Медицински комплекс „Д-р Щерев” - тема 11

• 5 009
  • 140
  •   1
Отговори
  • София
Добре дошли в новата тема за МК "Д-р Щерев" Simple Smile

Стари теми:

Работно време:
Понеделник – Петък: от 8:00 до 20:00 ч
Събота и Неделя: от 8:00 до 14:00 ч
Денонощен режим на работа: Родилно отделение, Гинекологично отделение, Спешен кабинет.

Контакти:
Телефон: 02/ 920 09 01
ул. Христо Благоев №25-31

Издаване на медицинска и друга документация: https://www.shterevhospital.com/%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%B7%D … D1%86%D0%B8%D1%8F

# 1
Здравейте. Знаете ли каква марка е адаптираното мляко, което дават на мъничетата

# 2
Здравейте. Знаете ли каква марка е адаптираното мляко, което дават на мъничетата

Здравейте,

Родох преди 3 месеца и тогава ми казаха, че дават Nan 1. Не знам дали винаги е такова или дават, каквото имат на момента...
За щастие моята госпожица хапва само 1 ден от него и след това продължихме само с кърмене 😊

# 3
Здравейте, знаете ли дали след раждането бебето може да бъде с майката през цялото време на престоя или го дават само за определено време?

# 4
Да, взимат го само за прегледи и къпане, през другото време да с мама Simple Smile quote author=ivka_7 link=topic=1812612.msg50262259#msg50262259 date=1759005399]
Здравейте, знаете ли дали след раждането бебето може да бъде с майката през цялото време на престоя или го дават само за определено време?
[/quote]

# 5

Да допълня на предходния отговор - да, детенцето си е по цял ден с вас (изключая времето за прегледи и тоалет), но за през нощта вие решавате дали да е при вас или в неонатологията.
И с двете ми деца аз ги оставях..за да мога да почина и презаредя и аз (отделно си имах и болки), но това вече е лично решение 😊

# 6
Момичета, има ли дама която да е раждала секцио при д-р Певтичев ?

# 7
Момичета, как мога да запиша час за доц.Магунска? Вече 3 месеца не успявам да издебна за час Angry Звънях 3 или 4 пъти, да съм следяла на сайта. Профилът й в Супердок вече го няма и на техния сайт съвсем не мога да издебна за час....

# 8
Здравейте момичета! Някоя може ли да даде мнение за терапията със стола Emsella - колко време отнема една сесия, има ли реално подобрение след терапията, и трябва ли да се изчака да минат 6 седмици след раждането. Благодаря Simple Smile

# 9
Здравейте момичета! Някоя може ли да даде мнение за терапията със стола Emsella - колко време отнема една сесия, има ли реално подобрение след терапията, и трябва ли да се изчака да минат 6 седмици след раждането. Благодаря Simple Smile

Здравейте,

Миналата седмица ми беше първата процедура. Все още не мога да говоря за някакъв ефект, тъй като нямам възможност да отида и тази седмица.
Казаха, че препоръчително се ходи по 2 пъти в седмицата, за да има ефект. Не трябва да сте в цикъл, други противопоказания май нямаше...
Иначе доста ми го изрекламираха, но то това им е и работата 😁 Като мина всичките процедури (имам общо 6) ще дам фийдбек отново 😊

Едитвам се: пропуснах...на мен ми казаха, че трябва да са минали 3 месеца от раждането. Една процедура трае 30мин

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 12:35 от G*R*T

# 10

Здравейте,

Миналата седмица ми беше първата процедура. Все още не мога да говоря за някакъв ефект, тъй като нямам възможност да отида и тази седмица.
Казаха, че препоръчително се ходи по 2 пъти в седмицата, за да има ефект. Не трябва да сте в цикъл, други противопоказания май нямаше...
Иначе доста ми го изрекламираха, но то това им е и работата 😁 Като мина всичките процедури (имам общо 6) ще дам фийдбек отново 😊

Едитвам се: пропуснах...на мен ми казаха, че трябва да са минали 3 месеца от раждането. Една процедура трае 30мин

Много благодаря за обратната връзка Simple Smile

# 11
да споделите за д-р Билчев?

# 12
Здравейте. За вече миналите първия преглед след раждането - АГ-то ви искаше сами или с бебчо?

# 13
  • София
сами, то прегледа е за вас, не за бебето

# 14
Здравейте, имам записан час за БХС при Искилиева и ми искат кръвните изследвания предварително, пък аз нямам възможност да отида предния ден, защото съм в друг град. Питах в 2 лаборатории дали могат да ми го направят и те ми отказаха, като казаха, че се правело след прегледа, а не преди това и не могло, та звънях в болницата и ми казаха да си го направя като отида, демек преди прегледа. Дали все пак ще ме допускат на прегледа? Да не почнат да се заяждат? За първи път ще ходя там за ФМ. Предния път ходих на друго място и след прегледа ми взеха кръв и после сама си гледах резултатите.

Общи условия

Активация на акаунт