🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 357
  • 6 792
  •   2
Отговори
# 5 010
Марти-парти, който не може да бъде мъж на една жена, който бързо се влюбва и бързо разлюбва, щеше да ми е симпатичен. (Как един козирог може да е такъв, умът ми не побира. Имам си такъв в къщи и е пълен негов антипод, да не кажа сухар Wink )
Мартин, който отмъщава на жените, с които се е забавлявал и иска публично да ги унижава, да си приписва позитиви и качества за тяхна сметка, ми е противен. И тук нямам предвид само Даниела, чуйте го в надкаст какво избълва за, цитирам, "най-чистата любов в живота му" Йоана.

# 5 011
Защо Надкаст слагат такива гадни филтри!
Избелени, плоски, “изравнени” черти ,на всички участници Много дразнещо.
Устните на Роси ми изглеждат много подути, дано е от грима. Сега го пуснах.

Последна редакция: вт, 27 май 2025, 15:35 от Labubu8

# 5 012
Марти-парти, който не може да бъде мъж на една жена, който бързо се влюбва и бързо разлюбва, щеше да ми е симпатичен. (Как един козирог може да е такъв, умът ми не побира. Имам си такъв в къщи и е пълен негов антипод, да не кажа сухар Wink )
Мартин, който отмъщава на жените, с които се е забавлявал и иска публично да ги унижава, да си приписва позитиви и качества за тяхна сметка, ми е противен. И тук нямам предвид само Даниела, чуйте го в надкаст какво избълва за, цитирам, "най-чистата любов в живота му" Йоана.

Марто е козирог ама с лични планети в Риби, затова го мотаят толкова жените. Заблудена работа.

# 5 013
  • софия
Моля ви се, как щеше да направи филма за безрасъдно влюбения мъж с Мартина, АМ или Косара? Нали видяхме докъде им стигат силиците в срещите в шоуто и после в изявите навън. Мартина щеше да ахка и да се киска без да може да завърши едно изречение, АМ не става за романтична героиня, а Косара щеше да дава аудиенции на обожателя с доволна физиономия и до там. Мартин и Даниела имаха флирт, който, истински или фалшив, нито една от другите нямаше да покаже.
О, щеше да вложи злия гений в нещо друго. Я да съсипва ергените, я да им краде момите. Шило в торба не стои. Даца му обърка плановете.

# 5 014
Lady , явно нямаш опит с нарцисисти, ревнивци и тн. - такива хора нито като приятели,нито като съседи, колеги или шефове ги искаш. Още по-малко като авантюри, те хапят и не пускат, докато не те изцедят напълно.

Няма да ме разберат тези, които не са минали през това, но пък се надявам Мартин все пак да е образователен пример за токсичен човек и да светне лампичката като попаднете на тях.

# 5 015
Като Роси тръгна да казва, че в Америка и по-богатите държави има по-патриархално общество се зачудих дали ще е толкова зле, че да даде Саудитска Арабия за пример…както и да е…:D

# 5 016
Надкаста на Мартин задмина този на Даниела. До момента с над 3000 гледания.

СлаВе трябва да доволна. Не Даниела задмина по гледане филма за Милен Цветков.
Ако това си видяла в поста ми, не знам за какво ниво на критично мислене говориш. Дали ще е Мартин или Даниела, все тая. Смени имената и излагациите и положението си е все същото.
 Аз още се надявам някой да ми каже, кой е този класик Рахманил, когото слуша по-малко черната.😁
 П. П.Ще умра от смях, ако и двамата не успеят да задминат Елена. Язък им за всичката гняз,  която изляха един върху друг.
Не съм по класиците, но този Рахманил сефте го чувам и ми лази по нервите грешката в името. Не съм гледала надкаст с Валидаца(много ми хареса това Слабее)🤣, но предполагам нещо там е казала?😂

# 5 017
  • # супернатурална #
Къде го виждате този гений при Мартин, пък бил той и зъл. Може и да го е имало някога, но е притъпен от алкохкохола.
Гениално се прецака. Два пъти. С предложението и с вендеата след това.
А ако мислите, че Даниела е тъпа, още по-зле за него. Не знам, ако беше умна какво щеше да го направи.

# 5 018
  • софия
a.vasileva, изблестя там с това, да. Рахманил и Рахманинов са едно и също в главата на Валидаца.😁
 И тя, кат Косарчето с повече опит и годинки, но проблясъците пак са на лице.

# 5 019
a.vasileva, изблестя там с това, да. Рахманил и Рахманинов са едно и също в главата на Валидаца.😁
 И тя, кат Косарчето с повече опит и годинки, но проблясъците пак са на лице.

Аз честно казано не я чух да прави грешка там, Рахманинов си каза, или поне на мен това ми се счу.

# 5 020
  • София
"Любов в рая" ще е сезон на Радо Тушев, не на Николов или бъркам? Нали идеята там е по-различна? Със сигурност ще има желаещи. Едни ще се натискат за известност, други за приключение.

Те Любов в рая вече го снимат, няма закъде желаещи за него вече Simple Smile За стандартния Ерген си търсят.
Ох, пропуснах го този факт, че нали чак на есен с песен ще го излъчват.

Според мен ще има желаещи и за стандартния. Предвид че сега са имали повече свобода и привилегии. Според мен за ергени ще е по-трудно, но ще гледаме и ще разберем.

Гледам даже рекламно видео на фитнес пуснали с Любомира. Опасна работа, ще се опитат каквото могат още от сезона, докато е актуална темата да грабят.

# 5 021
Lady , явно нямаш опит с нарцисисти, ревнивци и тн. - такива хора нито като приятели,нито като съседи, колеги или шефове ги искаш. Още по-малко като авантюри, те хапят и не пускат, докато не те изцедят напълно.

За нарциси не мога да кажа - не съм запозната толкова добре с определението и не знам какво точно представлява такъв тип човек. Що се отнася до ревнивците - имала съм връзки с такива мъже. Не са чак толкова страшни. Или поне за мен не е било чак такава драма. Но то си е до човек - има свободолюбиви жени, за които е голям проблем да са във връзка с ревнив мъж. За мен не е.

Последна редакция: вт, 27 май 2025, 18:01 от Lady Cassiopeia Duval

# 5 022
  • Някъде там...
Подкастът с Роси вече е в тубата, пускам си го.

# 5 023
Тя смота нещо при Рахманинов, но не чух ясно как го изговаря.

# 5 024
Аз чух РахманИнов със сгрешено ударение. Пролича се, че се усети и го смотолеви. За пълнота да кажем, че Неделчо я тласна към тази тема, като припомни цитата от новата книга, който Мартин прочете в шоуто. Даниела защо се хвърли на Рахманинов, вместо на безопасни имена като Моцарт или Верди, не знам. Съмнява ме да слуша Рахманинов или да се движи в среди, които го обсъждат. Но знае ли човек. Явно иска да се надскочи.

Общи условия

Активация на акаунт