"За" или "Против" въвеждането на еврото 💶

• 273 902
  • 7 428
  •   2
Отговори
# 5 820
  • Буркина Фасо
Скрит текст:
Какво правят пред чейндж бюрата тия хора?! Акъл имат ли?
На мен ми се плаче, трябва да закупя унгарски форинти  за 2 януари, обаче нямам евро, а имам левове, а се връщам в София чак на първи вечерта. Ще остана без КЕШ, в чужда държава заради тази опашка от хора.

Еми предполагам след 1.1 няма смисъл да се купуват евра от бюра, така че няма да има такива опашки
Ама пък аз явно тотално не го разбирам тоз народ, та може и да сбъркам с прогнозата
имат пари - позволяват си го. Grinning

Скрит текст:
Какво правят пред чейндж бюрата тия хора?! Акъл имат ли?
На мен ми се плаче, трябва да закупя унгарски форинти  за 2 януари, обаче нямам евро, а имам левове, а се връщам в София чак на първи вечерта. Ще остана без КЕШ, в чужда държава заради тази опашка от хора.
само на 10 км от софето няма опашки пред и в банките. по-близко е от Унгария  Simple Smile

# 5 821
  • София /Абсурдистан
Копейката първо да каже от къде е взел милионите за варненското си имение.

# 5 822
Спестявал от закуски.
Абе каква е тази мания да се броят парите на другите?

# 5 823
  • Варна
Никой не би броил ничии, ако не са очеизвадно измамни.Че и нагли са.Какви глупости говорят..

# 5 824
И как стигна до този извод?
Вероятно можеш да докажеш измама в придобиването щото иначе става клевета.

# 5 825
  • Варна
Няма да се впускам в обяснителен режим.Който е нужно си е направил изводите.Или не.То си е за него Grinning

# 5 826
  • София
Прокуратурата трябва да доказва, а не ние. Надявам се скоро да има нормална такава, а иначе ти си пиши глупости. За всички е ясно, че и на Костя и на Радев и на Боко и на Свинята и на премиерът в оставка и на Чичко тревичко и на още и още парите им са мръсни.

# 5 827
  • Варна
Политиката навсякъде, по цял свят е мръсна работа.Но някои са прекалено и очеизвадно нагли.

# 5 828
"Не пипайте парите на корумпираните политици и популисти,
ще настане хаос..."

# 5 829
  • Далечният изток
Ами не, защото има специален закон, Закон за хазарта, който се ползва с приоритет пред общия закон - ЗВЕРБ.

# 5 830
  • София
Това светло бъдеще е за държавата и се усеща от гражданите след години. Имам чувството ,че го чакат  утре.
 Силна държава  има силна социална политика и  е добре да я  насочва в образование, градеж.
 Светлото бъдеще върви със светли сметки.

"Усеща се след години" е оправдание, прикриващо лъжи. Всяка промяна дава и видими резултати в краткосрочен план. Другото е в стил "В ден 438 от турското робство султанът увери поробените българи, че се задават по-добри дни за тях". Достатъчно време си играйкаха на демокрация, за да не сме на етап "чакайте го в бъдеще". Хората са прави да искат доказателства или просто да сменят "обещаващите" за вечни времена, демек да ги баннат от политиката.

# 5 831
  • София /Абсурдистан
На мен живота ми мина в очакване на светлото бъдеще и така и не го дочаках.

# 5 832
  • София
В краткосрочен план (2007 - днес) ббългарската икономика за пръв път се развива що годе адекватно за разлика от предните 1,400 години.

# 5 833
ЕЦБ изписа във Франкфурт: Добре дошла, България!

Европейската централна банка отбелязва присъединяването на България към еврозоната със светлинна инсталация върху южната фасада на основната си сграда във Франкфурт на река Майн, предаде БГНЕС.

Инсталацията беше тествана днес, 30 декември, и ще се прожектира от 1 до 11 януари 2026 г. Тя включва визуални елементи като символа на еврото, български евромонети и посланието „Добре дошла, България“.

Проектът цели да подчертае значението на разширяването на еврозоната и да отбележи официалното приемане на България като нейния двадесети член.

Светлинното шоу ще бъде прожектирано върху стъклената фасада на седалището на ЕЦБ във Франкфурт, където всяка вечер в продължение на десет дни ще бъде изписано приветствието към страната ни.

България ще въведе еврото като официална валута от 1 януари 2026 г., след като изпълни всички критерии за членство и получи одобрение от Европейския съвет и Европейската централна банка.

Източник на статията: https://www.vesti.bg/sviat/ecb-izpisa-vyv-frankfurt-dobre-doshla … bylgariia-6248079

# 5 834
  • Пловдив
Хората можат да протестират и 48 часа след приемането. Хората мога да протестират и срещу розовите чорапогащници, например. Какво общо има протест с полезност, освен неуспешен литературен напън, но с претенции за оригиналност.

Последна редакция: ср, 31 дек 2025, 08:00 от dazel

Общи условия

Активация на акаунт