Египет /Тема 18/

• 26 528
  • 423
  •   1
Отговори
# 210
Вариант а - цените са стари и не са актуализирани, вариант б- Аладин са се спазарили за отстъпка, вариант в- може да е нещо различно включено...

# 211
Кой курорт е подходящ за втората половина на септември?
Била съм в Кайро и Хургада, сега искам само мързел и релакс. Simple Smile

# 212
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Всички.

# 213
  • Най-накрая на безкрая
Здравейте,
Планирам почивка за 6 човека в Египет - Кайро и Хургада. Ще се редавам да ми помогнете с отговори на няколко въпроса:
1.Вариант 1 е да отидем втората половина на март - по това време водата в морето става ли за плуване?
2.Ако отидем за Нова година - същия въпрос, какви са температурите и става ли за плуване.
т.е. дали е по-добре да планирам новогодишно или мартенско ходене?
3.Вярно ли е, че има много разстройства, свързани с храна, вода и т.н? Как да минимизираме възможността да прекараме почивката по стаите?

# 214
  • Beyond the Frontiers

# 215
Здравейте, ще бъдем в края на септември в Шарм, Charmillion garden aqua park.Някакви мнения?
Много ме стресират мненията за стомашния дискомфорт…

# 216
  • Beyond the Frontiers
Имам над 15 пътувания в Египет (не ги броя вече), водила съм и децата си. Никой, никога не е имал стомашен проблем.

П.П. тази година ходих до Тайланд. Четох, четох...по едно време даже реших, че не съм в ред да си водя децата там...е, никакъв проблем. И улична храна взимах, и фрешове. Никакви лекарства не сме пили.
Не се вманиачвайте.

Не подценявам никак тези проблеми. Едното ми дете беше на 2 като изкара чревен вирус и от 16 стана 10 кг за няколко дена...А другото получи температурни гърчове пак заради чревен вирус и 2 години треперех дали не е ударило в мозъка или черния дроб (заради лекарствата).
За малки деца това е доста опасно и драматично.

# 217
Благодаря за отговора. Такива постове ме успокояват.И ние ще сме с децата, малкото е на 3 години и за това съм по притеснена.

# 218
  • Където морето целува небето...
Миналата година бяхме с три деца, едно от които на 5. Никой не е имал проблеми. И сокове от машините са пили, и лед и скрежини, и всякакви плодове и зеленчуци. На малката давах пробиотик седмица преди пътуването и докато бяхме там. За лично спокойствие бяхме взели няколко вида лекарства, в случай, че някой го хване чревен вирус. Много се притеснявах преди да заминем, но ви съветвам да не го мислите, а да се насладите на почивката.

# 219
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Вода - само бутилирана.
Лед - само в хотела или по-лъскави кафета и ресторанти и няма да имате проблеми.

Смекта за всеки случай.

# 220
  • София
А как се свързвате с Аладин Травъл - аз им писах мейл, искам да си резервирам от тук направо екскурзиите, но нямам отговор вече няколко дни...

# 221
  • Където морето целува небето...
А как се свързвате с Аладин Травъл - аз им писах мейл, искам да си резервирам от тук направо екскурзиите, но нямам отговор вече няколко дни...
На Вайбър.

# 222
  • София
Здравейте, ще пътуваме в Египет по програма на Онекс Кайро и Хургада. Хотелът ни е Grand Waterworld Makadi . По назад по темите видях, че се предлага от скоро и не намерих достатъчно информация. 
@Galactic Voyager видях, че си ходила на инфотур.
И който е посещавал също моля да сподели впечатления.
Имам няколко конкретни въпроса за фитнеса. Малко странно може да ви се стори, едва ли много хора като отидат на почивка въобще позлват това, но при нас е належащо и се налага да знам .
 - какво му е работното време, добре оборудван ли е или тип стачика с една пътека и един мултифунционален уред. Може ли да се посещава територията на Makadi Spa хотел и отново евентуално срещу заплащане техния фитнес, за който намерих снимки и изглежда прилично.
За храната - има ли скара барбекю зона и ако дадем бакшиш на някой готвач би ли могъл да ни приготвя конкретни неща.
Като цяло за хотела всякаква информация ще ми е полезна.

# 223
април бях в Макади спа. Гостите от водния и от другия хотел в комплекса, не могат да ползват нищо от спато, освен уелнеса срещу заплащане и записан предварително час. фитнеса се намира в третия хотел от комплекса, забравих му името. За каква точно храна питате? Винаги има скара на обяд и вечеря и всякакво изобилие от предложения, подходящи за всеки тип диета. Във водния хотел е голям хаос по време на хранене , както и за чадъри на плажа, много са нагъсто.
само във вашия хотел има семейна вечерна анимация, спато вечер е като старчески дом, а за младите диското е в третия хотел , срещу записване.

# 224
  • София
април бях в Макади спа. Гостите от водния и от другия хотел в комплекса, не могат да ползват нищо от спато, освен уелнеса срещу заплащане и записан предварително час. фитнеса се намира в третия хотел от комплекса, забравих му името. За каква точно храна питате? Винаги има скара на обяд и вечеря и всякакво изобилие от предложения, подходящи за всеки тип диета. Във водния хотел е голям хаос по време на хранене , както и за чадъри на плажа, много са нагъсто.
само във вашия хотел има семейна вечерна анимация, спато вечер е като старчески дом, а за младите диското е в третия хотел , срещу записване.
Галина, благодаря за отговора. Храната - скара е добре, но без мазнина и варен ориз без мазнина , незнам дали слагат като нас олио/зехтин като го варят, зеленчуци предполагам няма да има проблем със сурови неовкусени. Това ни е само за храната.

Анимации не ни интересуват, диско също, макар че някои от компанията може да го видим какво представлява.

"Във водния хотел е голям хаос по време на хранене" това никак не звучи добре . Първо бяхме резервирали Makadi Palace , но после сменихме за съседния с пъразлките и точно това ми бяха опасенията, че ще е по-голяма лудница и много повече деца , ама каквото такова.
"фитнеса се намира в третия хотел от комплекса" - тоест 4те хотела (Grand Makadi, Makadi Palace, Grand Waterworld Makadi и Makadi Spa) са с един общ фитнес ?

Общи условия

Активация на акаунт