Как тренирам - 31

• 27 160
  • 756
  •   3
Отговори
# 750
Like_Smoke, за аддуктор/абдуктор се чудя...с какви тежести и повторения е добре да се прави?
Аз го правя по 3 супер серии 15 повторения за вътрешно с 45 кг и външно с 35 кг, като за външното ми е много трудно третата серия, особено като трябва да задържа на разтвора на краката. Но почти винаги имам мускулна треска на вътрешното, както е в момента от съботната ми тренировка.
За Аддуктор/Абдуктор не мога да дам съвет. Събирам с 35кг, но разтварянето ми е с макса на машината - 75 - до 10 повторения макс, защото го правя бааааавно. Но някой път си разнообразявам като намалявам тежеста и правя по много повторения - примерно 50 повторения с 50кг.

Аз прасци не правя никога, моите генетично са повече от добре развити и определено не искам милиметър повече, че като сложа и токчета мога да конкурирам мъжете.

Благодаря за насоките за българската торба. Знам, че има такива групови, но не съм мислела да ги пробвам, защото все си мисля, че натоварват горната част основно.

# 751
Сега се връщам от тренировка точно с торба, нашият треньор дава по равно за горна и долна част.

# 752
  • Бургас/Пз
Глутамин преди лягане, около 2 часа след храна е супер за по-добър сън. На мен лично много добре ми се отразява. Малко по-рано пия магнезия

# 753
Добро утро Nature High Brightness
Ден втори от предизвикателството вакум Grinning Измерих талията 67-68 см. Ако съм постоянна с вакума ще направя контролно измерване.
Въпреки, че не ми трябва по- малка талия, защото и сега изпитвам затруднения да си намеря дънки или панталони, които да не са ми широки там.

Между другото незнам дали от вакума или от тренировката за корем в неделя имам мускулна треска, а може и от двете.

Ако има нещо за смаляване на долната част на корема със сигурност би ми било от полза Simple Smile
Днес почивам, евентуално мога да направя йога следобед.

Глутамина ми е помагал не веднъж вечер като имам напрежение в краката. Изсипвам праха директно в устата и пия малко вода.

Хубав ден да имате!

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 11:22 от Nona M.

# 754
  • София
Трябва да помисля, може и да си взема. И аз отчитам втори ден в залата, въпреки че умората продължава, а започват и други екстри като подуване - типично преди МЦ. Но утре ми е ден за почивка и ще поспя и надявам се, възстановя.

Вчера си поръчах от официалния сайт на Небия две клинчета. Досега не съм купувала от там, но след като българския представител фалира, нямам голям избор. Клиновете бяха на промоция и като цена бяха ок, ама доставката с DHL ме уби - 14 евро само тя. А после ми се искаше да не бях ровила в гугъл, защото бях убедена, че няма да ги намеря същите да се продават в България или то поне не на такава цена, но УВИ, намерих ги същите, на същата цена, за която ги поръчах, но разбира се, няма 27лв доставка. Здраве да е. Не мога да се ядосвам и за това.

# 755
Пете в кой бг сайт ги намери? Иначе в абау тю има Небия, но за момента нищо не ми хваща окото.

Относно глутамина и той и магнезия са ми в шейка за след тренировка. Но както казах и вечер съм пила при нужда.

# 756
  • София
В спортано. Имат намаление.

Общи условия

Активация на акаунт