Здравейте момичета, с доказан цистит съм от миналата седмица, лекарката ми изписа антибиотик под формата на прахчета Монурал, две прахчета където ги пих през 4 дни. Имам много лек ефект, усещам тежест и дискомфорт ниско в корема и парене след уринирване, утре съм на преглед. Въпросът ми е тази тежест възможно ли е да е от цистита?
Монурал съм пила и аз, но когато ми откриха цистита ми отмениха трансфера, защото е опасно. Тежест не съм изпитвала, надявам се да не е нещо притеснително. Не го ли комбинирате и с още нещо, например цистостоп рачит? Аз комбинирах, за да се изчисти по-бързо и ефективно, НО не помогна. След месеци го получих отново и се наложи сериозен антибиотик.
Комбинирах с хранителна добавка, която съдържа червена боровинка, но няма голям ефект
Включвам се от работата, в училище съм. Още не съм казала на колегите, но от следващата седмица в четвъртък излизам в болничен. Оформям оценките на учениците в момента, не смятам да се връщам повече на работа. Много изтощена се чувствам, ужасно много ми се спи и понякога не съм много адекватна по време на часовете. Пия в момента фолиева киселина, желязо и течен магнезий. Не са ми предписали нищо друго. Следващата седмица ще летя със самолет, много дълъг полет и се притеснявам. Дали ще навреди по някакъв начин? Нямам болки и зацапване.