Муха в супата - тема 1

• 19 798
  • 283
  •   1
Отговори
# 150
Мастагарков почти го обърках с Виктор Стоянов след ринопластика на стоп кадъра. И Александра над него хаха. А пък тя изглежда не е мръднала или дори се е подмладила поне на този кадър.

# 151
Хммм, дано не е ринопластика и при него. Народът полудя.

# 152
Оф,много тъпи участниците!
Сигурно заради това е скучно и негледаемо

# 153
Даниел Бачорски и Георги не спряха да кълнат. И ми направи впечатление как Бачорски на няколко пъти се заклева в децата. Как може такова нещо? А Георги го хвали, че се кълне в децата. Ромски изпълнения. Ама да не забравяме къде е израснала фамилията Бачорски, в ромския квартал Абдовица, с чалгата и с "ценностите" на местната общност.

Последна редакция: сб, 07 юни 2025, 12:21 от diziler

# 154
  • SF
Това е едно доста тъпо предаване. Няма значение кой епизод върви. Все едно и също.

# 155
Да, но мисля, че ще го избутат до последния 30-и епизод.
Аз пробвам да догледам "Елате ми на гости", че поне напомня на "Черешката на тортата".

# 156

Новите шестима приключенци пред котлоните са певицата със страхотни очи и невероятен глас Симона Загорова; поп фолк изпълнителят с не един и два огнени дуета Адам; най-новото музикално откритие Мирела; човекът, който може да оцелее само на джанки - моделът Благомир Мастагарков; жената, която вече покори Кухнята на Ада в звездна куртка чаровната - Александра Гърдева и шампионът, който оцеля на Арената на „Игри на волята” – смелият Румен Радев.

# 157
  • SF
Тези поне са по-поносими. Мирела не я познавам, но предишните май само Мирослава беше нормална. И донякъде Прея.

# 158
]
-певицата със страхотни очи и невероятен глас Симона Загорова;
-поп фолк изпълнителят с не един и два огнени дуета Адам;
-най-новото музикално откритие Мирела;
-човекът, който може да оцелее само на джанки - моделът Благомир Мастагарков;
-жената, която вече покори Кухнята на Ада в звездна куртка чаровната - Александра Гърдева
-шампионът, който оцеля на Арената на „Игри на волята” – смелият Румен Радев.
На кого стискате палци тази седмица? Мислех да сложа анкета горе, да се сменя всяка седмица за новите участници, ама май няма смисъл.

Този Адам сякаш е най-малко превзет от всички.
А Симона къдри точно като майка си, Глория. Уж нямаше да пее ни фолк, ни попфолк.

Последна редакция: вт, 10 юни 2025, 11:02 от diziler

# 159
Мирела ме натовари много Joy
А на колегата трудно му разбирам какво говори Joy

# 160
  • София
Снощи реших да дам втори шанс на предаването. Изтърпях 4 минути. Ами не става. Това дребното момиче не знам кое е. Държи се ужасно. Превъзбудено, лигаво.

# 161
  • SF
То се държи модерно. Може би е гадже на хубавото момче, може би й се иска да му е гадже. Цвърчейки така й изглежда, че е по-куул!

# 162
Е сега и се е паднало,дават я по ТВ
Нали трябва да изпъкне

# 163
Минах да хвърля едно око, уплаших се. Хубавият Мастагарков се е окепазил, чак не може да говори от подути устни. Защооооооо.
По-тъпо предаване не съм виждала май.

# 164
Голямо разочарование Anguished

Общи условия

Активация на акаунт