С какво ви дразнят свекървите? - 165

• 32 818
  • 751
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Наистина ако си е ваше, никой няма да натяква, защото няма да има какво.

Тука не съм съгласна. Винаги намират за какво.

# 106
Само, че като си си в твоята къща, натякването по-лесно можеш да го пренебрегнеш. При всички положения е по-лесно да си отстояваш желанията и всичко.
А иначе, в една къща, в общия двор, денонощно заедно.... кошмар.

# 107
Е как денонощно заедно?
Нали на отделен етаж, с отделни електромери и водомери?
Че аз с ММ не съм денонощно заедно, че живеем в момента в двустаен апартамент, какво остава в голяма къща на отделен етаж . Joy
Виж ако свекърватапсе натрапва да са денонощно заедно, разбирам, но пък не разбирам точно това - от какъв зор го прави.
Явно не съм свекърва по душа. Blush
Opossum вашата къща вероятно е стара и наследствена на мъжа ти. Ако бяхте я построили сами, нямаше да му дадете ключ.
Ключ от апартамента ни, който не е наследствен имат и свекърите, и девера. Сега се каним да извадим и на племенницата.
Естествено, ако си живеем там за постоянно няма да съм съгласна да живеят с нас, но ако ни няма, не бих имала нищо против.
Не го разбирам това със строенето, като съм строила да го стискам ли? Напротив, като е мое, още по-свободно бих дала. Наследственото задължава повече, тежи волята на починалите, макар и вече да ги няма.
И между другото доста свекърви не са строили къщите или платили апартаментите, които дават за живеене на младите. И но тях са им наследство.
Ето Бор_яна казва, че живее сега в къщата на мъжа си.
На моите свекъри и двете къщи не са строени от тях, а са наследствени от родителите им.
Даже имам чувството, че точно хора, които не са строили, после използват имотите като инструмент за натиск.

# 108
  • Пловдив
Цитат
Едно време, като живеех с майка ми до 35, не ми е и хрумвало да ям навън, жената си ми готвеше фрикасе, гювеч, пълнени чушки и крем карамел в тава и не ми се налагаше всеки ден да ям едни и същи гадни тейкъуей манджи, а сега, с тази млада модерна Монтесори майка в нас, карам на супа и секс и съм отслабнал, майка ми да ме види, да ме ожали човек, така че съветът ми днес за вас, млади момчета, е живейте с майките си колкото може, тя няма да ви изгони, баща ви ще изгони, вас не, живейте си в детските стаи, спете си на изгладени чаршафи, оставете я да ви буди сутрин към 12, да ви казва кога да се къпете, какво да облечете, с кой да се виждате, с кой не, щото от майката по-добро няма, тя знае и пере най-добре, не се подмамвайте по извратен секс и гадни свирки, секс ис соу мач оувърейтед, за 5-10 минути на ден, или по-нататък седмица, месец, не се отказвайте от пълнено пиле с печени картофи и сарми за десерт, щото любов по турски всеки може, ама дроб сарма като на туркините от "Данаил Николаев", като ми сготви Монтесори жена ви, елате ми се обадете...
Който слуша Коуч Кочев добре, много ще... яде...

Все на такива неща попадам в точното време, не го знам този,  от пловдивски  сайт или страница е, няма да му слагам снимката. Обяснява много неща, защо няма разбирателство - заради гозбите. Вече са по-важни.
 Удобно е да не се намесват мъжете,  то момчета трябва да кажа. а патят снахите.
Снахите - да се нареждат на опашка пред у нас! Първо няма да изгоня мъжа си заради децата. Второ - не готвя редовно (готвя много добре, но когато поискам, днес например не искам и всички кротко ядат сандвичи и деконстуирана салата, ще рече - домат и краставица от хладилника). Трето - не гладя чаршафи и изобщо нищо не гладя без предварителна молба и поухажване, който иска - ютия и дъска има. Четвърто - научени са да пускат пералня, миялна и сушилня и изобщо аз съм голяма бясна тигрица и повечето снахи ще се виждат кротки котенца на моите синове.

# 109
Янтра, това е рецепта за успешен брак.

# 110
На ръце ще ги носят тез снахи. Янтра, големи светици ще ги изкараш Hug

# 111
И моя бившия ядеше сандвичи и беше научен да готви, чисти и пуска пералнята, ама кел файда.
И майка му не съм я виждала да глади. Wink
Та не вярвам аз, докато някоя доволна янтрина снаха не пише в темата "Да се похваля от свекэрва си". Joy

# 112
  • Пловдив
Ама аз ще съм лоша свекърва, изобщо не очаквам да се хвалят с мен! Сто пъти го казвам.

# 113
На мен пък все ми е тая, важното е те да са щастливи и да продължат напред.

# 114
  • Пловдив
Dincho - постоянно щастливи са само идиотите.

# 115
Е, ти пък сега.... не постоянно, но да имат усещането за щастие. Ние с дедо по екскурзии или каквото ни харесва. 😀

Последна редакция: пт, 13 юни 2025, 21:33 от Dincho

# 116
  • Пловдив
Е, да. Само да ги избутам от университетите и почвам да миткам. Ей, у Динчо ще ида да пийнем.

# 117
Няма да ме има докато ти завършат и тръгнеш, иначе бих те поканила.
 Не вземай голямата кошница с надежди ,няма оттърване от децата докато дишаш. Все имат очаквания и  надежди.

# 118
Може пък да попаднеш на снахи, които ще те търсят само за някоя чаша вино 3 пъти годишно. Тогава ще се хвалят с теб.

# 119
  • Пловдив
Може пък да попаднеш на снахи, които ще те търсят само за някоя чаша вино 3 пъти годишно. Тогава ще се хвалят с теб.
За това ще съм И-Д-Е-А-Л-Н-А! Три пъти годишно да си пием питиетата!

Общи условия

Активация на акаунт