С какво ви дразнят свекървите? - 165

• 32 408
  • 751
  •   1
Отговори
# 540
Еми мм ми каза,ме много ги е слушал баба и дядо,така че не виждам оричина да се “успокоява” с телефон.
Така си мисля,защото тя има един развален телефон,който го дава на внука си.

# 541
Да,екранът е счупен,но телефонът работи.
Много ясно,че ще има хора,които са на моето мнение.Ти за каква се взе?!Не стига че в тема за дразнещи свекърви аз обяснявам с обоснования и примери кое ме дразни в отношението на свекървата се опитвате по всякакъв начин мен да изкарате черната офца,ами сега как ли пък не някой ще защитава мен?!!!
Не била свека-ужас!!Ти щом още от сега мислиш по този начин,направо ми е жал за всяка потенциална снаха..

# 542
Дано има други кусури тази свекърва, че ако събира толкова омраза от един телефон, направо да я съжали човек.

# 543
Да,екранът е счупен,но телефонът работи.
Много ясно,че ще има хора,които са на моето мнение.Ти за каква се взе?!Не стига че в тема за дразнещи свекърви аз обяснявам с обоснования и примери кое ме дразни в отношението на свекървата се опитвате по всякакъв начин мен да изкарате черната офца,ами сега как ли пък не някой ще защитава мен?!!!
Не била свека-ужас!!Ти щом още от сега мислиш по този начин,направо ми е жал за всяка потенциална снаха..
Я вземи и се успокой, обиди не съм ползвала, за разлика от теб. И явно Не можеш да проумее,че проблема си е в теб. И няма нужда да ти е жал за моя бъдеща снаха, пази си емоциите за твоето семейство, че ще ти трябват! Много нерви ще ти трябват, явно си сама срещу трима. Реви тук, ама докато не действаш всичко ще е по старому!

# 544
  • София
И колко часа двегодишното дете стои и се взира в счупения екран?

# 545
Е, това е, те тия авторитетни организации ряпа да ядат, форумът каза, че нищо лошо няма в екраните под 3 години, значи така ще да е.

То темата не е и за и против екраните. Ама тук някой хора се хвърлят да я защитават със зъби и нокти.
Ако не е екрана ще я ядосва друго, просто там избива цялото недоволство към свекърите. Пак ще попитам, мъжът ти съгласен ли е да не придружаваш свекърите. Съгласен ли е детето да не общува с баба си? Ако да всичко е точно, няма да им превеждаш и няма да имаш нужда да гледат детето.

Изобщо не виждам, че си търси с какво да се дразни, точно обратното

# 546
След всичко прочетено се надявам само свекървата да чете във форума и да се познае. Някак не вярвам, че снахата използва този език и на живо пред оплювания от нея човек.

# 547
Омръзна ми тая разправия. Потребителката да ВЗЕМЕ САМА И САМО ТЯ да си гледа златното яйце...и да се свършва тази мъка....

Или си налягаш парцалите и си го гледаш сам без баби.

Или като ще го даваш..си свиваш перките малко.

Така стоят нещата.
Има и трети вариант....да имаш готина свекърва ...но тоз късмет в казуса го няма Grinning..за това се връщаме на вариант 1 и 2. Nerd

# 548
В крайна сметка ти не искаш решение и не можеш да приемеш, че свеки не може да е 3 часа аниматор с подскоци, песни и т.н..
Имаш нужда от хейтещи последователи за да оплюете свеки и да си легнеш доволна.

И не не съм свекърва. Снаха съм.
Благодарна за всеки час гледане, в който мога да разполагам с времето си.
Не слагам правила, не прехвърлям възпитанието и подготовката за живота на свеки.

# 549
Много грозно нападане на снаха в темата.
Ето на такива хора не бих си поверила детето да го гледат, с или без екрани.

# 550
Ми да си го гледат сами с бащата. Да му пеят песнички по цял ден и каквото друго е препоръчително. Тя самата явно също ползва екрани, след като пише в темата.

# 551
  • Варна
Това не беше ли онази потребителка в Германия с душ геловете, на която мъжа не беше навит детето да посещава градина все още? Или се бъркам?

# 552
Да. Но тя в момента май няма друг избор и освен тук да изпуска парата, защото явно свекърите гледат детето, докато тя работи.
Дано се получат нещата с място в яслата.

Последна редакция: нд, 06 юли 2025, 21:34 от Deni-meni

# 553
Ей, досега ходих да чета онази тема, така не съм се смяла отдавна. Егати и дребнавите хора. Не могат да понасят никого. Ама сами се хвалят тук, пък аз каква съм била...
За думата "офца" ще си замълча какво мисля.

# 554
Пише се УфсЪ Bowtie
Дума с четири букви и четири грешки.

Общи условия

Активация на акаунт