Аблация на сърцето - 13

• 7 603
  • 338
  •   1
Отговори
# 300
Ооо, не се притеснявайте - и да усетите нещо, търпимо е, не е болка за умиране, дават ви и един лексотан да изпиете преди това- на мен ми дадоха половин, че съм била много слаба. Не го мислете, по време на процедурата си мислех само как момента е дошъл и скоро всичко ще е зад гърба ми.

# 301
Айзен, какво стана? Престраши ли се?

Да успешно премахнаха бавният път, и аз като с твоята диагноза Deva. При теб колко години са минали от аблацията?

# 302
Браво! Радвам се, че всичко е минало нормално!
11 години при мен.
Сега няма да се шашкаш при всяко прескачане. Нормално е след инвазивна процедура. Ще се успокои сърцето. Само не се претоварвай. Нито физически, нито емоционално. Движение, но и достатъчно почивка и сън.

# 303
Браво! Радвам се, че всичко е минало нормално!
11 години при мен.
Сега няма да се шашкаш при всяко прескачане. Нормално е след инвазивна процедура. Ще се успокои сърцето. Само не се претоварвай. Нито физически, нито емоционално. Движение, но и достатъчно почивка и сън.

Благодаря! То вече мина 1 седмица само чакам да заздравее раната, мен дори ми сложиха шеф на раната. Прескачания имаше първите 2 3 дни. Но Трайков каза че е било много чувствителен моят допълнителен път. Сега отново се чувствам все едно съм дете на 10г. Завинаги трябва да е решен проблема при теб и мн според теб дева нали?

# 304
Да, Айзен, завинаги. Няма да мислиш за други варианти.
Как беше, не боли, нали? Simple Smile

# 305
Да, Айзен, завинаги. Няма да мислиш за други варианти.
Как беше, не боли, нали? Simple Smile
Болеше си и не беше приятно по време на аблацията, особено докато се опитваха да ме изкарат извън ритъм, но финалният резултат си заслужава. Др. Трайков е великолепен.

# 306
Да. И за мен е великолепен! Heart

# 307
За пръв път се включвам и аз,да споделя.На 8.08.25 ми направиха криоаблация в Токуда, д-р Бойчев за ПМ.Вече втори месец не спират разни претупвания,прескачания и сърцебиене,които преди аблацията не съм имала,Пия ксарелто и кордарон.Много съм притеснена.Ако някой може да сподели как е при него,ще съм много благодарна.

# 308
Ох аз точно от тези прескачания се притеснявам…Началото на октомври имам насрочена аблация при проф. Шалганов и нито искам да усещам екстрасистоли по време на процедурата, нито след нея😩 Ужасни са, всеки път като получа дори едно прескачане после няколко дни съм в паника. Знам, че не са опасни, но усещането е ужасно🫠

# 309
На контролния преглед ми казаха,че два месеца са необходими на сърцето,за да се успокои.Дано да е така.

# 310
Даже са малко 2. Поне 6.
Не изпадайте в паника от всяко прескачане. Тревожността е по-голям враг. Сърцето е много здрав мускул и няма така лесно да ви предаде. По-важно е да сте спокойни.

# 311
Благодаря,Deva!

# 312
А по време на аблацията мога ли да помоля да ме приспят? Не говорим за упойка с интубиране и тн, но да не усещам като стимулират сърцето. Просто психически не мога да го издържа това

# 313
Вие как си представяте стимулацията на сърцето, няма да ви бодат в него. Почти нищо не се усеща, лек бодеж или затопляне. Проста мускулна треска боли в пъти повече. Знаете ли, мисля, че сме големи късметлии в какво време живеем с тази напреднала медицина. Само ако това ни се случваше преди 70 години, щяхме да сме умрели. Затова, че смело, струва си. P.s. Моето сърце се успокои за повече от година след аблацията, 2 месеца е нищо.

# 314
Ами не искам да усещам пулс 220🥲 нито екстрасистоли. Горенето не е най-лошата част
Вие как си представяте стимулацията на сърцето, няма да ви бодат в него. Почти нищо не се усеща, лек бодеж или затопляне. Проста мускулна треска боли в пъти повече. Знаете ли, мисля, че сме големи късметлии в какво време живеем с тази напреднала медицина. Само ако това ни се случваше преди 70 години, щяхме да сме умрели. Затова, че смело, струва си. P.s. Моето сърце се успокои за повече от година след аблацията, 2 месеца е нищо.

Общи условия

Активация на акаунт