Пазарът на недвижими имоти в БЪЛГАРИЯ, какво се случва реално-тема 91

• 33 685
  • 752
  •   1
Отговори
# 750
Важното е, че все пак има опцията 100 или 110 процента. Че като по правило е максимум 80 % и отделно 15 % трябва да имаш, освен 20-те за  самоучастие, става тегаво. Ако имаше при мен опцията 110 %, щях да си взема още миналата година една къщичка с голям двор и басейн...

# 751
  • София
Не е разумно това - 100% финансиране. Всеки си знае.

Относно инвестирането... Като човек, който е наясно, смея да твърдя, че в личните финанси понякога behavior beats math. Да, лихвата е 3%... засега. Да, по- малко е от 8%, но за средностатистическия човек, който няма такъв толеранс към риск, да си легне спокойно с изплатен собствен дом е по- важно. Все пак темата не е инвеститорска, много хора в нея търсят и за живеене.

Тинтина, разбра ме много добре за краха. Simple Smile Хубаво, ще го продадат. Но за колко и на кого. Кризата е за всички. Освен за тези по върхушката. Но тях не ги включваме, да кажем. Просто подтекстът на това изказване винаги е "ще намеря бързо на кого да го продам за повече, отколкото ми е дългът и даже ще ми останат, защото след 2 години със сигурност ще струва повече от днес". След 10- да. След 2 - не знам.

# 752
Заповядайте в новата тема - https://www.bg-mamma.com/?topic=1806782.new#new

Общи условия

Активация на акаунт