Паническо разстройство - 65

• 24 199
  • 943
  •   1
Отговори
# 930

Пия по 3 капки, а те ме успиваха много първите дни, изписани са ми 4, но много често оставам сама с 3те деца и ме е страх да не ме унесе много

# 931
Как се справяте с гаденето от Бринтеликса? Психиатърката ми изписа натриев цитрат ама не ми помага много. Пия 10 мг и когато пропусна ден, два и след това го пия ми става адски лошо просто е отвратително..

# 932
Как се справяте с гаденето от Бринтеликса? Психиатърката ми изписа натриев цитрат ама не ми помага много. Пия 10 мг и когато пропусна ден, два и след това го пия ми става адски лошо просто е отвратително..
Просто не пропускай ден, два, а го пий редовно, всеки ден. Организма свиква с лекарството и няма да ти се гади. Никое лекарство не се пие от време на време. Трябва да го пиеш всеки ден, без пропуски.

# 933
Първите 3-4 дни ми се гадеше.много,вече не

# 934
Здравейте, за 1-ви път пиша тук. Моите симтоми са тревожност, замайване, задух, болки във врата и главоболие. Психиатър ми изписа Есобел 10 мг по 1 сутрин. Пия го вече месец, но нямам никакво подобрение. Според вас рано ли е или просто не е моето хапче..

# 935
Психиатърът какво казва? Поддържате ли постоянна връзка?

# 936
Здравейте, за 1-ви път пиша тук. Моите симтоми са тревожност, замайване, задух, болки във врата и главоболие. Психиатър ми изписа Есобел 10 мг по 1 сутрин. Пия го вече месец, но нямам никакво подобрение. Според вас рано ли е или просто не е моето хапче..
Рано е.Аз съм на същия медикамент и първия месец нищо не усетих като подобрение.

# 937
Да споделя и моя опит с бетаблокерите. Преди няколко години ми изписаха бравилол за висок пулс по 1 на ден. Започна да ми пада кръвното и го намалихме първо на половина, после на 1/4. Преди три месеца кардиологът ми каза да го спирам след прегледа при кръвно 110/70 и пулс 70. Каза, че 1/4 дали го пия или не няма значение. Сега обаче като стана студено времето и започнах да вдигам кръвно, а аз по принцип съм с ниско. Все меря едни стойности около 130,140/80 и определено не се чувствам добре. Имам и световъртежи, ПА ми се засилиха и не се чувствам комфортно да излизам сама навън. Не знам с това спиране, почване на бетаблокер дали са ок нещата и много се чудя дали да започна да пия пак в малка доза.

Имам изписан бетаблокер при мен по-скоро за смъкване на кръвно. Също пия 1/4. Пролетта го спирам. Сега, като застудя средата на октомври и аз започнах да вдигам 140, 150/90. Пак си го почнах. На мен също кардиолг ми е казвал, че дозата, която приемам е ниска и няма проблем да си го спирам и почвам. Даже в началото ми беше изписан само при нужда да го вземам. Пия небилет.

# 938
Разликата е в активната съставка. Ксанаксът съдържа алпразолам, а Клонарексът клоназепам.Казват,че към Ксанакса може да се пристрастиш по-бързо заради по-краткия си период на действие. На мен Ксанакс ми е изписван макс за месец, докато Клонарекс пих по-дълго.

Да ви попитам клонарекса действа ли при натрапчиви мисли 🙂

# 939
Не питате мен, но ще отговоря от опит, тъй като и мен ме тормозеше същия въпрос.Натрапчивите мисли идват от висока тревожност, клонарекса сваля доста тревожността, но не означава, че изцяло ги премахва.Успокоява просто и не им се връзваш толкова.

# 940
Не питате мен, но ще отговоря от опит, тъй като и мен ме тормозеше същия въпрос.Натрапчивите мисли идват от висока тревожност, клонарекса сваля доста тревожността, но не означава, че изцяло ги премахва.Успокоява просто и не им се връзваш толкова.

Пила съм преди години клонарекс но бях по малка , тогава имах страх от рак да не се разболея и доста ми помогна 10г по късно родих страховете са други имам страх от полудяванв и инфаркт който мн ме мъчат АД ме е страх да пия и се чудя дали да не пробвам пак с него .. него поне съм го пила и знам как е няма толкова странични май

# 941
Клонарекс се изписва за кратък прием при висока тревожност.Консултирайте се с психиатър.

# 942
За тези ,които пият Бринтеликс-освен гаденето,има ли като странична реакция при някой главоболие?Откакто го пия почти една седмица имам постоянно главоболие,събуждам се с него  и продължава абсолютно през целия ден.

# 943
Аз го пия,но нямам спомен какви са ми били страничните реакции.Всеки организъм е различен и ако за един реакциите са едни,за друг са други.Не виждам как това ще ти помогне на теб.Спри да се вглеждаш в излишни подробности и насочи вниманието си към нещо по-важно и съществено.

Общи условия

Активация на акаунт