Звездни Компромати- Юли'25

• 336 043
  • 3 171
  •   1
Отговори
# 2 850
Марчето не забравя да извади герданя над тениската, пари е давал човекът.

# 2 851
Много ме кефят като се облекат с някаква селска тениска ама отпред пише Баленсиага! Щото ако не беше, щеше да е само проста тениска..

# 2 852
Малчо ми изглежда добродушно-наивно-глуповат. Не ми се струва да е носил Баленсиага преди. Влиянието на Мара, като фенка на марката се усеща.

# 2 853
Как са се натокали марийкини, машалла!

По повод Безос, прочетох някъде, че е имал голям мерак за София Вергара, даже й предлагал да й купи някакъв остров, но тя нямала интерес към него никакъв. Тя май само с готини, секси мъже ходи. Нейното богатство се изчислява на 180 милиона, предполагам е по-богата от Безовица.

# 2 854
  • Glasgow
Скоро гледах класация на 10-те най скъпи сватби, Безови не бяха в топа (иначе бяха в десятката), най скъпата беше на онези индийци дето се жениха половин година миналата година .

# 2 855
Светлана не изглежда доволна от новите си вежди. Ама явно са на аванта и няма какво да каже

Скрит текст:

# 2 856
Как не и омръзна на Светлана да се движи с тази мазна коса..

# 2 857
Как не и омръзна на Светлана да се движи с тази мазна коса..

Като няма при кой да иде на аванта да ѝ я измие и стилизира, си ходи така.

# 2 858
Добре де, тя е нон-стоп по салоните, гледах и някакво стори включително как си боде ръцете..дланите, хора, отгоре на дланите си бодеше гнусоч някаква. И все пак изглежда потресаващо: коса немита, с прорастнали корени, вежди, всевъзможни корекции.. Не, не и не.
Никакъв стил. Не че може да се очаква от нея.

# 2 859
То на това патешко русо като избие корена и стои като мазна косата, но наистина е някак неугледна и изглежда 15 години по-стара. Сигурно е гадно да търпиш толкова болка и пак да няма ефект. Рут Колева също какво ли не си прави и не..

Последна редакция: вт, 29 юли 2025, 18:49 от raddish_dim

# 2 860
Сем. Бекъм преди 20 г. в Сен Тропе и сега
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 29 юли 2025, 16:03 от Kawsay

# 2 861
Мишо Шамара с Мария Илиева.И двамата едвам ги познах 🫣.
Скрит текст:

# 2 862
Сашка Сърчаджиева

Дария Симеонова

Последна редакция: вт, 29 юли 2025, 16:23 от DiscoBiscuit

# 2 863
  • До морето
Дария Симеонова какви дълги крака извади! Не бях обръщала внимание досега!

# 2 864
Хубаво хихикаме по жената на Андрей, но Дария Симеонова е живи мощи също. Какво им става на тези жени? Луиза Григоворва при тото я мернах. Толкова слаба и изсъхнала, в лице даже не 10+, ами поне 15+ години изглеждаше. За коса и зъби да не отварям дума. Щом си се харесват така и ги харесват така, е ок. Но до колко са здрави? Никой не може да ме убеди че са здрави.

Общи условия

Активация на акаунт