Флирт с колежка

• 6 181
  • 143
  •   1
Отговори
# 45
Абе, на колко от нас ще им стане приятно и необидно, ако прочетат съобщението за междукрачието на колежката?

# 46
Лично аз на секундата.
Но, ако сме на 23, няма да имам очаквания за живели дълго и щастливо до края на живота си.

# 47
Абе, на колко от нас ще им стане приятно и необидно, ако прочетат съобщението за междукрачието на колежката?

Точно затова не бива да се рови и да се следи. Сега не знам как е, но по мое време много се флиртуваше в офисите, говореха се цинизми, мръсни вицове, разни бъзици с прегръдка през кръста и прочее. И много странно, нокой не се чувстваше сексуално тормозен или унизен, а ни беше весело и разчупвахме трудовото ежедневие. Днес май е друго в офисите, но пак е по-добре да има разделяне и половинки да не се намесват на фирмени събития или се ровят в кореспонденция, защото никой не е абсолютен светец.

# 48
Michone, на мен ще ми е пирон в ковчега, а на 23 за някакво гадже - направо сбогом. А не се приемам за ревнива. На 23 имах много по-високи очаквания за живели дълго и щастливо и нямаше такова нещо като "той си е такъв, той е млад, всички мъже така правят". Нормално е да се идеализира бъдещето на тази възраст, иначе нямаше да се възпроизвеждаме.

Имам усещането, че авторката флиртува за тихо отмъщение, доказване, запълване на липси. Ако има пълно доверие в гаджето и той не й възпаляваше интуицията "случайно" и тя няма да флиртува.

# 49
Според мен, флиртуването на авторката се свежда до някакво кокетство, особено ако е хубаво момиче. Не разбрах активно да се е сваляла с някого.

# 50
Аз пък съм на мнение, че е по добре сега да си отваря очите, преди да са се обвързали сериозно . Щото, който си е курвар на 23, такъв е и на 43, и на 63. И то при скорошна връзка. Хванал си е кака, да го отрака.

# 51
Скрит текст:
Аз пък съм на мнение, че е по добре сега да си отваря очите, преди да са се обвързали сериозно . Щото, който си е курвар на 23, такъв е и на 43, и на 63. И то при скорошна връзка. Хванал си е кака, да го отрака.
Абсолютно. Сега е моментът да гледа внимателно. Не е с пеленаче и минимално майчинство или с 30 години брак и без нищо на нейно име, че да е станала черногледа циничка и да си казва "абе, кво пък толкова". Според мен в началото отношенията трябва да са най-хубави.

# 52
“Луд по теб” - Лудостта по някого си е чиста лудост!😃
Ама това ще го разберете с времето!
Иначе е неуважително, да ( ако го чуеш и видиш:)).

# 53
То с тези интернет комуникации значи всички са курвари.
Един мъж вече се задява с много жени едновременно. Това не значи, че спи с тях.
Той да си прави, каквото реши, въпросът е тя да си зададе границите.
Има жени не им пука, други с по-къс фитил.
Казва - виж, пич, ако имаш наистина топки иди и се намести между кълките на колежката.
Ако ли не, дръж се по-сериозно и уважително към нашите отношения и спри с изкуственото вдигане на .. егото.
Тя си решава по-натам според поведението му.

# 54
То с тези интернет комуникации значи всички са курвари.
Скрит текст:
Един мъж вече се задява с много жени едновременно. Това не значи, че спи с тях.
Той да си прави, каквото реши, въпросът е тя да си зададе границите.
Има жени не им пука, други с по-къс фитил.
Казва - виж, пич, ако имаш наистина топки иди и се намести между кълките на колежката.
Ако ли не, дръж се по-сериозно и уважително към нашите отношения и спри с изкуственото вдигане на .. егото.
Тя си решава по-натам според поведението му.
Не, не всички. Това чатене и лиготене ми е много антимъжко честно казано. Никога не съм разбирала мъже, които са активни в соц мрежите. Даже не е и курварско, а по-скоро неуважително и обидно за него и за авторката. Да му се присмиват подчинените, че си има приятелка, а ги задява.
В същото време май по никакъв начин не се разбира, че той е обвързан от профила му. Дали изобщо колежките знаят за авторката или той умишлено я е скрил и на живо, и онлайн?

# 55
...все пак имам чувства, издържа ме почти изцяло в разходите, държи се добре, мил е, търси си вниманието от мен, знае да се извинява, въпреки, че като един представител от женски пол и аз прекалявам с настроенията понякога. Има цели и е амбициозен, работи много за себе си. Просто понякога смятам, че аз не знам какво искам и как да се отнасям с него..
Този момък си има плюсовете. Нали това е съжителството, да се обсъждат проблемите, да не се замитат под килима. Ти това си и направила. Не е като да не знаеш какво искаш - искаш уважение и си го заявила. Ето, той твърди, че си е разбрал грешката. Аз бих му повярвала за начало, пък по-нататък ще си проличи. Изглежда, че е склонен да те чува какво му говориш и да се съобразява.

# 56
  • Somewhere far away
По- лошото е че такова поведение се среща и в доста над 25 годишни.

# 57
Не мисля, че на някоя жена би й станало приятно да намери подобни чатове (независимо от възрастта).
Може наистина да е нищо, просто глупав флирт или тъп майтап, но все пак. Може би не е лоша идея да го държиш под око (защото да се разделиш заради това ми се струва малко крайно), но ако се повтори нещо подобно му бий шута.

# 58
Или може да напише на някой колега, че иска да е между краката й, и ако гаджето й прости за невинния майтап да стиснат ръцете, че са квит и да отпрашат към залеза.

# 59
Ето, той твърди, че си е разбрал грешката. Аз бих му повярвала за начало, пък по-нататък ще си проличи. Изглежда, че е склонен да те чува какво му говориш и да се съобразява.

Въпросът е коя грешка? Че е флиртувал, или че е бил глупав да се остави да го хванат, вероятно защото знаейки, че не е нещо сериозно, не е взел мерки да скрие чата?

Общи условия

Активация на акаунт