

# 79
Формата на гърдите не зависи само от размера, на Любка са #7
Скрит текст:
.

# 80
Любомира има и много фини бръчки по лицето. Когато се усмине се забелязват по бузите, а когато е намръщена – множество по челото. Странно е за 29 г. човек.
От друга страна сред всички преживени терзания не е споменавала да е имала наднормено тегло.
Може би си е въпрос на тип кожа.

# 81
Благодаря за темата 🌺
Детективска агенция БГ мама не се активира  за тези ергени. Васил е дистанциран, дали си е дърво или някой го чака отвън.
Виктор се изрекламира успешно пред г.й общността, предполагам, че Мартин е усетил това и затова не го приема за конкуренция.
Мартин тихо и кротко, сред силикон, алкохол и музика си заработи хонорара, отработи имидж на романтичен и ларж, валидира най-претенциозната  мома и е готов за агнешко и нови подвизи в София.

# 82
Благодаря на Кло за новата тема. Очаквам с нетърпение садо- мазо изпълненията на Клаудия към Виктор, или обратно.
Не ми се вярва да има нещо интересно, монтирано е нарочно така.

# 83
Мазо ще  е от наша страна да изтърпим кринджавите сценки с Клаудия.

# 84
Глейте, моля ви се, Адриана с какви глупости се занимава... 🤔
https://vm.tiktok.com/ZNd6rv3NA/

# 85
Кажете какви, не ми отваря линк

Глейте, моля ви се, Адриана с какви глупости се занимава... 🤔
https://vm.tiktok.com/ZNd6rv3NA/

# 86
  • София
Благодаря за новата тема! Flowers Rose
Не са ми интересни ДиМ, не виждам защо ги държат. В интерес на истината тя не ме дразни чак толкова сега, но просто не намирам за нужно да ги дават. Може би са пълнеж или са решили, че другото съвсем щеше да ни приспи. По Виктор повече си пада Любомира според мен, Клаудия е сексуално привлечена. Интересно, че и двете са Телец, той Риби.. странна комбинация. Аз съм като тях и досега мъж Риби не ми е действал никак.. може би щот не съм виждала Виксата Trollface
Гърдите на участничките са ми малко неудобна тема за обсъждане. Почти всички без силикон са с доста празни деколтета, без Ивет, но Любомира много го демонстрира.
Росица не я харесвам и от началото се чудя как толкова хора се впечатлиха от нея. Въздейства ми както бабка, особено като почне да си клати главата някой път като говори. Не е до липсата на увереност, друго нещо недоизказано има, но не мога да я анализирам, защото не ми е интересна.

# 87
Само се надявам да не видя Любомира след месец с две силиконови дини, след всички коментари към гърдите й. Ще прочете, ще сложи сутиен или подходяща дреха. Дано.

# 88
Довечера ще пием ли смуЧи ?
Joy

# 89
Е, то без него и джиприсанчи няма да е гледаемо…
Довечера ще пием ли смуЧи ?
Joy

Последна редакция: вт, 06 май 2025, 17:03 от Labubu8

Общи условия

Активация на акаунт