Защо хората се разделят толкова лесно в днешни дни?

• 38 435
  • 1 329
  •   1
Отговори
# 1 320
Преспокойно се разделят хората в наши дни заради сгрешения си в миналото секс модел. И аз познавам такова семейство. В миналото е нямало как да се обяви човекът, но в наши дни - заповядайте, ми той си бил обратен и даже жена му е знаела, но е приела, щото нали го е обичала.
С времето ще си се събират еднополово вече и няма да има нужда да се минава през съвсем излишни драми.

# 1 321
Всяка жена си търси мъж, който да я води... там, където тя иска да отиде. Simple Smile
И е напълно постижимо да се направи от (почти) всеки мъж точно такъв. Стига жената да е узряла за това, за да знае как. Ни е песимистично, ни е невъзможно.
Моят любим психиатър професор Джордан Питърсън го казва перфектно - няма такова животно, като "човекът за мен", няма такъв! Най-добре да си обърнеш мисленето отвътре навън и да си прецениш ти какво си готов да дадеш на максимално широк кръг от хора, които те интересуват, за да привлечеш това, което ти трябва. А не кой какво ще ти даде. Никой нищо няма да ти даде.
Джордан Питирсън е един голям чехльо. Човек само трябва да види жена му. Която даже му е изневерила. На всичкото отгоре има “вманиачена в тенденции” дъщеря, която ядяла само месо. Този съвсем не е капацитет. А продукт на индустрията.
Нещо като Кобилкина, с двата бързи брака от ниско самочувствие, преподаваща на жените да си смъкват критериите само и само и те да се омъжат няма значение за кого (за да се води успешно гуру тя), а като се провалиха и двата й брака, вече била полигамна.

Имам пример с моя близка, дето след 20 години брак се оказа сама, щото мъжът й бил цял живот п@дал, ама се прикривал. А иначе - идеалното семейство, бяха за пример - той грижовен баща, подкрепящ и любящ съпруг, сексът 6+ абе Идеал Петров. И накрая кво - п@дал Rolling Eyes. Еми гадно си е на 60 да ти се направи това откритие.
Знам за такива разводи точно след 50те, а познавам и момиче, което излизаше 2 години с момче, което силно подозирам, че е гей, а тя сега е бременна. Цуни гуни идилия в инстаграм, ама… личи си, според мен. Пък вече тя кога ще разбере и дали просто иска да се омъжи, не се знае.

Последна редакция: чт, 31 юли 2025, 21:53 от Linda*kiss

# 1 322
Какво нещо, не очаквах, че Дж. Питърсън някой го взема насериозно, но сега разбрах, че и събитие щял да прави в Бг., че и с билети това нещо

Щом има желаещи…
No Mouth

# 1 323
Какво нещо, не очаквах, че Дж. Питърсън някой го взема насериозно, но сега разбрах, че и събитие щял да прави в Бг., че и с билети това нещо

Щом има желаещи…
No Mouth

О! Чудесна новина! Наистина ме зарадва. Ще си взема билет още сега. Предния път не успях да си взема билети навреме. Разпродадоха ги и двете събития в НДК доста бързо. Simple Smile Simple SmileSimple Smile

# 1 324
Да, той като Слави, явно обичан от народа

# 1 325
  • София /Абсурдистан
Друг път се е излекувала от рак само с ядене на месо. Глупости. Или не е било рак, или е имало и друго нещо.

# 1 326
  • Paris, France
Друг път се е излекувала от рак само с ядене на месо. Глупости. Или не е било рак, или е имало и друго нещо.
Не знаех кой е този човек. Те и феновете му не знаят. Описаха го като психиатър, а всъщност е политолог и психолог.

Сега погледнах и видях, че жена му е била болна от рак на бъбрека. Този вик рак има най-високият % спонтанно излекуване. Има хора, които и без диета и лечение се оказват без рак на бъбрека в един момент, а доказано са го имали.

Месоядната диета може да е свалила инсулина и факторите на растежа, които вървят с него и по този начин да е помогнала.
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/26330483/

# 1 327
  • Пловдив
Знам за такива разводи точно след 50те, а познавам и момиче, което излизаше 2 години с момче, което силно подозирам, че е гей, а тя сега е бременна. Цуни гуни идилия в инстаграм, ама… личи си, според мен. Пък вече тя кога ще разбере и дали просто иска да се омъжи, не се знае.
Това може да е "lavender marriage", тя да знае и да си имат уговорка. И уговорката им да включва да изглеждат близки. Освен това може да не е гей, ами би и да иска деца.

# 1 328

За да твърди някой, независимо дали е лекар или пациент, че (се) е излекувал (от) рак, е необходимо да минат определен брой години без рецидив. Процесът на лечение е широкообхватен и задълбочен, далеч надминаващ стандартното поведение, а дори и “алтернативите”, така  че горното е меко казано несериозно, да.
То и за други болести се отнася, като почнат да убеждават, как само с промяна на режима, излекували ИР, АИЗ и подобни, направо аман. То си се радва на успехите, ти го гледаш - по-болно….

# 1 329
Дж. Питърсън и според мен е надценен; всичкото му е Юнг, но по-достъпно и по-приложно представено. Обаче, не винаги прилага Юнг както трябва, и за около 30 и повече процента от нещата не е прав.
Давам пример:
https://youtu.be/t427pYWgef4?si=GI5CTBYAIPMnOva2
(тук твърди че значението на Снежанка е че злата мащеха - странична друга по-възрастна жена искала Снежанка да няма деца, и Дж. П. се опитва да го овърже с уоук дискурса, както винаги)
Проблема на Дж. П. е че ползва единствено и само готови формули и интерпретации на разни символи, а то никога не е така, понякога банана си е само банан, или нещо трето.
Та, за видеото - грешката на Дж. П. е че ябълката всъщност е плод, което значи бременност, а мащехата е всъщност по-възрастната Снежанка която няма деца и иска да си остане красива. Тоест цялата приказка е, Снежанка възприема имането на деца като отровен плод/подарък, защото ще я лиши от (младежка) красота. Накрая се пречупва и всъщност се радва - и мащехата освен че е победена и танцувала до сетен дъх на сватбата (в някои версии).
То ябълката е плод/бременност и в оригинала (СЗ - Битие): живяли си щастливо по детски, после нещо дълго и инжектиращо опасна течност дало на Ева плод, и после вече живота станал труден и трябвало да спазват разни правила. Някой го е сънувал, но понеже и Господ бил намесен (заради едновремешния контекст, че правилата са от Господ), хайде решили да го добавят към скрижалите.
Никога не е преставало да се случва, и като цяло значението е единствено и само 'сън за прехода от детство към възрастност/родителство'.

Последна редакция: пт, 01 авг 2025, 11:02 от БШекли

Общи условия

Активация на акаунт