Естетични процедури за лице и тяло – 64 тема

• 37 079
  • 715
  •   2
Отговори
# 705
Аз ли съм изостанала, та не съм чувала за някаква докторка А.Милева, дето правела устните на известните и щяла да идва и във Варна 😀Тя май обикаля доста ? Вие знаехте ли за нея?

Това е лекарката, която беше докарала една жена до ужасен вид , след като инжектира филър в носа.
Улучила кръвоносни съдове и доста време жената се бореше с последствията.
Тогава др Вандев оправи щетите.
Скрит текст:

Бягам надалеч от такива лекарки - гротески.
Само като видя външния ѝ вид и рекламните публикациите, не може да ми вдъхне грам доверие.

# 706
  • София
Доволни ли сте от скинбустерите?
Никога не съм си слагала.Гледам сега,че в Скин Лайн Варна имат промо на Profhilo-2мл.
Достатъчни ли са за видим ефект?
Profhilo или Rejuran Healer е по-добрия вариант?

# 707
За тази лекарка бях чела, че в профила си е публикувала и някои чужди снимки (т.е. на правени не от нея устни). Не знам дали е вярно, обаче.

Иначе, аз търся точно такава форма, но засега не съм намерила лекар в България, който да прави прецизни "плоски" устни.
Инна Бабаян твори нещо подобно, но на мен не ми е достатъчно изящно. Rolling Eyes

# 708
За бръчици по челото ботокс ли се слага и кои специалисти бихте препоръчали в София?
Извинявам се за лаишкия въпрос, винаги съм била супер младолика, но все повече това, че съм над 35 започва да си личи.

Също така ми се появиха прозиращи сини вени под очите и торбички (имам щитовидни проблеми, може и от тях да е).

Прикривам ги с фон дьо тен, но има ли начин да се коригират с възможно най-малко инвазивна операция? Благодаря предварително!

# 709
  • Варна
Извинете,че нахлувам така. Мисля да ходя на консултация в ест.клиника в Шумен (ако някой я посещава да се обади Stuck Out Tongue ), гледам голяма реклама правят на REJURAN имате ли опит с тях? Непознато ми е името, но аз не съм и чак така навътре в нещата,за това питам вас.

# 710
  • при Arctic Monkeys
Клиниката Енигма ли е? Аз ходя там, при д р Вангелова и съм доволна. Има хубав лазер Алма. Правила съм филър, мезо, премахване на капиляри, приятелка си прави прп и също е доволна.

# 711
  • Варна
Там, да. И моя позната ходи там, инфлуенсна ме, кожата ѝ е супер. Капиляри на лицето ли си махала? Тази Алма какво прави?

# 712
Здравейте. Имам проблем със стискане на зъбите,бруксизъм и ми казаха,че се прави ботокс,за да се предотврати. Някой запознат ли е с това ,за да сподели мнението си-,Насочиха ме  към д-р Баятева за тази процедура. Познавате ли я? Какво е мнението Ви за нея?

Аз бях със същият проблем, дори денем стисках зъби, нощем чупех прозрачните шини от ортодонта. От 2 години слагам през 9 месеца ботокс при д-р Георгиевски в масетри. Ако искате пишете Лс да не спамим групата. 🌸

# 713
Благодаря.Ще Ви напиша лично съобщение.

# 714
Ако питаш нея- могло е още малко да го стесни.
Тоест не е фрапираща разликата? Нещо много деликатно предполагам?

# 715
Да, много естествено е.

Общи условия

Активация на акаунт