"За" или "Против" въвеждането на еврото 💶

• 262 941
  • 7 160
  •   8
Отговори
# 7 155
Как какъв бе?! Цяла 2025г. се повтаряше истерично, че влизайки в ЕЗ се отдалечаваме от Путин и Русия! След одобрението ни през юли, ББ се изцепи, че сега Путин си умира от яд. 🤪

# 7 156
Оф, сериозно, колко човека познавате, които взимат МРЗ и нищо отгоре? А колко се осигуряват на нея?
В отговора се крие и проблемът.
А относно тарикатите, които вдигат безбожно цените - за щастие сме с пазарна икономика и може да ги бойкотираме, без да си променяме живота. Добрите бизнеси ще останат незасегнати, както стана с много от тях и по времето на Ковид (за съжаление не с всички поради естеството и продължителността на мерките).

# 7 157
Аз познавам много, които вземат МРЗ реално. Това за мен е ползата от вдигането на МРЗ, против което някои роптаят, много повече доходи са на светло, в сравнение с 1997 например. И тези, хора не са нито мързеливи, нито неграмотни, нито алкохолици. Например такива доходи вземат служителите на Български пощи, работниците в производствата за електронни компоненти, чистачки и т.н.

# 7 158
Защо му се хващате на деф, той е отявлен трол. Не си струва усилията да му се отговаря. Непрекъснато публикува грешна или направо лъжлива информация.

# 7 159
  • Далечният изток
Silverstone, ти в Нидерландия ли живееш?

# 7 160
Това е абсурдно. Сегашната ми заплата ми стига за храна, мога да покрия ипотечен кредит, ако ми се наложи. Мога да пътувам в чужбина. С 27$ долара почти нищо от това няма да е възможно.
$27 беше минималната. Сега на МРЗ ли покриваш кредит и пътуваш в чужбина? Подобни подходи за сравнение много ги уважавам.
А дали е добро е субективно. Примерно точно в този период се родиха кредитните милионери на Каракачанов

Общи условия

Активация на акаунт