Гадния период в годината

• 7 404
  • 146
  •   1
Отговори
# 105
Аз вече съм дърт.
Ако доживея до времето те да са над 25, което е след точно десет години, значи съм надхвърлил заложената ми в момента продължителност на живота.

# 106
Хайде, по-ведро. Ще пораснат, всичко е миг във вечността.

# 107
И аз не вярвах, но порастват. Тогава обаче дертовете, свързани с тях са други. Кофти е, че аз остарях докато те пораснат. Мъжът ми, който е по млад от мене, много се кефи, че вече са големи и имаме време за нас двамата. Само до преди няколко години всичко се въртеше около тях и около кучето. Кучето почина, голямата четвърта година учи другаде, малката и тя заминава другата седмица, вече сме рахат.

# 108
Аз вече съм дърт.
Ако доживея до времето те да са над 25, което е след точно десет години, значи съм надхвърлил заложената ми в момента продължителност на живота.
Стига глупости, ще ти заводят зетьове и снахи свят ще ти се вие, хептен ще удъртееш.
Недей така си пожелава fast forward, всеки етап от живота има гадости и хубости. Сега с тийнове удома сигурно не е хавайска нощ, но и това ще мине.

Заведи жената на някой хубав ресторант до късно, оставете чаветата сами, спомнете си хубавите неща от живота.

# 109
  • Между гори и планини
Аха, големият ми син доведе кандидат снаха чак от САЩ, само на 24 години е! На крака му дойде, миналата седмица бяха в къщи, сега са в София... Голям кеф 🙄
Хелоуин сме празнували у дома с приятели, че мъжът ми и той е американец. Готвех "страшни" ястия, украсявах и се маскирахме. Голям купон си правехме, още имам някъде розова коса и заешки уши 😂
На Коледа и Нова година въобще не се пребивам от слагане на софри. Миналата зима и ток нямахме, та ядохме каквото дал Господ, мазата и успях да сготвя на печката на дърва. Ама беше много хубаво. Животът сред природата ме научи да обичам дори зимата, защото тук е красива и вълшебна, а не кишава, кална и мизерна като в града. Хубаво е човек да се радва на дребните неща, а не в препускане към големите, да ги пропуска.

# 110
Аз вече съм дърт.
Не знаех, че вече си стигнал 90-чката Innocent

# 111
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Аз имам една мечта.
Да се събудя и децата ми да са над 25.

Честичко и аз я имам тази мечта, но после ме е срам от нея. Хем искам да спре това цялото търчане и лепването им за з@дника ми, хем като някоя добра баба ми ги вземе, колкото и рядко да се случва ми е едно празно и гузно...
Баща ми и той като му казах, че искам да се събудя като са над 18, ми вика внимавай какво си пожелаваш. Да, всеки период от раждането до порастването на децата има и хубави и лоши моменти. Аз просто не мога да видя и оценя хубавите, само лошото ми е в очите... И това всъщност е проблем, с който трудно се работи.

# 112
Какво толкова те натиска и гнети теб, Абуто, че искаш да одъртяваш без време? Simple Smile

# 113
Аз имам една мечта.

Честичко и аз я имам тази мечта, но после ме е срам от нея. Хем искам да спре това цялото търчане и лепването им за з@дника ми, хем като някоя добра баба ми ги вземе, колкото и рядко да се случва ми е едно празно и гузно...
Баща ми и той като му казах, че искам да се събудя като са над 18, ми вика внимавай какво си пожелаваш. Да, всеки период от раждането до порастването на децата има и хубави и лоши моменти. Аз просто не мога да видя и оценя хубавите, само лошото ми е в очите... И това всъщност е проблем, с който трудно се работи.

Да, досадно е, страшно изтощаващо.
Аз добре помня постепенната свобода, която добивах с порастването на моя син. Август навърши 18 и очаквано още имам ангажименти покрай него 😀.
Усещам как искам изведнъж да си поеме задачите изцяло, после чувствам вина за моите желания, защото все още е ученик.
Догодина го чака университет, и съм със смесени чувства. Хем така, хем иначе..
Хем ще е далеч, хем искам да е близо, хем искам свобода и никакви ангажименти, хем ми е приятно да се грижа, да си общуваме, говорим, споделяме..
Забелязвам мои приятелки, напълно си отсвириха децата след завършването на училище и казаха, че искат да живеят - тук и сега, защото дългото майчинство е свършило.
Да, и аз планирам пътувания, разни глезоткания, може би някакви пластики (че вече се налага), обаче имам само едно дете и не искам да губя връзката си с него. При нас е по-особено, защото обикаляме между Европа и Щатите, той избра съседен щат, аз искам повече време да прекарвам в Европа.. абе, хем щъ, хем ни щъ да пораства..

Цвете, не е само черно, мигове са и ще минат бързо. После става сложнотия, ние сме доста залепени за децата си, кръвта е кръв и така..

# 114
И моите са в тази възраст- 18 годишни ,12ти клас, вече знаят къде и какво искат за догодина...
На мен ми се иска, времето до тогава да тече бавно, бавно ... нищо,  че имам 100 ангажимента по тях.

# 115
То и аз вече правя план как всяка събота ще шофирам за 3 часа и малко, за да го видя 😀, проверих хотелите, или караванка бих купила.. ех…

# 116
  • Между гори и планини
Моят малкият завърши тази година, толкова хубаво беше на бала, такова приятно вълнение! Страшните матури ги взе с лекота, приеха го веднага това което сам си реши. Малко си поотдъхнах! Първото лято от много време насам в което ми беше леко! За първи път от 2008 година не отразявам 15 септември! И двете деца изкласиха! Сега ще карам спокойно! Аз родих сравнително рано, така че все още се чувствам млада и готова да покоря света 😂

# 117
Защо се свързват гадни периоди с децата ви?
Това е малко странно.

# 118
Аз имам една мечта.

Аз така си мислех докато траеше бебешкият период и ревовете, но като свърши любимата ми детска градина, започва да ми се иска времето вече да се забави...

# 119
Защо се свързват гадни периоди с децата ви?
Това е малко странно.
Защото са ни най скъпото и искаме всичко най добро за тях, и когато излезе трудност (а такава има във всяка възраст) им треперим, и се тревожим, и припаткваме...

Някъде бях чела, че да имаш дете е все едно да извадят сърцето ти от тялото ти и да го наблюдаваш как живее собствен живот извън теб. Хем носи щастие, хем болка...

Общи условия

Активация на акаунт