🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 138 099
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 1 830
Не ми се струват прекалено големи, доста добре са подбрани като размер.
Вече съвсем ми се струва  перфектна в тяло.

Последна редакция: пт, 16 май 2025, 16:51 от Alexslav

# 1 831
Като цяло всички Мартинки и Косара продължават да се слагат на Мартин, а аз дори не мога да разбера за какво. Ако им е за едната дискотека и седенето във ВИП-а, след тези претенции за стандарт бих очаквала, че и без негова помощ могат да си платят това “удоволствие”.

Станали са си компания. Още ги държи емоцията от предаването, а и то още се излъчва. Радват се на компанията си и на известността. Ще мине още малко време и ще почнат и между тях интриги и простотии, защото са си такива.
Мартина в предаването беше най-близка с Косара и Анна-Мария, сега обаче посочва Любомира за най-близка.

# 1 832
  • София
Само аз ли смятам, че Васил нямаше да даде роза на Косара, просто я изчака кавалерски тя първа да се откаже? Не седнаха на пейката до вазата с розите, а на каменния парапет, което сочи, че роза нямаше да има.
Не ми хареса и тази нейна настоятелност да се каже на всяка цена на Роси, че е резерва. Хем ти не го искаш, хем другата да е унижена. Има и благородна лъжа и тази на Васил е такава. На всяка цена трябва да е коронованата кралица, дори и да няма интерес - тотална самовлюбеност и тесногръдие.
Васко се отърва от това токсично момиче. Друг е въпросът, че другите две не са му и те много на сърце. Ще завърши формата достойно, а навън вече си е негова работа какво ще прави.

Роси беше много красива на тази церемония, като газела е с тези дълги крака.

# 1 833
Васко се опита да разчупи леда и каза,че тук са започнали на това място и сега накрая пак се озовават тук и нашата веднага"не го приемай толкова драмаЧично.."Секна му ентусиазмът още с първата реплика и трябваше да му е ясно как ще протече този измъчен разговор.Направо ако бях аз като ѝ видях физиономията и след тази реплика щях да ѝ кажа "ами дойдох да се сбогуваме и за теб роза няма".Пфуу да не е убил човек та беше такава мъка и такива змийски погледи...Чак на мен ми стана неудобно пред екрана.Не става,не става хайде по живо и здраво.Казвам ви,за тази примадона още не се е родил мъж.

Последна редакция: пт, 16 май 2025, 17:19 от *Амбър*

# 1 834
  • # супернатурална #
Еми точно защото имате Мартин за интелигентен, ви е странно, че слуша чалга.
Приемете, че реално не е - и чалгата му пасва като ръкавица.

Ами...интелигентен е Мартин, особено на фона. И не съм някакъв отявлен борец срещу чалгата, когато се налага и аз слушам и даже танцувам. И принципно не си създавам впечатление за хората от това какъв е вкусът им за музика( Фънки е "прекрасен" пример). Но той не просто я слуша, той си я пее вдъхновено Grinning  И не знам дали средата му е повлияла, или той е моделирал средата си по този критерий.

# 1 835
Косара: "Ооох, как мА настъпААА".
Без коментар

# 1 836
  • София
Ох, Васко Жабата Joy

# 1 837
Цялостният образ на Косара ми е много смешен. Балон пълен с въздух е това момиче, но си вярва, че е принцесата на Уелс, което е комично.
Тя първо нахока Васил с пронизващ презрителен поглед, че не е казал на Росица, че е поканена само защото Косара е отказала. Била разочарована от него. Веднага след това, с поучителен и маниер на превъзходство към нещастника, дръзнал да я харесва, тя му даде "приятелски съвет" да не казва на Росица, че пак е станала план Б, защото щял да я нарани.
Ами че нали Васил тъкмо й обясни защо е излъгал Роси на срещата - не е искал да я натъжи и обиди. Селската царица не прие отговора, след което го съветва пак да излъже Роса. Е, много е ...простовата.
Положението е “Зайо, защо си без шапка?”, после “Зайо, защо си с шапка?” 😁 Какво ли не би измислила, само и само да го отреже. Искаше ѝ се да е на мястото на Даниела - жена на пиадестал, заради която правилата биват променяни. И като видя, че не става, избесня.

# 1 838
Хич не може да ми е критерий за умен мъж, който носи касетофон на рамо с крясъци на поп-фолк и на Галена, Глория и Тони Стораро!
Да, не всеки слуша Моцарт, Вивалди и Григ и не всеки чете Лев Толстой, Шекспир и Кафка, но показното чалгарско и байганьовско поведение и хитротия, за мен е гнусно! За Косара и другите подмазвачки Мартинов може да е много куул, много яко, много алфа-малфа... Аз не съм съгласна, ретро съм, по друг начин гледам на живота.

# 1 839
Е сега като я няма спИциалната,кой ще ви направи смуЧи?

# 1 840
Е сега като я няма спИциалната,кой ще ви направи смуЧи?
Няма смучи вечи и нищата утиват към двойна доза джиприсанчи…

# 1 841
Ще ме изкефи да се окаже де факто, че Васил е много по-привлекателен финансово и да има по- високо обществено положение, отколкото се предполага... Ферай и Косара ще си изгризкат чехлите от яд.

# 1 842
СмуЧито с какво образование е?

# 1 843
Ще ме изкефи да се окаже де факто, че Васил е много по-привлекателен финансово и да има по- високо обществено положение, отколкото се предполага... Ферай и Косара ще си изгризкат чехлите от яд.
Да, но не е. Даже Наделчо намекна в един подкаст, че бизнесът му е малко пунта мара.

# 1 844
Васил, ако беше рафиниран простак като Мартин, докато Косара му четеше морал и правилника за поведение при среща с принцеси, щеше да я жулне с ехидна усмивка: Ти недей много зна, защото първата ни целувка беше плод на бас!

Общи условия

Активация на акаунт