🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 137 824
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 2 205
  • here and now
Лейди, качвано е поне 12154 пъти. И е коментирано обширно...

# 2 206
Царина е поддържана (доколкото може) милфка, адвокатка, но доста по-възрастна. Алек майка ли си е взел?
Къде са 20 годишните моми, по които трябва да бръмчи на 29-30 г...
Явно и мама му "диктува парада".
Е, колко по-възрастна, че чак да си е взел “майка”? 6-7 години разлика имат.
Ами аз с моя съпруг имам 7 години разлика. Кака съм му, но 10 години не спираме да сме влюбени един в друг. И никога не сме имали майчино - синовни отношения хахахаха напротив. Мъж като мъж и жена като жена - чудни любовници и най - верни приятели.  Като си намериш човека, възрастта няма значение, а 7 -8 години са нищо.
Сезонът с Алек и самият той не беше мойто, спрях го на 3 епизод и само накрая гледах финала. Но ако той си е намерил своята Царина нека са здрави и щастливи.

# 2 207
От известно време ми излиза една реклама, та си мисля, че ако между Марчин и Косара се е зародило нещо, то ще е само защото Косара е единствената, която се "доближава" визуално до идеала му за жена - Меган Фокс. Косарчето пак удари греда - вместо единствена и неповторима, в края на краищата и тя може да е нечий план Б.🙂
Скрит текст:
Скрит текст:

Меган Фокс му е тип жена ли?

# 2 208
  • here and now
Да, МарчИн си каза, че Меган Фокс му е типът жена, но по обективни причини се задоволява с наличното(това не го е казвал, моя констатация е)....

# 2 209
Последно- ерДЖените вДЖимат лЪ хУнУрар?
Помня, Виктор Първи поне упорито отричаше.

# 2 210
  • София
Като си спомня колко тъпа беше Маги на игрите с въпросите, елементарни неща не знаеше, дето второкласник знае. И това същество се показва по телевизията. Не дъното, ами не знам каква кухина са тези държанки.

# 2 211
Последно- ерДЖените вДЖимат лЪ хУнУрар?
Помня, Виктор Първи поне упорито отричаше.
Виктор първи е взел само обезщетение за неплатения отпуск. За следващите ергени е имало по-сериозен хонорар.

# 2 212
Значи Алекс и Васил били приятели. Ама разбира се, това обяснява много неща. И двамата са "големи мъжкари/мишкари".

# 2 213
Изпуснах темата и не знам дали е качвано. Ако се повтарям, се извинявам

Мартин и Косара са били на дискотека във Валико Търново

Скрит текст:

Тая нали се дърпаше и имаше "принципи"?!
Май след доволно количество пари принципите се забравят.
Горката Даниела - използва я за пълнеж и после й би шута.

# 2 214
  • София /Абсурдистан
А къде е Данка? Нищо не се чува за нея.

# 2 215
И Даниела има принципи и коментираше Мартина, но на стори постоянно гърдите  ѝ са навън. Отделно тя забрави, че е приятелка с най-големия чалгар Бачорски  и нон стоп ходеше в "Се ла ви"  Сега не го показва в Инстаграмът ѝ, защото е заета да говори за енергии и книгата ѝ.

# 2 216
# 2 217
Ох Алек не спира да се излага .

# 2 218
Понякога мълчанието е злато...

В този ред на мисли- Любомира е в Кан, Виктор в някакво друго риалити. Тези хора нямат ли договори за Надкаст и други интервюта? Чак пък толкова не са ги плюли, че да се крият така.

# 2 219
Престанете да качвате снимката на Мартин и Косара заедно в Джанъм!Вече е публикувана милион пъти отпреди!

Общи условия

Активация на акаунт