Да дейтваш вече не е забавно - гледната точка на един мъж

• 27 353
  • 916
  •   1
Отговори
# 855
Отивам без очаквания. Следя си емоциите и усещанията, докато съм с човека.
Не преобладават ли позитивните, няма смисъл да си губим времето и да продължаваме с последващи опити за срещи.

А отиваш ли с план? Кой води разговора?
Искам да кажа, че отиването да видим какво ще се случи, лесно може да направи конкретният човек, който само отива да види, да изглежда скучен (дори и да не е).
Това естествено важи и за мъжете.

Последна редакция: чт, 31 юли 2025, 14:13 от БШекли

# 856
БШекли, какъв план, какви въпроси?! Grin
За спонтанност не си ли чувал, да си я срещал, или практикувал?
Ако насреща ми стои пън, който вместо да се опита да се отпусне чрез интеракция, стои и премисля плановете в главата си, ще съм скучна сигурно. Но бързо ще го отърва от скучната ми особа.

# 857
Кви планове на първа среща,  пък тестове, тва сериозно ли? Аз отивах на първа среща особено след онлайн, единствено с мисълта дали ще я харесам, за тестове даже не съм си и помислял. Вече ако се развият нещата добре тогава повече опознаване и комуникация, важното е да не се препира , защото съм забелязал прекалено агресивните свалки отблъскват жените. По кротко в началото, да се отпусне и да тръгнат нещата на опознаване и комуникация, от там жените сами показват, когато искат да продължат отношенията

# 858
Добре, без план. Въпроса за кой води разговора си остава Simple Smile .
Под план също имам предвид и обща настройка, включително и за интеракция, вместо например наблюдение.
Пак казвам, това важи и за мъжете.

# 859
Добре, без план. Въпроса за кой води разговора си остава Simple Smile .
Под план също имам предвид и обща настройка, включително и за интеракция, вместо например наблюдение.
Пак казвам, това важи и за мъжете.
Разговора води, който е наред да се изкаже и има какво да каже.
Какво наблюдение?! Това да не ти е разходка в музей?

# 860
Скрит текст:
Е точно де. В мойте случки с кафенцето на пейката, много ясно съм усещала, че ме подлагат на тест. Един даже си го призна след това. Ама трикът е, че и аз им гледам сеира. По веднъж!
Ти си там за сеира. Нищо не търсиш, просто убиваш време. Част от проблема. Надушват те, затова те тестват.
Не виждам нищо възмутително да поканиш някой на разходка при хубаво време. Някъде в удобно време между задачките ви. Няма каляска и червен килим, така че скучните, мързеливите и интерсчийките се дисквалифицират сами.
Срещата, освен да се видим на живо кой колко е плешив и колко килограма е, е и да си прекараме добре свободното си време. За среща обичах да се наконтя, да съм отпочинала, не да си чукваме среща "между задачките". Колко задачки пък има самотен човек без семейство и деца? Това показва неособен интерес към намирането на любов.
От страх да не изглеждате може би жалки или закъсали, не знам, вече се усеща една пълна апатия, липса на креативност за място на среща, за някакви активности, липса на тръпка. Била съм на среща с мъж, с който не бяхме един за друг, не се харесахме, нямаше химия. Обаче толкова готино си изкарахме, толкова интересни неща предлагаше за правене, че станахме близки приятели и продължихме да си ходим по концерти, по екопътеки, на рафтинг, да играем настолни игри, на бар.
Не може да обясняваш колко е скучно да дейтваш, а да каниш непознати хора по пейки. Не сме на 13.

# 861
Скрит текст:
Скрит текст:
Е точно де. В мойте случки с кафенцето на пейката, много ясно съм усещала, че ме подлагат на тест. Един даже си го призна след това. Ама трикът е, че и аз им гледам сеира. По веднъж!
Ти си там за сеира. Нищо не търсиш, просто убиваш време. Част от проблема. Надушват те, затова те тестват.
Не виждам нищо възмутително да поканиш някой на разходка при хубаво време. Някъде в удобно време между задачките ви. Няма каляска и червен килим, така че скучните, мързеливите и интерсчийките се дисквалифицират сами.
Срещата, освен да се видим на живо кой колко е плешив и колко килограма е, е и да си прекараме добре свободното си време. За среща обичах да се наконтя, да съм отпочинала, не да си чукваме среща "между задачките". Колко задачки пък има самотен човек без семейство и деца? Това показва неособен интерес към намирането на любов.
От страх да не изглеждате може би жалки или закъсали, не знам, вече се усеща една пълна апатия, липса на креативност за място на среща, за някакви активност, липса на тръпка. Била съм на среща с мъж, с който не бяхме един за друг, не се харесахме, нямаше химия. Обаче толкова готино си изкарахме, толкова интересни неща предлагаше за правене, че станахме близки приятели и продължихме да си ходим по концерти, по екопътеки, на рафтинг, да играем настолни игри, на бар.
Не може да обясняваш колко е скучно да дейтваш, а да каниш непознати хора по пейки.
Явно може, ако целта е после да обясняваш колко са гадни другите и колко си готин ти.

# 862
  • Out of the Mix
Мернах одеве, че някой иска заключване на темата.

Айде не, защото е актуална и има много какво да се казва за динамиката на запознанствата и отношенията, като цяло, било онлайн, било на живо, било преходни периоди, сравнения и т.н.

Включват се много хора, вкл. и нови попълнения.

Стават и запознанства.

Последните коментари говорите едва ли не за "слепи срещи".
Вече не смятам, че има такива.
От снимки в приложенията, до някой друг видеоразговор, или ако имате самочувствие и сте уверени, директно в рамките на седмица, две спрямо ангажираност, се виждате на 4 очи и нещата тръгват, или не.

Спонтанност му е майката.
Никакви тестчета и глупости.

И да, аз отивам, за да прекарвам време, да се консумираме (make out - ваме).
Не на първа среща, но скъсяване на дистанция често ми се случва, просто защото ни се иска.
На следващия, по - следващия ден задължително се виждаме отново (това при запознаване на живо), след което другото си идва след 4-5-10 дни, когато можем.

# 863
Ще ти издам една тайна и вървежните не ходят на среща-разходка. Joy Тези дето са вдигнали нивото. Joy

# 864
Скрит текст:
Мернах одеве, че някой иска заключване на темата.

Айде не, защото е актуална и има много какво да се казва за динамиката на запознанствата и отношенията, като цяло, било онлайн, било на живо, било преходни периоди, сравнения и т.н.

Включват се много хора, вкл. и нови попълнения.

Стават и запознанства.
Последните коментари говорите едва ли не за "слепи срещи".
Вече не смятам, че има такива.
Скрит текст:
От снимки в приложенията, до някой друг видеоразговор, или ако имате самочувствие и сте уверени, директно в рамките на седмица, две спрямо ангажираност, се виждате на 4 очи и нещата тръгват, или не.
Спонтанност му е майката.
Никакви тестчета и глупости.

И да, аз отивам, за да прекарвам време, да се консумираме (make out - ваме).
Не на първа среща, но скъсяване на дистанция често ми се случва, просто защото ни се иска.
На следващия, по - следващия ден задължително се виждаме отново (това при запознаване на живо), след което другото си идва след 4-5-10 дни, когато можем.
Не слепи, а първи. Не можеш да видиш човека отсреща как върви, колко е висок, как мирише, как държи вилица, има ли химия между вас или неловко мълчание през видеоразговор. Срещата на живо си е среща на живо.

Това няма значение в случая. Авторът стига до първи срещи, на живо явно се харесват, щом си лягат. Той не се оплаква от външен вид или че се е появил някой чичо, вместо 25-годишната. Той нарежда жените, че са скучни, гледат си в телефона и си чатят с други, употребяват наркотици и работят балонджийки.

# 865
  • София
Аз пък, всеки път си казвам - то паркът ни е хубав, какво толкова, една разходка. Може пък да са прави от Бгмамата, че жените не трябва да сме меркантилни, може да излезе някой свестен, дай просто да се разходим, да се видим и прочие и прочие....
Тц, не, не и пак не - срещата разходка винаги е дърво.

# 866
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Аз пък, всеки път си казвам - то паркът ни е хубав, какво толкова, една разходка. Може пък да са прави от Бгмамата, че жените не трябва да сме меркантилни, може да излезе някой свестен, дай просто да се разходим, да се видим и прочие и прочие....
Тц, не, не и пак не - срещата разходка винаги е дърво.
Зависи, с мъжа ми като пресни гаджета отидохме на разходка по една еко пътека до града, и финиширахме в пицария.

# 867
  • Out of the Mix
Никога не ми се е случвало среща в парка.

Разходки, да, но след това, което смятам е нормално.

Преди 1-2 м. имах среща, която се състоя на един паркинг, просто беше между другото, двамата с колите, паркирахме, взехме си нещо за пиене и в градинката, няма лошо. Но така се случи, "в движение", аз дори се връщах от спорт.
Беше ми за прът път такова нещо, почувствах нещо "конвейерно" в мен, липса да почувствам специална жената, което би се случило двамата, като си се наконтим, и ни е готино на приятно място.
Но поне опитах и видях, че не е моето, но и жената не беше мой типаж така или иначе, имаше и други "обструкции".
Та по-добре, че така и стана, бързо, бързо, то малко, като "бързи срещи" се получи. Sweat Smile

# 868
То и заглавието е показателно... Кой над 18-годишна възраст говори така? Дейтвам, мачвам, бъдита, мъдита (pun intended)...

# 869
Среща в парка според мен може да е приемлива, зависи на кого какво му допада. Ако и двамата наистина нямат нищо против мястото и просто искат да прекарат време заедно независимо къде, става. Не е задължително срещите да бъдат обвързани с модерни, лъскави места и големи разходи. Важното е двамата как се чувстват заедно.

Общи условия

Активация на акаунт