Кой уби едно 8-годишно дете?

• 36 408
  • 1 046
  •   1
Отговори
# 840
Да, много бързо скочиха да защитят своя човек, но сега се оказва малко като с компютрите и компотите.

# 841
  • София /Абсурдистан
В този случай има неизвестни неща. И май не е както го казват. Учениците твърдят, че полицая и компания са били пияни и са ги заплашвали и ударили. Щом и известни адвокати ще ги защитават безплатно, може и това да е истината.

Последна редакция: вт, 09 сеп 2025, 19:04 от The Iron Lady

# 842
Какво толкова ново се е разкрило, което да оневинява пребиването на човек? Че ги е псувал ли?

# 843
Че спътникът на полицая пръв е започнал караницата и пръв е ударил седящия си вътре в колата шофьор. После онзи отваря вратата, като с това го бута и след това идват другите и почва боят.
Тоест от първоначалната версия:
- Не е имало опасно висока скорост.
- Не е имало кротка забележка.
- Не е имало агресия от младежите само защото ги е раздразнила забележката.
- Не е имало никакво легитимиране на полицейския шеф преди въргала.

Отделно полицаите са тествали за алкохол и наркотици младежите, но не и другите двама. Видяхме и доматите, с които жените са замервали колата на младежите.

# 844
  • Пловдив
Какво толкова ново се е разкрило, което да оневинява пребиването на човек? Че ги е псувал ли?
Не оневинява. Само прави за резил и уволнение полицая заради лъжите. На принципа "хвани едните, удари другите".
Наистина всички залитнаха в посока оневиняване, а не бива. Истинско оневиняване, а не като в темата за Дебора, само да се изкажеш, че е глупава или нещо от сорта (за пръв път казвам нещо хипотетично за Дебора, Реюниън!), и ти скачат: "престъпника ли оневиняваш!".

# 845
Да, първоначално са се опитали да не дават гласност, ама като стигна до болница нямаше как да се покрие. Със сигурност и двете страни са допуснали грешки и първата е, че нито едните, нито другите са викнали полиция.

# 846

Ами, например няма превишаване на скоростта, момчетата карат с под 40 км/ч. Няма дрифтене. Приятелят на комисаря спира автомобила без да има право на това, изскачайки на улицата,, и започва пръв да удря шофьора на автомобила. Шофьорът отваря вратата и излиза, за да се защити. Така го виждам аз случая, за съжаление.

Майката с малкото дете ходят по уличното платно, а не по тротоара, има и неправомерно паркирали коли и тн.

Мама Ру, как да не са викнали полиция? На един от записите се вижда как бързо идват патрулки и момчетата са пуснати след взети проби.

# 847
  • София
Да, първоначално са се опитали да не дават гласност, ама като стигна до болница нямаше как да се покрие. Със сигурност и двете страни са допуснали грешки и първата е, че нито едните, нито другите са викнали полиция.

Е как да не са като цели две патрулки има на мястото?

# 848
  • В големите очи на малчо, а географски - София.

Е как да не са като цели две патрулки има на мястото?
И патрулки, и линейка е имало. Качени са записи от камери наоколо.
 Но май не е имало отразяване в полицейската  сводка на случая?

# 849
  • Deutschland/HE
Две патрулки и една линейка е имало.

# 850
Не съм специалист, но мисля, че ако те ударят и ти налетят на бой, имаш право на самоотбрана.

Последна редакция: ср, 10 сеп 2025, 11:17 от Априлски душ

# 851
Имам предвид преди да се стигне до бой, а не постфактум.
Този Кирил твърди, че са го ударили през прозореца на колата, затова той ударил с дясната ръка 🤔 нападателя си, след което отворил вратата внимателно да не го бутне, слезли и повече не помни как са се били. Хора, как от шофьорското място удряш с дясна ръка през отворен прозорец?
И що за бой ще прати бития в болница с опасност да загуби бъбрек? И какво прави петнайсет годишният след 22 часа навън? Между другото, този малкият бил самбист и той нанесъл фаталният удар.
Аз пък вярвам, че са дрифтили. Едва взели книжка и хукват по нощите да си правят гонки по определени булеварди. Виждала съм и през деня как някои едва вземат завоя, влизайки в него с несъобразена скорост и то на кръговото пред Полицията. Виждала съм и огънатите мантинели след поредния, неуспял да овладее колата млад-зелен шофьор-тежкар.

Последна редакция: вт, 09 сеп 2025, 19:06 от Mama Ru

# 852
Mama Ru, на видеото не се вижда брутално пребиване, в интерес на истината. Не се вижда и дрифтене, не се вижда превишена скорост. Въз основа на какво точно са нападнати младежите? Иначе си има дрифтене, това е ясно. и в София ги виждам дрифтаджиите и ги чувам, имаше и сума ти убити. Но в случая на видеото не се вижда нищо подобно...

А по темата за 15 годишния, пияният полицай няма право да ги спира по този начин, а неговото невръстно дете е навън след полунощ, ходещо пеш по улицата....

# 853
  • Пловдив
Всичко може. Казах го и преди - в поста, в който изрично написах, че кой прилича на мутра, е много субективно, и че на мен не ми прилича без ланците, но се оказа, че възмутително и позорно съдя за хората по външния вид. Всичко може, само не може да не е пострадал този, който е в болницата. Колкото и да ги е предизвикал и колкото и да лъже.

Последна редакция: вт, 09 сеп 2025, 14:29 от Магдена

# 854
Доказано ли е по категоричен начин, че шефът на полицията е в болница вследствие на побоя, а не поради друга причина?
Много е завоалирано.

Общи условия

Активация на акаунт