Що се отнася за определението ,,съквартиранти" не е сложено от мен, а от приятели, които знаят за модела ни. Определението ,,спестовна каса" го слагам с пълна ирония - естествено, че родителите са тези, които биха те подкрепили, в голямо твое начинание.
А за приятелите, тук говорим за много близки приятели и в никакъв случай да злоупотребяваш. И преди да сте ме разпнали ще споделя пример от краткото ми съществуване. Давала съм пари на заем на приятелка, за да си купи треси - имаше повод на който беше поканена, сподели, че ѝ се искало да си купи, за да си направи определена визия, която с нейната дължина нямаше как да се случи, но вече беше изхарчила месечният фонд ,,и аз съм човек". Казах ѝ, че ще ѝ да, за да бъде на събитието с визията която иска. Друг пример още от студентските години - обикаляме ние по главната, приятелка хареса определена дреха - нямаше достатъчно пари, естествено, че ще ѝ дам на заем, за да може да си купи желаната дреха. Това са едни малки жестове, които се правят с малцина, но истински приятели.
В коментарът ми няма драма - просто ви поднесох друг прочит на финансов модел при семейство.