Юни 2025

• 12 272
  • 382
  •   2
Отговори
# 375
Говорейки за килимчета, ако някоя се е спряла на тези на ecoplay, които принципно са малко по-скъпи, то ми излезе реклама, че от днес имат намаление. Някои от килимчетата излизат колкото от teddytoys.

# 376
Момичета, нас вкъщи ни хвана някакъв вирус и малката също. От снощи е с хрема и леко подкашля. Много съм притеснена. Стискайте палци да се размине само с това.

Ellarin, на Holle или на Lactana козе мляко избра?

# 377
Дано бързо премине! На Лактана, понеже бяхме на тяхното краве. Сега като се замисля логиката ни е съмнителна, като се има предвид, че явно имаше някакъв проблем с него Sweat Smile Познати са на Холе и са доволни. Сигурно и двете биха били добър избор.

Момичета, нас вкъщи ни хвана някакъв вирус и малката също. От снощи е с хрема и леко подкашля. Много съм притеснена. Стискайте палци да се размине само с това.

Ellarin, на Holle или на Lactana козе мляко избра?

# 378
Здравейте!
И аз започнах с покупките на по-големи неща - също поръчах столчето за хранене на Стокке. Като подаръци бяхме получили бамбукови съдове и прибори, та поне това отпада. Други големи покупки, които предстоят са легълце (сега сме с некст ту ми кошарка) и столче за кола (сега сме с кошница, която с адаптери се прикрепя за шасито на количката), но се надявам да дочакаме Черен петък и да има истински промоции.
Бебката все още не проявява интерес да се обръща. Имаме като подарък килимче, но още не сме го разпъвали, но си мисля тези дни вече да го отворя. Новото е, че веднъж при баня успя да си засмуче палеца на крака, много смешна беше. 😂 Иначе продължава да се лигави и да си вкарва всичко в устата, не знам дали не я мъчат зъби вече. Мисля след 2 седмици на консултацията да питам педиатърката. За захранването също нямам идея кога да започва - искаше ми се декември, да си наближи поне 6-те месеца. В момента сме на смесено хранене - 2-3 пъти кърма (доста е малко..) и 3 пъти по 150мл. вода с 5 лъжици АМ.
Не бяхме излизали на разходка близо седмица заради лошото време... Вчера се разходихме 2 часа навън. А, взех й пухкаво гащеризонче от H&M за есента. Вече едва се побира в 62-ри размер и сме близо до 68-ми, но пък те все още са й големи.

# 379
  • Пловдив
За по-големите покупки през ноември има луд петък в хиполенд обикновено и всичко е намалено на 25%.
А за черния петък на сто процента реален е в baby.bg, за другите нямам наблюдения за сега.

# 380
Здравейте!
И аз започнах с покупките на по-големи неща - също поръчах столчето за хранене на Стокке. Като подаръци бяхме получили бамбукови съдове и прибори, та поне това отпада. Други големи покупки, които предстоят са легълце (сега сме с некст ту ми кошарка) и столче за кола (сега сме с кошница, която с адаптери се прикрепя за шасито на количката), но се надявам да дочакаме Черен петък и да има истински промоции.
Бебката все още не проявява интерес да се обръща. Имаме като подарък килимче, но още не сме го разпъвали, но си мисля тези дни вече да го отворя. Новото е, че веднъж при баня успя да си засмуче палеца на крака, много смешна беше. 😂 Иначе продължава да се лигави и да си вкарва всичко в устата, не знам дали не я мъчат зъби вече. Мисля след 2 седмици на консултацията да питам педиатърката. За захранването също нямам идея кога да започва - искаше ми се декември, да си наближи поне 6-те месеца. В момента сме на смесено хранене - 2-3 пъти кърма (доста е малко..) и 3 пъти по 150мл. вода с 5 лъжици АМ.
Не бяхме излизали на разходка близо седмица заради лошото време... Вчера се разходихме 2 часа навън. А, взех й пухкаво гащеризонче от H&M за есента. Вече едва се побира в 62-ри размер и сме близо до 68-ми, но пък те все още са й големи.

Може ли линк за столчето на Стокке!

# 381
Аз го поръчах в понеделник от Бебемакс
https://bebemax.bg/product/komplekt-detski-stol-za-hranene-stokk … a-za-hranene-tray

Промоцията им e, че възглавничката е подарък, а иначе е още 96/108лв отделно се купува. Поръчах и колана за столчето, че имам лични наблюдения как по-активно бебе се изправи, качи на табличката и директно запълзя по масата Joy
https://bebemax.bg/product/predpazen-kolan-stokke-harness2-za-st … anene-tripp-trapp

Поръчах столчето цвят Natural и ми казаха, че нямат налични бройки, защото почти веднага като са пуснали промоцията са изчерпали бройките и чакат да заредят и изпратят поръчките тогава - запазват промоционалния подарък, но просто забавят поръчката. За другите цветове не знам.

# 382
Мариелка, благодаря за препоръките! Hug
Даа, и аз точно от Бебемакс поръчах столчето и същия цвят. Още не са се свързали с мен, но съм се заредила с търпение.

Общи условия

Активация на акаунт