Плюсове и минуси на кварталите в София - тема 18

• 38 363
  • 731
  •   1
Отговори
# 240
Естествено че им пука, но нямат пари това. Събират за второ. Две е повече от едно. Другите пък смятат, че ще умрат преди да падне блока. Наследниците да се оправят след това. Но наследниците искат да получат от своя дял като за един апартамент и така си остават десетилетия. Прост народ, рушащи се панелки.

# 241
Мнение от темата "Звездни компромати":

"Овча купел ми е Ориндж каунти" Yum

# 242
Еее извън контекста е 😂
Става дума за новия богат мУж на Мара Отварачката който живеел там 😜

# 243
Тоя лаф е доста стар , поне от 20 години.

# 244
Като стана дума за известни хора,Лили Иванова живееше на "Оборище",но се преместила на бул."Васил Левски". Това е минус според мен. Ако е вярна информацията.

# 245
За едни минус, за други плюс.

# 246
Минус за кого? Навсякъде живеят хора. Grinning

# 247
Като стана дума за известни хора,Лили Иванова живееше на "Оборище",но се преместила на бул."Васил Левски". Това е минус според мен. Ако е вярна информацията.

Цола Драгойчева живееше на сегашния бул. "Васил Левски", в новопостроена (тогава) кооперация по 1 апартамент на етаж. С гледка към Борисовата градина (тогава Парк на свободата). А тя е можела да си избира къде иска да живее.
Ул. "Оборище" и бул. "Васил  Левски" си имат минуси като трафик и човекопоток. Но и съответните плюсове като комуникативност. Въпрос на избор и предпочитания. И пари.

# 248
А защо не си направите експеримента -наемете за няколко дена/една седмица, отАирБНБ жилище и на двете локации. Поживейте на място и вижте как ще е. Ние така направихме, и сме много доволни от решението си. Не сме се разорили, като сме платили АирБНБ за седмица, макар че ние за по-кратко време наехме, 4 или 5 нощувки. Пробвахме заведенията, магазините до каква степен са наблизо, локалния трафик. Излизахме вечер да се разхождаме и да видим с очите си какво е положението.

# 249
Да, това е много хубава идея, rumka833!
Аз искам да попитам кой квартал около Южния парк и по-близо до коя част на парк би ви допаднало да живеете повече и защо? Лозенец, Иван Вазов, Гоце Делчев или частите до парка на някой от другите квартали, в близост?

На мен самият парк ми е някак по-приятен в северната си част, в която е „Земята и хората“, но самият квартал Иван Вазов като улици и жилищен фонд нещо не ми допадна като бях на гости. В южната му част Кръстова Вада дори няма достъп до парка, нищо, че той се пада отсреща от улицата на мол Парадайс, а и онази му част е някак дива и не толкова поддържана.

# 250
  • София
Харесвам улица Нишава и блоковете наоколо.Ива Вазов не особено, но Витошка до началото на парка е ок, харесват и и кооперациите, заведенията, магазините. Лозенец харесвам в другата част(старата) около Биологическия, УАСАГ, до към Черни връх

# 251
Иван Вазов.
В Лозенец ако си по баирите ...

# 252
В кой сайт има цени на земеделски земи? Препоръчайте. Преди четях в Агрион, но вече нямат цени, само след запитване.

# 253
В Иван Вазов къде паркират, струва ми се мисия невъзможна?

# 254
В зоната точно до парка, и аз не знам. В уличките.
Ние сме в горния край, там си е добре, зона е. Имаме и двор към блока, и ако има място, сме си там. Има и платен паркинг, там места има, ама режат главата от кръста

Общи условия

Активация на акаунт