Защо хората се разделят толкова лесно в днешни дни?

• 38 479
  • 1 329
  •   1
Отговори
# 1 275
  • Далечният изток
Таткото къде е се пита, таткото...

# 1 276
Е, дай сега на нищо да не научим детето, щото чакаме на таткото да се сети.
Хич не го чакам да се сети, а го инструктирам за насоките и ме подкрепя в ключови моменти Sweat Smile

# 1 277
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Същото е и с другите неща - майчицата като гледа благосклонно как синчето й се бута и си "отстоява правото и реда" пред момиченцата, на които нищо няма да му стане, ако отстъпи - е, как да се научи.
Ъъъ, едно момиче/жена ТРЯБВА да има предимство само заради пола си? Сериозно?
Ся, ако на едно място са младеж и девойка, и той реши да кавалерства, лошо няма... Но да чака ред за нещо, и да пусне цяла група момичета, само защото са жени, кхъ кхъ...
Аз като жена не очаквам нищо по подразбиране, приятно е някои мъж  да отвори врата, да помогне с нещо дребно, но не го изисквам на всяка цена!

# 1 278
Ми и аз не го очаквам, обаче е грозно, когато някой запъхтян чичко или младеж бърза да се добута на опашката. Брей, ще кажеш че родилни болки са го хванали. Грозно за него е, не за мен. На мен няма да ми оправи живота с 5 минути, но говори много за неговото възпитание.
Само заради пола, да. Или вече наистина сме безполови? Ами добре, ама после не се чудете защо ви пресмятат на везната 50/50 кой какво взел, дал, купил.

# 1 279
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Ама векове са ни купували и продавали, айде стига толкова.
В днешно време жените имат избор, ако искат, ще се омъжат, ако не искат, котки бол!
Мнозинството мъже биха били мили и любезни с млади и красиви жени, не биха кавалерствали на грозна, дебела или възрастна. Действията им са предимно користни.

# 1 280
  • Обран бостан ;)
Напоследък кавалерството се третира като "нежелано навлизане в личното пространство", та в този случай не  е уместно да се кавалерства на жените като цяло.

# 1 281
Не на всички жени, някои направо са станали те кавалерите. То не можеш да се вредиш от тях да си мъж-кавалер.

# 1 282
  • Далечният изток
Хич не го чакам да се сети, а го инструктирам за насоките и ме подкрепя в ключови моменти Sweat Smile
Можеш да се веселиш на отговорите си колкото си искаш.
Явно не си запозната с това, че момчетата копират мъжкия модел докато растат. Какво ще каже мама, какво точно ще му говори, няма чак толкова голямо значение, когато има мъжка фигура и момчето копира неговото поведение. Така че тия дето се ръчкали и бутали най-вероятно са го видели като модел от бащите си.

Бънди, като ми отвориш вратата на асансьора или на заведение, с какво ли пък чак ми нарушаваш пространството?! Айде пак оправдания за липсите...

# 1 283
Зет ми е страхотен млад мъж. Щастлива съм с него. Заради моето дете, защото е попаднало на качествен човек.

# 1 284

Явно не си запозната с това, че момчетата копират мъжкия модел докато растат. Какво ще каже мама, какво точно ще му говори, няма чак толкова голямо значение, когато има мъжка фигура и момчето копира неговото поведение. Така че тия дето се ръчкали и бутали най-вероятно са го видели като модел от бащите си.

Благодаря, че ме запозна.
Ами добре де, ама това значи ли, че майката трябва да не побутне синчето си, че барем да мъцне в отговор, а не да гледа като бурсук. Ама то и тя така гледа, та не знам чие поведение копира малчуганът точно...

# 1 285
  • Обран бостан ;)
Не на всички жени, някои направо са станали те кавалерите. То не можеш да се вредиш от тях да си мъж-кавалер.

Ами нали това искате - да сте по-мъже от мъжете. Ето, постигнахте го.

Бях споделял (май) за един разговор, който видих с млад мъж, който работи в УСА. Сподели ми, че дори да да се приближиш с цел запознанство до някоя жена, може да се третира като тормоз и да се окажеш с белезници.
Тук не е станало така, ама, за жалост, натам отиваме.

# 1 286
Бънди вероятно говори за щатите или някоя друга държава, където жените наистина имат право да подадат сигнал срещу мъж за някакви пълни глупости, които тук все още са си нормална част от кавалерството и обноските между половете.
Та там и аз да бях мъж не бих кавалерствала.
Веднъж един българин, който караше таксито, с което се прибирах от клуб в Дъблин ми разказа за страховити ситуации с жените там. Могат да те вкарат в беля от нищото буквално и много го беше страх да не го спрат 2,3 пияни девойки да ги кара нощем. Правеше се на зает като види група само от момичета.

# 1 287

Аз не искам, ама последствията са за всички. Пак добре, че няма да ми се налага да търся мъже тепърва. Обаче дъщери имам... Disappointed Relieved
Наистина е ужасно това накъде сме се запътили с това мерене кой е по-по-най между мъже и жени. Тия дето най-много пискат, че искат да са повече от мъжете, всъщност най-много си патят от това.

# 1 288
Бънди, кои сме тези ние.
Няма как да отговарям от името на всички жени.
Жаждата им за внимание и да са харесвани на всяка цена прави меча услуга на жени като мен предимно. Женското отчаяние за мъжко внимание не е еманципация, а крайно поведение на несигурност и компенсации.
Затова хората ги деля не на мъже и жени, а на такива, които имат мислещи и адекватни реакции според всеки човек, а не ангро.

# 1 289
  • Далечният изток

Скрит текст:
Бях споделял (май) за един разговор, който видих с млад мъж, който работи в УСА. Сподели ми, че дори да да се приближиш с цел запознанство до някоя жена, може да се третира като тормоз и да се окажеш с белезници.
Тук не е станало така, ама, за жалост, натам отиваме.
Някои не го искаме, ама се налага.

Общи условия

Активация на акаунт