Въпроси за TBI Bank - 4

• 13 080
  • 327
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Там са си депозитите, но не в Сейф.
В началото, след Неон имам сметка в Е с малка сума в нея.
Като я маркирам една по една излизат и сметките с депозитите.
Пише си до кога е депозита, колко % е лихвата.

# 301
На мен ми отговориха, да имаме търпение, месечни приключвания, профилактика и други глупости.
Чакам да ми изтече догодина 3-годишния депозит и ако са все толкова бъгави, се махам.

# 302

Ами и на мен ми излизаха отдолу депозитите под сметките но с 0-ла стойност.

# 303
Да, и аз го виждам в данни за банкова сметка. Само не си виждам начислената лихва колко е, но се надявам скоро да го оправят.

# 304
Снощи ми излизаше съобщение, че чата не е активен.
Аз нямам никакви притеснения.
Но Биг Банк ми е много добра алтернатива.
Вчера ми изплатиха първата лихва. Доволна съм.

# 305
Снощи ми излизаше съобщение, че чата не е активен.
Аз нямам никакви притеснения.
Но Биг Банк ми е много добра алтернатива.
Вчера ми изплатиха първата лихва. Доволна съм.
Айде да не те питам в оная тема - ти тегли ли си официално пари оттам? Нещо пишеше че в рамките на един ден се изплащат. Не са ли с мигновени плащания?

# 306
Значи аз притеснение нямам за средствата чисто като средства. Просто си мисля че е несериозно, ако се ползва банката активно (сметки, преводи, карти, кредити, битови сметки). Да не излязат с някакво съобщение, становище. Някой нагоре писа че е писал в чата и мълчат, като партизанин на разпит.

Аз им писах снощи, но и до днес няма отговор, дори чата го няма. Одеве за малко ми се появи единия депозит, но със знак "-". Ясно е, че е бъг или профилактика, но е несериозно. Налага ми се да правя превод на сума, а изобщо не мога да ползвам приложението. Освен това и лихвата намалиха още повече. В началото на септември имах падеж на депозит и го преместих в друга банка.

DeVa, в Биг Банк на какъв срок е депозита и от кога? Чудех се, дали да сложа там последния депозит, но нещо не се осмелих.

# 307
Не съм теглила, Сейко. Но, и аз четох нещо за 2 дни. Може би от гледна точка на сигурността. То и от Револют, ако правиш превод към банка май не става мигновено. Не знам, не го ползвам за такива цели, но имам спомен, че съм срещала подобни въпроси за преводи.
От 15 дни имам спестовна сметка, БигСейф. Не е депозит.

# 308
Да, и аз го виждам в данни за банкова сметка. Само не си виждам начислената лихва колко е, но се надявам скоро да го оправят.

При мен няма нищо в "данни за банкова сметка". Сега се вижда само Касичка и единия депозит със знак "-", когато цъкам върху оранжевото поле на картата.

# 309
При положение, че нямат уебсайт, да не им работи приложението е безумно. И аз обмислям да си затворя сметката при тях, нямам нерви да се занимавам с глупости, нито време.

# 310
Аз ползвам Бигбанк от половин година. Засега само вкарвам, не съм теглила. От този месец увеличиха депозита на 2,2%. Лихвата се изплаща на последно число от месеца. Проблеми засега не съм имала.

# 311
Сега изобщо не мога да вляза в приложението. Няма връзка.
MDD91, едномесечен депозит ли?
На БигСейф е 2.25%.

# 312
  • София
Появиха се и депозитните сметки със срок и натрупана до момента лихва. Там са, където си бяха преди.
Прочетох и извинение от Тиби, работи се по въпроса, всичко е налично.
Явно нещо се прави по приложението.

# 313
И при мен се оправи. Всичко е наред. Писали са и съобщение. Сега е малко по - професионално. Явно са прочели темата тук, какви брожения има.

# 314
Сега изобщо не мога да вляза в приложението. Няма връзка.
MDD91, едномесечен депозит ли?
На БигСейф е 2.25%.

Да, точно, едномесечният. Да де, 2,25%, обърках се.

Общи условия

Активация на акаунт