Къде в Пловдив??? - 110

• 27 509
  • 743
  •   1
Отговори
# 180
  • Майничка
"Герджика".

# 181
  • Точно където трябва
Къде има голям избор на ученически раници и в частност къде да видя на Ars Una?

# 182
Момичета, приличен китайски ресторант за събиране по повод да ми препоръчате? Аз харесвам храната на Шанхай - на колелото на панаира, вземам за вкъщи от там, но за събиране на място не ми допада.
Вижте дали ще Ви допадне ресторант Диамант ,ако не бъркам името,в сградата отстрани на Главболгарстрой,пресечка на Хр.Данов

Последна редакция: чт, 04 сеп 2025, 07:31 от Трапезица

# 183
  • Майничка
И от мен питане за кръчме - възложиха ми бойна задача за място в града (достъп с ГТ или такси), където петдесетина "младежи" 50++ да могат да потанцуват, освен хапването. Ама там танците са си танци, с диско редичките, туист, рок, че и валс. Предвид възрастта, си трябва и посядване помежду. И да е относително бюджетно.

# 184
  • Пловдив
Южен полъх (Малкия Бнарджик)?
Предполагам, че ди джей ще трябва да си наемете сами, не съм запозната дали има в ресторанта.
Кухнята е много добра, обслужването -на ниво и цените не са надути.

# 185
  • Пловдив
Момичета, зад Байкал и около Булаир синя зона ли е?

# 186
  • Пловдив
И от мен питане за кръчме - възложиха ми бойна задача за място в града (достъп с ГТ или такси), където петдесетина "младежи" 50++ да могат да потанцуват, освен хапването. Ама там танците са си танци, с диско редичките, туист, рок, че и валс. Предвид възрастта, си трябва и посядване помежду. И да е относително бюджетно.
Южен Полъх Бунарджика и Авокадо /малката зала може да сте сами, зависи от бройката/. Май други подобни няма 🤔

# 187
Хубави ли са пиците в Pizzalab в Мол Пловдив? Някой пробвал ли е тестото от карфиол?

# 188
Вкъщи понякога взимаме от тях, но обикновено с пълнозърнесто тесто. И детето и мъжът ги харесват. Не, че аз не ги харесвам, просто избягвам от съображения със здравословни проблеми.
Хубави ли са пиците в Pizzalab в Мол Пловдив? Някой пробвал ли е тестото от карфиол?

# 189
Благодаря! Аз също избягвам стандартните блатове, затова търся мнения за този от карфиол. Другите ще си хапнат от стандартните пици.

# 190
  • Пловдив
Къде има голям избор на ученически раници и в частност къде да видя на Ars Una?
Арс Уна съм купувала от книжарница Джулия на Антим Първи.

# 191
Момичета, зад Байкал и около Булаир синя зона ли е?
Да
Разгледай картата

Карта | Община Пловдив https://share.google/f1YFHuZ5P2tpq01nJ

# 192
  • Пловдив
За танци,купон и Диджей препоръчвам "Ловен парк". Струва ми се,че всеки край на седмицата има парти. Освен регулярните всеки месец ретро -партита. Вземете от ФБ страницата им телефон и попитайте за датата,която ви интересува.

# 193
  • Майничка
Благодаря, момичета!

# 194
  • Пловдив
Половин пътека – половин отговорност. Все пак сигурността е споделена грижа, нали?

Или иновативен  подход за намаляване на пешеходния трафик - ако не виждате пътека, значи не трябва да минавате.

Общи условия

Активация на акаунт