Дългото чакане след трансфер – тема 118

• 28 089
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
Слънце, теста просто е невалиден. Аз ползвам такива, и винаги правя два наведнъж. На биохимичната, винаги ми излизаше, един отрицателен и втори положителен, правени са от една и съща урина. На мен лично винаги са познавали, че е имало поне имплантация. Но и на доста невалидни съм попадала. Не знам от какво зависи. Ще чакаме утре, добри новини.

MonnaM, супер е резултата.

# 181
Слънце, теста просто е невалиден. Аз ползвам такива, и винаги правя два наведнъж. На биохимичната, винаги ми излизаше, един отрицателен и втори положителен, правени са от една и съща урина. На мен лично винаги са познавали, че е имало поне имплантация. Но и на доста невалидни съм попадала. Не знам от какво зависи. Ще чакаме утре, добри новини.

MonnaM, супер е резултата.

# 182
За първи път виждам така да се образуват две черти, след указаното очертание. Да, теста е невалиден, защото втора черта трябва да има преди очертанието. Направи си нов, ако имаш.  Най-добре е да е с първа урина.

# 183
Здравейте, пиша с поредното разочарование. На 10 ден след трансфер на един петдневен ембрион, резултата отново е отрицателен. Това ми беше втория ЗЕТ трансфер, и пак дори не е имало имплантация. Към какви изследвания бихте ме насоча да направя, преди да пристъпя към следващ трансфер. С лекарят ми ще се срещна, чак в понеделник.

# 184
Здравейте, пиша с поредното разочарование. На 10 ден след трансфер на един петдневен ембрион, резултата отново е отрицателен. Това ми беше втория ЗЕТ трансфер, и пак дори не е имало имплантация. Към какви изследвания бихте ме насоча да направя, преди да пристъпя към следващ трансфер. С лекарят ми ще се срещна, чак в понеделник.
Хистероскопия, изследване на имплантационен прозорец, имунологичен статус (консултация с имунолог). Като за начало това мога да препоръчам. Аз съм правила всичко това, включително изследване на кариотип, PGt на ембрионите и пак нямаше имплантация. След четири неуспешни имплантации ми направиха хистероскопия.

Последна редакция: чт, 12 юни 2025, 13:29 от Dream fairy

# 185
Здравейте. При мен общо взето се потвърди празният сак. Вчера ме гледа още един лекар, точно в 6гс и в сака не се вижда нищо. Дори и жълтучно мехурче няма. Утре ще се видя пак с моята лекарка и ще планираме абразио за следващата седмица, до колкото разбрах тя това препоръчва пред медикаментозния метод, още повече, че аз съм с анемия.
Пожелавам успех на всички чакащи момичета и имайте вяра, че ще се получат нещата! Ще излезна от групата, за да го мисля по-малко. Аз сега ще имам за цел следващите 2-3 месеца да се възстановя - спорт, добра храна, витамини и летни почивки. После се надявам някое от другите две ембриончета да е нашето бебенце.

# 186
При някои жени, се вижда на по-късен етап ембриончето. Няма ли да изчакаш поне още седмица, за да сте сигурни изцяло?

# 187
Трябваше поне жълтъчно сакче да се види. Обикновено със закъснение се вижда ембрионче при жени с късна овулация. При ЗЕТ обаче всичко е много точно изчислено, знае се кога с точност трябва да е имплантацията и тя не се случва по-късно всъщност. Възможни са отклонения от два-три дни. Лекарят ще ме види и следващата седмица, ще съм 6+5дни за 100% потвърждение, но шансът нещо да се промени клони към 0 при положение, че съм ЗЕТ.
Като цяло странно е, че се получи така, защото ембриона беше изследван и е балансиран, а като основна причина за кухо яйце се дават генетичните аномалии. Но ще попитам пак лекаря, може би и имунната система в изиграла някаква роля, макар всичко имунологично да го изследваха и да беше уж ОК.

# 188
  • София

Sneji, имаше ли някакви признаци за този празен сак?

# 189
Голям шок е това, хем знам, че се знае с точност, хем надежда има, да се случат нещата.
Съжалявам, че така се е получило!

# 190
Не, може би в началото по-ниското ЧХГ, но то навакса. После имах зацапване през ден-два и леки боли, но това може да стане и при нормално бремености и лекарката каза, че  това е плацентацията, което си тече и при празен сак.
Така че не няма признаци за този резултат.

# 191
  • София
Стискам палци нещата да са се променили при следващия преглед. Много е гадно, когато видиш двете чертички и въпреки това нещата не тръгнат. За жалост в тези случаи никой не може да е сигурен какво точно се е случило

# 192
И за мен нещата приключиха. 10 ден от трансфер на ЗЕТ, 5 дневен. Вие след кръвния сами ли си спирате лекарствата, моят тест е за 16.06. Не искам да се тъпчат излишно до тогава

# 193
  • София
Много съжалявам, Слънце. Почини малко и пак с нови сили. Пиши на някоя акушерка или звънни в клиниката за лекарствата.

# 194
Винаги след като лекар ми е казал, но обикновено се случва в деня на теста. Веднага пращам резултата и очаквам отговор. Обикновено до края на деня получавам отговор: Спираш всичко.
Съжалявам за резултата, Слънце. Имаш ли още ембриончета за трансфер?

Общи условия

Активация на акаунт