🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 138 456
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 600
Мотивиран е Даниела да му направи скандал и той да има прав път към изхода като необвързан.

# 601
Мотивиран е Даниела да му направи скандал и той да има прав път към изхода като необвързан.
Убедена съм, че ще излязат като влюбена двойка. Явно в София са се разпаднали нещата, защото в началото много я защитаваше в Инста. После изведнъж спря.

# 602
Аз нямам против и да се преструват, и да не се преструват. Само се надявам, когато спрат да се преструват и да играят, да не почнат в СМ да се замерят с гнусотии като маймуни с фекалии. Защото Мартин след ИВ беше като изтърван да чисти сметки и да отмъщава и би било жалко сега да се повтори и то срещу жена.

# 603
Гледам на Анна Мария, след Ергенът,  кариерата й хвръкна в небето.Smiley
На 2:28, с скрития линк:

Скрит текст:

# 604
Аз нямам против и да се преструват, и да не се преструват. Само се надявам, когато спрат да се преструват и да играят, да не почнат в СМ да се замерят с гнусотии като маймуни с фекалии. Защото Мартин след ИВ беше като изтърван да чисти сметки и да отмъщава и би било жалко сега да се повтори и то срещу жена.
О, да… Той си е злобен и отмъстителен. Ако Данка го е зарязала, 100% ще я направи на нищо, а имам усещането, че точно това е станало.

# 605
И Ферай в промото , и Косара са абослютно прави за Васил. В Косара ме дразни маниера и -все да е първа , най-харесвана , но ако може да излезе без нито един негатив. Ето , Даниела си хо направи да получи най-мнгоо внимание от Мартин , Косара искаше това , но Виктор си беше хлътнал по Бранимира , Васил също не я постави на пиедестал категорично .

# 606
Гледам на Анна Мария, след Ергенът,  кариерата й хвръкна в небето. Smiley
Е, тя затова се лепна за Косара, да се лансира покрай нея. Виж, че са първи дружки. Уста наду, коса сложи, на дивана ѝ спи, рокличка като на Косето облякла, на жена са ваобразява вече. Стига е била гаменка. 😆

# 607
Мартин, като видя сестрата на Даниела, може би си даде сметка за истинската й визия, за скромния й произход, за маниерниченето и преструвките й, за усилията, които полага, за да оплете в мрежите си някой баламурник, който да я издържа. Той не е глупав и вероятно няма да остане с нея, защото не го привлича перспективата да харчи пари по хитра и манипулативна схемаджийка с претенции. Даниела вече се презентира какви са изискванията й и лесно ще намери спонсор, който да се пофука малко с трофей, даван по тИлИвизора.
Разговорът с майката на Косара беше премислен ход и не беше случаен. Искаше да покаже колко е галантен и ларж откъм комплименти и към другите мацки. Искаше да направи сравнение и между себе си и Васил. Естествено, за да се види разликата колко той е отворен към другите, общителен, обаятелен, как бързо установява контакти, как с лекота скъсява дистанцията... Фамилиарниченето, самонадеяността, липсата на граници и нарцистичния му характер му изиграха лоша шега.
Васил определено се стресна от претенциозната и авторитарна майка на Косара. В това семейство има скелети в гардероба... Косара започна да споделя емоциите си в задачата, която им бяха поставили с писмото, за да събуди съчувствие, да се види колко е чувствителна и колко много е преживяла, обаче после размисли, че не е добре да го обявява в национален ефир и се спря. Смотолеви нещо, за да замаже изтърваното, затова зрителите останаха с различни впечатления какво точно се опита да каже. Според мен Косара е от семейство с много добър финаносов статус, новобогаташи, които не блестят с интелектуален капацитет, но справящи се в живота, повъзгордяли се от възможностите си и акцентиращи не на духовни, а на други качества. Косара е възпитавана от авторитарна майка, която е изисквала от детето си да й споделя всичко, стимулирала я е в насока подчертаване на красотата, външността, създала й е усещане за свръхценност, илюзии за това, че е нещо повече от другите...Косара е доста осакатено от родителите си момиче. Опиянява се от вниманието на мъжете заради по-екзотичното си излъчване, но тъй като няма вътрешна красота, оставя чувство за липса на съдържание. Нямам обяснение от какво в нея е привлечен Васил.
Разговорите с майките и роднините ми се видяха много глупави като идея и напълно безмислени.

Последна редакция: ср, 14 май 2025, 01:46 от Карла_Карла

# 608
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
О,да. Сестрата на Даниела изглежда много по-добре от нея самата,нищо,че е с 5-6г по-голяма.
няма джуки,няма скули и изцъклени погледи. И е по натурална.Някакъв диалект има,който много й личи,не е акцент,а диалект от някакъв край на България.

Представям си я Даниела как стои на тръни да не каже сестра й някаква глупост,че да я изложи. На два пъти спомена 'турски сериал' и Данка въобще не го коментираше,дори подхващаше друга тема...
А то на лицата им изписано ,че са турци. Сестра й например,не може да се обърка. Не знам защо толкова се срамуват,че чак имената си да сменят и кръстчета да ми развяват.. нелепо е.
Oсвен майката да е българка,а само бащата да е помак?

# 609
  • София
Виктор направи своя избор, а тройно повече се коментират сестрите и майките, това само доказва що за провал беше този момък като ерген. И от bTV го заметоха в началото на епизода във вторник, та после съвсем да го забравим при цели 5 оставащи епизода.
'Пръстен нямам за теб, искаш ли да станем гаджета' ОМГ!
И после криндж хахо-хихи с актрисата, с която се познава далеч преди старта на сезона, писах за това още в началото на формата.
Виктор е една завършена карикатура и срам за силния пол. Човека влезе само и единствено за известност. Той дори не харесва жени и това се знае, но никой не го коментира открито, което само доказва колко фалшиво и несъстоятелно предаване е Ергенът.
Предварителния сценарий беше да си тръгне с Бранимира, но момичето от ден първи отказваше да участва в този цирк. Е, честито на сигурния пристан и план Б, Бубето. Но ако си мисли, че е спечелила формата, жестоко се лъже. Това не е победа. Същото щеше да се отнася и за Клаудия, която харесвам далеч повече.

На Васил му дойде малко множко с цели 3 майки и една сестра. Но тук поне беше интересно, за разлика от абсолютната скука на срещите на Виктор с майките на Любомира и Клаудия. А там беше скука, просто защото и майките го знаят що за стока е и просто отбиваха номера. Колкото да мине. Виктор беше в изцяло 'френд зоната' и с двете.
Докато при Васил видяхме една естествена динамика и жив интерес за добро или лошо.
Защо при него четири срещи, а не само две, на майките на финалистките му. Ами защото родителите на момите винаги идват на полуфинала, преди последната церемония. Това си е традиция. Просто при Виктор бяха останали само две момичета и за това така се получи. За мен е това обяснението.

Сестрата на Адриана е хубава жена, хареса ми.
Майката на Росица май си го заплю за себе си, хаха. Много странно изказване от нейна страна. Имаше още едно за 3-те и 5-те%. Малко делулу ми се видя. И как само го попита с какво дъщеря и го дразни. Изпита го според мен. И Васил май не успя да мине теста. И през цялото време стоеше затворена за него, начина по който беше седнала и положението на ръцете. И това, въпреки думите и, които с оглед цялостното и държане са ми още по-непонятни. Може би просто неуместна шега. Определено Росица е странна като майка си.
Майката на Ферай беше видимо притеснена, представям си ако беше на живо... Изглежда отруден човек, а щерка и се излага в национален ефир, като подражава на матералното момиче.
Майката на Косара е още по-неразбираема и от дъщеря си. Субтитри хора, субтитри! Ей, така и не се научихте. Вижда ми се доста взискателна и изискваща, а за Косара думите на мама са закон.
Васил като цяло се справи, не му беше лесно. Но за мен сгафи яко с етикета и двойния аршин. Директно се обърна към майката на Ферай на 'Ти' Много неловко ми стана някак си. И неудобно. И само миг по-късно, с майката на Косара започна с 'Вие' Не може така! Може да е сметнал, че на монитора е друго, а и за да я разчупи малко, че беше много притеснена, но дори и да е така, не ми хареса. Също така показа липса на зрялост и емпатия, като не прегърна и успокои Ферай, че само тя остана без близък там на място в Шри Ланка.

Очаквам Васил да изгони статистката Ферай, която трябваше да си тръгне още преди два месеца. И въпросът е дали Косара ще се откаже, каквито индикации дава от известно време насам. Ако не се откаже, Васил ще изгони Росица. Още един статист, който стигна толкова далеч с много късмет и стечение на обстоятелствата.
Т.е. финалът ще е Косара и Адриана или Росица и Адриана, но за мен победителя твърдо ще е Адриана, с която има клик. Не вярвам да стане нещо, но просто вътре за риалити формата ми стоят най-убедително един до друг. И категорично не съм съгласен с едно подобно твърдение, че примерно Адриана е 'План Б' за Васил, ако нещо не се получи с Косара.

Последна редакция: ср, 14 май 2025, 12:53 от Diavolo

# 610
  • София
Много ми хареса епизода - драматичен финал, предимно за Виктор и драматични срещи с майки и сестри! Щеше да е добре да дойдат и родителите на ергените.

На Клаудия харесах само роклята, на Злюбка само грима. На други церемонии по-добре са изглеждали сякаш. Викторчо беше по-хубав от тях двете.

Докато гледах моментите им заедно осъзнах колко много съм ги превъртала, някои срещи май не ги бях гледала, хаха. Joy

Да му е честита Злюбка на Викторчо, която изглежда до него като леля му, много травма и дефицити има в това момче! Клаудия добре го прецени, че си търси майка. Е, намери си-леля! Laughing

Налъм е кошмар, дано е вярно, че са го разкарали като водещ! Толкова е бездарен!

Васил как се спече...Майките и сестрите тоя път много готини. Майката на Косара е топ, даже е по-хубава от дъщеря си, ама никак не одобри Васко. Диалектът и начинът и на говорене е 1:1 с Косара. Стана ми жал за майката на Ферай, тя не разбра май, че не е избрана Ферай.

Сестрата на Даниела е симпатична, точно като нея преди ужасните корекции. Нормално момиче. Сестрата на Ади също много симпатична с нежен глас.

И утре епизода изглежда обещаващ- всички на една маса с луканка, надяваме се. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 611
Под видеото има много ентусиазирани коментари за песента. Наистина ли тази песен се смята за хит в България?
Мислех, че сестрата на Даниела е с 5 - 6 години по-млада от нея.

Последна редакция: ср, 14 май 2025, 02:48 от Zara73

# 612
Този ми беше един от най-скучните епизоди,...почти на всяка крачка да знаеш какво ще стане...Определно сезонът с Евгени, Валерия и Елена беше на съвсем различно ниво и седмици наред след финала в темата беше огън и жупел...

Последна редакция: ср, 14 май 2025, 05:11 от friends

# 613
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
В един от епизодите каза,че сестра й е по-голяма от нея с 5 или 6г и живее в Англия.
Аз очаквах версия като на Даниела,а тя Деси си дойде с едни супер тънки устни и видимо никакви пластични/козметични интервенции. Аз я харесах повече от Даниела,защото е една идея по-автентична,макар,че съм сигурна,че тя е първа клакьорка на сестра си и за нея да паразитираш на гърба на богат чичак е нещо нормално.

Майката на Роси,симпатяга, ми се стори много здраво стъпила на земята жена,задаваше правилните въпроси.
Какво те дрази в Росица за мен звучи като Какво не ти допада в Росица.. В интерес на истината Васил тук няма правилен ход. Ако започне да изброява с какво го дразни,майката ще се нацупи, ако каже - Роси е перфектна,нищо не ме дразни, майката ще разбере,че не е искрен. Ни тако,ни вако.
Много правилно обаче каза,че дъщеря й е на години,на които може сама да взема решения и тя ще си прецени най-добре.

Докато при майката на Косара(много хубава жена също) оставам с впечатление,че Косара е топ, златното яйце, най-най на света.Тя заслужава само принц от междузвездна галактика,единствен и неповторим като за единствена и неповторима дъщеря.

А,Виктор - разкара се най-накрая. То,момчето си е добро,възпитан,разбран и с много травми,причинени от родителите (този негов баща да вземе и прегърне сина си най-накрая!!!). Просто момчето не е за такъв тип формат. Рано му беше,не се чувстваше на място,не знае как да отиграва ситуации.
За мен той е влязал с идеята да си тръгне с Бранимира.Всички останали бяха план Б,В,Г,Д ...и според мен му е все тази коя ще е победителка щом не е Бранка.Сигурно много си е отдъхнал,че цирка с него свърши и ще си вземе хонорара.

# 614
Много е смешно колко си вярва Любомира като финалистка при положение, че многократно ставаше ясно, че тя е резервата след Бранимира. И след финала, пак е след Бранимира. Толкова е ясно, че Виктор грам не е я харесва романтично, че е странно какви ги говори Люба.

Любомира толкова си вярва, защото е влюбена – точно както и Виктор си вярваше, че ще се получи с Бранимира. Само дето разликата е, че при него имаше химия и искрено увлечение, докато при нея по-скоро се вижда самозаблуда. Всички видяхме, че Виктор беше увлечен по Бранимира – излъчване, динамика, напрежение. А с Любомира всичко изглеждаше… компромисно. И розата, и “предложението” му накрая – без страст, без визия, просто “да са гаджета и да видят как ще върви”. Ми то е ясно как ще върви – по инерция, докато изгасне…

Има един тънък момент, че не винаги хората са семейство с този който им е наистина на сърце, а са двойка с компромисния вариант. Причините са ясни - нехаресване от другия, пари ( по- богатия е финансово красив ), страх от самота ( което е много сериозна причина ) и. т.н

Тук нищо няма да тръгне, та да спира. Това е Съдби на Кръстопът, прикрито под друго име - Ергенът. Свършва предаването и кой откъде е. Всеки продължава постарому. Никой не е вдигнал сватба. Следват лигави видеа с красиви дрешки, снимки от екскурзии- чак ти става жал че това им е най важното. Българската простотия е като Вселената ..........

Нито едните са Ергени нито другите са Моми. Актьори в скъпа постановка, снимащи после сторита с телефона

Поредните злобни и не толкова българи, полакомили се за някой лев и малко слава, нищо особено

Последна редакция: ср, 14 май 2025, 07:05 от dsfds

Общи условия

Активация на акаунт