Подготовка за малкия човек - тема 30

• 6 562
  • 160
  •   2
Отговори
# 1
Аз в най-студените дни я обличах с космонавт и чувал. Той не приляга плътно и влиза студено. Иначе е от тази премиум серията, по-дълъг, който е за Приам и Миос. Има едни като яке, Snooga май се казват, те изобщо не ми изглеждат подходящи за зимата.
Скрит текст:

# 2
  • София
Аз в най-студените дни я обличах с космонавт и чувал. Той не приляга плътно и влиза студено. Иначе е от тази премиум серията, по-дълъг, който е за Приам и Миос. Има едни като яке, Snooga май се казват, те изобщо не ми изглеждат подходящи за зимата.

Точно Snooga е моето чувалче и никак не става само по него в студените дни, аз също съм слагала космонавт под него (не най-дебелия ни, но все пак ... космонавт).
Минах на летния кош на Сайбекс някъде февруари/март и тогава си го купих чувала, не го бях гледала да е свръх дебел, но все пак си имаше студените дни, за които не е подходящ.
Със Сайбексите е доста ограничен изборът за съжаление.Моя приятелка си беше поръчала за нейния Сайбекс от този сайт и ми се видяха доста дебели и значително по-подходящи от техните оригинални, които предлагат
Скрит текст:

# 3
Моето е с такова покритие отвътре.

# 4
Искам да ви питам,какъв матрак за сгъваема кошара ще ми препоръчате?

# 5
Бяхме се насочили към Magniflex Pierre Cardin, но после попаднах на един Candide с твърда и мека страна. Консултирахме се с дамата в магазина и се спряхме на него.

Искам да ви питам,какъв матрак за сгъваема кошара ще ми препоръчате?

# 6
Аз имам малко глупав въпрос. Необходимо ли е матракът да е наистина 200-300лв и нагоре? Да, за бебчето е и ще прекарва голяма част на него, но в магазините има такива, които започват от 60-70лв. Стига да е твърд, каква друга разлика има, като се има предвид, че ще се ползва само в кошарата до към 2 години.
Също така за сгъваемите кошари добър вариант ли е да се купи сгъваем матрак за постоянно ползване + да се ползва и за пътуване или е по-добре да има постоянен не сгъваем матрак и отделно сгъваем само за пътуване?
Много благодаря ако някой отговори!

# 7
Детето е с матрак isleepy baby friends и спрямо размера на кошарата мисля че излезе около 150лв - доволна съм. Със сигурност разлика има от по-евтините от към материя, изработка, дали задържа влага, ортопедичен ли е, колко е височината му, има ли антибактериални свойства и т.н. Най-добре ще може да Ви отговори консултант в някой магазин.

# 8
Не съм виждала твърд матрак за 60-70лв, доколкото разбрах, е хубаво да не е дунапренен,защото бил много мек и бебето потъвало,а това не е добре за костната структура. Ние бяхме тръгнали иначе за Пиер Карден,но взехме друг от Никол бейби,който има 3 пълнежа, като от едната страна е твърд и на нея се препоръчва бебето да спи първите месеци. Аз се изненадах,че Пиер Карден е дунапренен,но явно има разлика от дунапрен до дунапрен,защото пак беше по-твърд от дунапренените до 100тина лв.
Трябва да вземем и ние сгъваема кошара за път, но ще е по-натам, тъй като в близките 2-3 месеца не ни се очертават такива планове.

# 9
Потъването не е заради костната структура проблем, а заради опасността от задушаване

# 10
И двата ни матрака са по 70-80в..макс 100, не помня..и двата са твърди, по-твърди, ако има би било..все едно на пода да го оставя да спи Grinning Със сигурност не е задължително да е 300лв.

# 11
И двата ни матрака са по 70-80в..макс 100, не помня..и двата са твърди, по-твърди, ако има би било..все едно на пода да го оставя да спи Grinning Със сигурност не е задължително да е 300лв.
а марка помните ли?

# 12
Въпросът не е глупав. Моето лично мнение е, че не е необходимо да е от 200-300 лв. и нагоре. Нашият е такъв, само калъфът му е с различни картинки:
https://www.hippoland.net/lorelli-classic-matrak-60-120-12-sm-relax-pyana-rozov
Твърд е и не е мръднал 2+ години.
Аз имам малко глупав въпрос. Необходимо ли е матракът да е наистина 200-300лв и нагоре? Да, за бебчето е и ще прекарва голяма част на него, но в магазините има такива, които започват от 60-70лв. Стига да е твърд, каква друга разлика има, като се има предвид, че ще се ползва само в кошарата до към 2 години.
Също така за сгъваемите кошари добър вариант ли е да се купи сгъваем матрак за постоянно ползване + да се ползва и за пътуване или е по-добре да има постоянен не сгъваем матрак и отделно сгъваем само за пътуване?
Много благодаря ако някой отговори!

# 13
  • Varna
Ето ви твърд матрак на "нормална" цена:

Ние го взехме на промоция и май ни излезе към 80 лв. Ползваме го със сгъваема кошара, пасва идеално.
Според мен ако питате консултантите в магазина със сигурност ще се опитат да ви убедят, че има някой вълшебен дето си струва тройната цена, щото нали е за детето все пак!

При всички случаи не мисля, че някой ползва матрак без протектор,

# 14
Потъването не е заради костната структура проблем, а заради опасността от задушаване

Благодаря, Зимк. Не съм се интересувала в детайли, но каквото съм чела, все е било за костите. Това със задушаването ми се вижда още по-страшно, пази, Боже. Вероятно има и по-евтини матраци иначе, ама ние го взехме директно с кошарата, а не помня там в магазина дали имаше под 100 лв матрак. Помня,че по-евтините бяха меки, а знаех,че не трябва да е мек матракът. Аз нямах възможност да обикалям по други магазини,че много ми прилошаваше от стоене на крак, ама който има - нека се разходи и прецени. 100% има страхотни матраци и за по-малко, пък и често има промоции /че и аз често дебна 😀/

Общи условия

Активация на акаунт