КГБ = Клуб на Готините Баби - 236

• 19 614
  • 733
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Добро утро от метрото!
Касс, със закъснение, но с топли чувства - честит имен ден на ТМ!
Клечке, да ти е жив и здрав сина! Много радости ти престоят, шунтирай част от плановете, което не е спешно го отложи за друг път!
Пипи, заслужена почивка, наслаждавай се!
И аз вчера на празника се поизморих доста с домашна работа. Очакваме едни нови мебели и трябваше да махнем старите и да направим място за новите. Доста чистене и изхвърляне междувременно.
Днес ще е горещо, по жегите стойте на сянка, ако е възможно! Хубав ден!

# 76
Добро утро!
Клечи, да ти е живо и здраво момчето!

Хубав ден на всички!

# 77
Добро утро, момичета мили!
Ето ме, вашият ранобудник Simple Smile  - това благодарение на Чарли Simple Smile .
Малко са му развалили графика на разходки на гостито, където беше, но сега влизаме в ритъм - нямам планирано пътуване ( по - скоро не смея, че стана нахално от моя страна) и ще сме си двамката дълго време.

Пия кафе и я почвам.
Имам проблем, когато имам сто задачи и поне половината от тях трябва да са първи, се притеснявам, шашкам се, блокирам и ми действа зле   .
Не знам как го правите, възхищавам ви се, и на Пипи, и на адашката, и на Ениска , и другите, които са споделяли.
Трябва да мога, но ми е стрес.

Пипи, много красив котанчо Simple Smile - синеок. То може и котанка да е, но за мен котките са от мъжки род Simple Smile  до доказване на противното.
А ти, Пипи, да си изкараш вълшебно на почивката!
Знам колко имаше нужда, знам колко я чакаше... Прегръщам те!

Тоничка, лек и спорен да ти е първия ден след отпуската. И ти избери прегръдка от моето чувалче Simple Smile . Няма само адашката Фло да раздава прегръдки на килограм от големия чувал Simple Smile , и аз имам чувалче, макар и по - скромно Simple Smile .

Тану, още ли е мъничкото ти космато гостенче при теб ?  Слушка ли, папка ли или тъгува за семейството си ?
А с песента за стария вълк и луната на Любе ми разчовърка душата ... Въртях я вчера цяла вечер.

Айша, права си за изследванията - и пътуването, и умората, и смяната на климата могат да окажат елияние.
В Анталия не толкова жегата беше проблем, доволно топло си имаме и тук, но влагата е непоносима - много висока, на моменти 95 - 98 % .

Благодаря ви за поздравите за синковеца. И не, няма да идват цялото семейство - само той ще дойде с двете по - големи момичета. Малкото чаве, което се роди 2020 още не съм го виждала и се не знае кога ще стане.
Но живи и здрави да са, всеки сам си избира и подрежда живота...

Да питам нещо адашката Фло, а и Макавели, като че ли може да има
отговор. Снощи си направих труда да преброя живущите в къщичката, изкарах ги 27,  пропускам ли някого?  Казвайте, да броя още, че иначе е срамота, че съм от 14 години в КГБ, а не съм се научила още да пиша такива подредени и лично адресирани постове, като вас.

То пак ще си е колкото си мога, човек не може да надскочи себе си, но друго ще си е когато ви виждам всички пред мен Simple Smile .

На привършване съм, но Мериан ме превари и ми маха с ръчичка от метрото Simple Smile .Ммм, май не минаваш към мойта посока, иначе всяка сутрин ще слизаме с Чарли долу на спирката да ти махаме с ръка . Като в онзи филм, Хачико.
Впрочем съм била на мястото, водили са ме на гарата, виждала съм и съм пипвала статуята и много, много сълзи съм проляла... Само мисълта за кучешката безусловна обич е в състояние да ме разплаче...
Някъде из кучешките теми във фейсбук четох един пост, който ме разплака и го копирах, но трябва да го принтирам и сложа при документите, пък дано го имат предвид, ако се гътна преди Чарли. Беше за връзката между стопанина и кучето му ,,когато умра, оставете кучето ми да ме подуши, да постои при мен и дори да ме пооближе, то ще разбере, че не съм го изоставил и не съм избягал от него, а само временно се разделяме и ще го чакам там някъде ...."" , нещо в такъв смисъл беше около страница текст.

Тетка, здравей момиче и благодаря и на теб за вниманието към сина ми.
Кавала съм ти го май, за мен ти имаш такова момичешко излъчване в изказа и външността, че ще рече човек, че всичко ти е на 6 и около теб само пеперуди пърхат.. Пожелавам ти да дойде и това време, и те прегръщам ...

Допих кафето.
Стига мързел, ставам.
Хубав да е деня ви, спокоен и безгрижен!

П.п. Сетих се нещо -
Май Мамси не я мернах никъде из страниците.
Как си, Мамси?
ИмА ли среща?
Така ми се иска да ви видя.

Последна редакция: пн, 21 юли 2025, 10:09 от Важна клечка

# 78
Добро утро, дами!

Да започнем тази седмица с добри намерения и идеи.
Плашат ни, че ще е много горещо...
Нека всяка намери най-дебелата сянка и да я използва по най-добрия начин.

# 79
  • София
Добро утро. Бързо се наспах. Тананикам си И замириса на кафе...Задачите - 101 на брой са подредени. Най-първата е пиенето на кафе и после всичко останало.
Спорен ден, момичета от близо и далеч. От мен прегръдки!

# 80
  • на чист въздух
Добро утро,. Пия си кафето на терасата. Утрото е свежо и прохладно. Никъде не бързам. Денят е мой. Пералнята вече пере.
Фло, в тяхната къща са си. Идват вечер. Ходят и при другите родители. Прибавят си дребни детайли към домакинството и интериора. Вчера се опитахме да правим алпиннеум. Горе долу става преди и етапите на работа
Тони лека работа на теб.
Клечи не бой се, всички задачи ще свършиш. Пък и утре е ден.
Пипи, много интересни шарки има това коте. Приятна почивка. Да и се наслаждаваш на макс.
Отивам да проскам, по късно пак ще ви нагледам

# 81

"Разбрах, че не бива да искаме нищо от Времето, защото най-голямото богатство е просто да го имаме."
 / Радослав Гизгинджиев /

Добро утро Coffee

Днес ни е ден за пътуване - ще се включа по- късно следобед.
Клечи, да ти е жив и здрав сина Heart

Хубав ден на всички от мен Heart

# 82
Клечи, така мило ми стана от думите ти! Благодаря!
    Искам да те успокоя, че по отношение на задачите и аз ставам напрегната, но си налагам волята да ги върша една по една. Подхванала съм оправяне на имотни неразбории още от моя дядо, оправяне на граници и други неща от споменаването на които моят 90 годишен татко вдига кръвно от раз. В четвъртък мислех, че съм се справила с геодезисти, в петък открих грешка, днес ги чакам  в 10.30 да дойдат да си я оправят и се моля да не ме таксуват повторно, че кредитната ми карта вече плаче. Та стиснете палчета Simple Smile  Толкоз за позитивизма ми Simple Smile Ще се справим полека-лека Simple Smile
      ПП - "бърборя" си с всички вас с палчета, но не ми е по силите да ви спомена в един пост. Шапка свалям на можещите Heart

# 83
  • София
Честит рожден ден на сина на Важна клечка! Много здраве и щастие му желая.
  Момичета,нека денят ви е хубав и спорен.Бързо да приключите задачите и да ви остане много време за любими занимания.

# 84
Привет и от мен!
              Писах вчера, ама нещо отново не си виждам поста. Дали аз не публикувам или нещо мамата ми прави номера ?!
              Та сега отново:
               Касс, да е честито името на ТМ - здраве, късмет и много щастливи години заедно!
               Клечи, да ти е живо и здраво момчето и по-често да се гушкате с малките принцеси!
               Пипи, релаксирай на мах на това хубаво място.
               Тетка, ти къде си тръгнала с имотни проблеми да се занимаваш в това горещо време?
               При мен нищо ново. Излизам само до магазините. В тая жега хич не ми се ходи по улиците.
               Спокоен ден и се пазате от жегата!

Последна редакция: пн, 21 юли 2025, 11:36 от Didia

# 85
Привет  и от мен.
Първо да честитя рождените  дни и  именниците на патерици  Желая здраве, щастие и чудеса, които не се побират в един ден ,затова пожелавам поне седмица на празнуване 😉
 „В момента си пренареждам ангажиментите и работата внучета и т.н.Така че реших да надникна и да видя как сте. Радвам се, че всичко си е по старому, а новата ви къщичка изглежда направо уютно прекрасно! 😊

# 86
Цветеарт, обирам овациите с тениската КГБ, благодаря за логото!
     Документната сага стана още по-оплетена...

# 87
Радвам се Simple Smile Направих го от сърце ❤️

# 88
Писах, но ме заприказваха другаде и   натиснах кръстче без да ща , без да видя колко прозорци имам отворени. Тетка, на теб писах ,че ни отне една година да оправим граници на имот.  Нацвъкали са ги както им хрумне, понеже сме първи и  искаме да стане , платихме да оправят  съседските засегнати. Писна на сина. Та не си точи зъби за бързо, складирай търпение, но го направи , че след нас децата да не оправят още по-сложно. поне това съм свършила за тях.  Викаха ме за лекарствата та излизах, похарчих маса пари  и  за друго.Като се сетя какво писах още, ще се върна.

# 89
  • София
Оооо, колко мило, че и ЦВЕТЕАРТ дойде в нашата къщурка! Не си мисли, че сме те забравили. Момичетата питат за теб и тези дни си мислех да ти се обадя. А и как да те забравим, миличка? Благодарение на твоята фантазия, умение и труд ти ни подари логото, а ПИПИ помогна то да краси нашите тениски. Сега ходим гордо изпъчили гърди и логото върви две крачки пред нас.😜  Знам колко много са ти ангажиментите, но кажи как са юнаците. Баба не може да не намира време и за тях. Възхищавам се на трудолюбието ти, ЦВЕТЕАРТ! ❤️
ТЕТКЕ, дано успееш да разплетеш бюрократичния възел!.
ЯН, като има обич и разбирателство всичко става хубаво!
Почивката ми свърши. Хайде до после!

Общи условия

Активация на акаунт