КГБ = Клуб на Готините Баби - 236

• 19 610
  • 733
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Присъединявам се към пожеланията за имения ден на либето на КАССС! Ще си добавя информацията във вълшебния тефтер. Да е здрав, да си носи с гордост името, да е пример на децата си и на внучетата. Наздраве. И поздрави довечера на цялата компания!
Чета ви анкетите и си мисля - как пък някоя не поиска да измие прозорците, да вароса одаите ( стаите) или да измие дюшемето...СПА, глезотийки, масажи, макиажи, коктейлчета, книжки, сериали и боси по асфалта без посока и без път. О времена, о нрави...Какво ли биха си пожелали нашите  баби. Интересно би било. А внучетата? Те какво ли биха си избрали???Аз ще ги попитам моите. А вие?

# 61
  • Вила Великула
Кассс, честит имен ден на ТМ. Още дълги години да гледата в една посока, да се обичате и уважавате.
Ето и кратък коментар в снимки и  клипче от днес.

https://youtube.com/shorts/KNZlBNZO2HE?si=c6nhHn_HcAh_2A_7

# 62
  • София
Честит Илинден!
Касс,честито на твоя съпруг! Да е здрав,щастлив и името да му отваря всички врати!
 Фло,аз си мечтая три дни да нямам притеснения,да не ми минават през ума различни опасности,защото имам навика да се самовзривявам.И  ако имам три такива дни,бих ги изкарала на някоя горска полянка,легнала сред цветята,да ме подухва ветреца и да гледам движението на облачетата по небето.Днес бях близо до това,защото изневиделица ми се получи една планинска разходка.Напоследък синът ми идва без да се обажда предварително,за да не треперя как пътува и да му звъня да питам до къде е стигнал.Та,днес неочаквано дойде и ми предложи да ме разходи и да си поприказваме по пътя.Имаше работа в Плана и минахме през Бистрица и Железница.Накрая си купихме диня.
  Пипи,отивам да гледам клипчето.Снимките са прекрасни.

# 63
На празник не се работи. Ето днес почнах да поливам орхидеите си, наредени на един висок перваз. Ами три от тях паднаха, добре че оцеляха. После седнах на диванчето и още съм там.

# 64
Здравейте.
Пантелейка Пътникова се прибра благополучно след двуседмично отсъствие и двадесет и няколко часово пътуване . Всичко е ОК, когато свършва добре, а аз щом съм на някъде  за мен е повече от прекрасно.

Чудна нова тема имаме - благодаря на Пипи и другите участвали в сътворението и.

Ще се връщам да чета всичко пропуснато,  но кога ще стане не знам.
Вече и август ми е подреден по дни и ангажименти. Хем се радвам много, хем се притеснявам - ще имам гости, част от японците си идват и днес дъщеря ми, като доведе Чарли ми даде графика, който са направили по дни с брат и за престоя им в България..
При мен се предвижда да са на няколко пъти по три- четири дни. Не ми е избистрено, кое - как, притеснено ми е, не сме се виждали от август 2019 г.
Впрочем, може би не съм ви казвала, но днес точно преди 47 в една гореща 20 - юлска сутрин станах мама за пръв път.
И този хубавец, синковеца, сега е баща на три девойки, коя от коя по - прекрасни.
Но стига за мен.

Кассси,
Честит имен ден на съпругът ти!
Да е жив и здрав,  да се радвате на деца, внуци и дай Боже, и правнуци да дундъркате!
Хубава вечер и приятно изкарване!

Ако има и други празнуващи, живи и здрави да са!

Със закъснение, но от сърце -
Честита да си, Дидиа!
Да си здрава и да имаш повече време за удоволствия и много радости !

В къщи е хаос безподобен, а трябва да изкарвам кучо на разходка.
Ще ми се и на фитнес да мога да  отида утре, и до кварталната лаборатория искам да скокна, да си видя показателите, които следя как са  след безподобната жега тези дни. И багаж трябва да оправям, и пране -  и донесено и хигиенизиране на къщата, и още сто неща.

Извинете ме, че пиша хаотично.
Всички сте ми в мислите .
Прегръдки от мен и спокойна вечер!

# 65
А глътни си жълтъка и ще разказваш.

# 66
  • някъде другаде
Клечи , добре дошла. Здрав , щастлив и успешен да е синът ти.
Кас , много здраве и щастие желая и на ТМ.
Пипи , много красиво при вас.
Да докладвам. Всичко запланувано е изпълнено. Дрехите от почивката изпрани , изсушени и прибрани. Цветята поляти , аз боядисана и готова за работа. Опекох домашни наденички и салата. За десерт има диня. Утре от пазара ще купя и други плодове.
Хубава вечер. Heart до никъде и повече от повече.

# 67
Касс, честит имен ден на ТМ. Бъдете здрави и задружни както до сега много години напред!
Клечи, добре дошла. Карай полека, не си създавай стрес  след хубавите емоции.
Аз минах отгоре, отгоре с парцала и ,,мухачката,, и го дадох лежерно. Спах след обяд, утре пак в окопите и отивам да се приготвям.
Хубава вечер на всички!

# 68
  • на чист въздух
Кас , честит ти именник. Да е жив и здрав и дълги години да посрещате празници заедно.
Клечи, честит рожден ден на първородната ти рожба. Здраве, радост и късмет.
Аз най накрая ще почивам цели 2 дни. Почивам силно казано, че единия ден ще е пипеляшкин  .
Младежите си дойдоха  ,  има живец в къщи.

# 69
  • София
Клечи, да е жив и здрав първородния!
Дано имате време да се наприказвате като дойде.
И сега сериозно - изчакай няколко дни да се климатизираш след пътуването и тогава ходи на изследвания. След толкова дълъг път сигурно ще има изменения и резултата няма да е реален.

# 70
  • София
Да ме прощава Св. Илия, но не мога да си позволя лукса да лентяйствам. Имам рсбота за целия китайски народ. Днес подреждах втория етаж. Бързо става, като пълня торби и изхвърлям на боклука. И аз поспах след обяд. Утре "мухачка", бърсане на прах, миене на прозорци. Разнообразни дейности. Няма да ми е скучно.
КЛЕЧИЦЕ, добре дошла! Честит да ти е синът! Здрав и много щастлив да е със своето женско царство! Ех, че изненада - ще  нагушкаш трите грации!
ПИПИ, наистина сте в рая!
ЯЖКЕ, добре е направил Жоро като не ти е казал кога ще пристигне. Е да, ама и реване няма да си похапне.
ЯН, младежите при вас ли са или са си в своята къща? А майчето ти как е? Момчето ти тръгна ли на работа?
ТАНУ, как мина мини родовата среща?
ФРАУ ДАНА, добре че са оцелели орхидеите, а почистването е за твоя сметка.
Работещи момичета, не си давайте много зор. Карайте по лежерно.
БОРЯНЧИЦЕ, това се отнася и за теб!
АЙША, този път прегръдките в чувала са за теб.
Отивам да се прикреватя. Лека нощ и спокойни сънища. И утре е ден!

# 71
Момичета, сърдечно благодаря за пожеланията към ММ! ❤️ Предадени са и той също благодари!
Клечи, здрав, честит и щастлив да ти е рожденика и да имате повече моменти заедно! 🥂🍀🥰. Ама какви хубави емоции те очакват! Радвам се за теб!
Пипи, прекрасно местенце! Приятен релакс ти пожелавам! Имаш нужда от това!
Ние се събрахме, вдигнахме наздравица за празника. Децата разказаха къде са ходили и как е било, ние дадохме отчет за свършеното и сега вече всеки в колибката си, че утре на работа.
От мен лека нощ! 😘

# 72
Клечи, добре си се завърнала! Карай по-леко, бре! Започни от най-неотложното, а другите неща ги прави между другото.
Честит рожден ден на синчето ти!

Пипи, весело и спокойно да си изкарате!
Данна, важното е, че китките са здрави. Значи правилата на празниците на са съвсем точни. Имах една дружка, която казвше така: "Яде ли? Яде! Щом си яла, ще работиш!"
Тетке, даде ми идея за готвене. Имам малко зелен фасул, ма ще добавя картофки и ще стане.
Фло, начи, немой така! Палиш ни фитила, започваме лудо да мечтаем и хоп - не било така!  Искам си трите дни със сериалчетата и точка!
Срещата беше много "мини", но пък така се чувахме по-добре какво говорим. Другия месец планираме поправителна сесия.
Сладки сънища на всички!

# 73
  • Вила Великула
Ето и едно коте, с което се галихме до сега.

Клечи, честит рожден ден на сина ти. Да е здрав и да имате възможност да се виждате по-често.

# 74
  • някъде другаде
Добро утро!
Първа съм тази сутрин , но така е като ще съм на работа.
На почиващите желая приятно да им е. На работещите лека работа.
Хубав да е денят ви , момичета!

Общи условия

Активация на акаунт