Проблем с доверието

• 5 029
  • 82
  •   1
Отговори
# 45
Скрит текст:
Бях гледала един филм за домашното насилие в Скандинавските държави, беше пълна драма, излизаше, че едва ли не, 40% от двойките са с домашно насилие. Та май не са добрият пример.

Аз темата не я виждам като проблем с доверието, а като проблем с объркани приоритети. Получава се странна конфигурация: боят, изневерите и гоненето от къщи се прикриват, някакво си зяпане по улиците е проблем, и то с доверието. Не знам дали ще постигнеш доверие в тази връзка. За този пулс викай бърза помощ, мила DelUnic, а как да си подредиш живота, решавай после. Да не останат децата ти без майка и в ръцете на насилник.

Това не е домашно насилие, а "терапия в домашни условия по викингски" Simple Smile
Те там така или иначе с намаленото количество слънце, нещо им става.

# 46
  • София
Бях гледала един филм за домашното насилие в Скандинавските държави, беше пълна драма, излизаше, че едва ли не, 40% от двойките са с домашно насилие. Та май не са добрият пример.

Скрит текст:
Аз темата не я виждам като проблем с доверието, а като проблем с объркани приоритети. Получава се странна конфигурация: боят, изневерите и гоненето от къщи се прикриват, някакво си зяпане по улиците е проблем, и то с доверието. Не знам дали ще постигнеш доверие в тази връзка. За този пулс викай бърза помощ, мила DelUnic, а как да си подредиш живота, решавай после. Да не останат децата ти без майка и в ръцете на насилник.
Въпрос на нагласа. За мен те са много добър пример за жени, които уважават себе си, не считат себе си за подчинени на мъжа и не са на принципа "от кал да е, мъж да е".

# 47
За жалост, нашият пол не се отличава с много чувство за самосъхранение и дългосрочна мисъл.
Чакай малко... ти току-що обърна представите за жената. Flushed

# 48
Приемаш хората каквито са.
Не ги променяш.
Като не ти е харесвало, да не си се женила и да си раждала.
Ми пускай го да оножда.
Само се пази да не ти лепне нещо.
Или пък се разведи ако може да си позволиш.
Сама си причиняваш проблемите.
Иначе всички гледат, някои пипат. Твоя от кои е не знам.
Ревала била, ми спри да ревеш бре.
Аз не виждам смисъл да се реве за някой на който не му пука за нас и с поведение и отношение го показва.
Сега и бой има.
Е, ние какво трябва да направим сега? Да те цункаме и да те погалим по главичката ли?
Ми ставай и се махай, какво ни питаш нас как се живее.
Ти сама си избрала този живот.

# 49
  • София
Ама хора, имало е сватба преди 4 месеца. Очевидно, съвсем съзнателно организирана и с участието на авторката. И сега изведнъж - изневери, бой и прочие.
Аз ли нещо не разбирам или авторката е абсолютно слабоумна или има изкривяване във времето и пространството??

# 50
Сериозно ще се разведеш с две малки деца заради заглеждания? Да, наистина определено имаш проблем и то сериозен, но не със заглежданията, а с твърде болезнената ревност. Потърси помощ преди да съсипеш нацяло брака си и живота си, заедно с този на децата ти.
По темата, винаги съм гледал и ще гледам хубави жени по улицата, никога не съм изневерявал, а възможности съм имал много.

# 51
Ама, поне не е ли скришом от жена ти?

# 52
  • София
Rf, а биеш ли я после до посиняване и до криене по роднинските къщи?

Авторке, тези роднини, които те крият, какво мислят за сватбата ви и бяха ли на нея?

Последна редакция: вт, 16 сеп 2025, 15:20 от Fever Ray

# 53
  • Далечният изток
Та е крила от роднини, че е насинена, не са я крили.

# 54
Е тва съм го пропуснал, пък и щом не е споменато в първоначалното изложение на авторката, значи е маловажно.
Старая се да гледам дискретно, ама понякога не се получава, а и моята не изпада в драми от което. Е тая година по плажовете имаше супер много материал за гледане, даже ми дойде в повече и тоя път получих мъмрене

# 55
  • София
Та е крила от роднини, че е насинена, не са я крили.

Аааа, явно наистина е маловажно. Wink

# 56
  • София
Приоритети.

# 57
Не съм му посягала никога, друго не съм длъжна да доказвам. Имам си снимките на синините и травмите от преживяното. Лека вечер Simple Smile
Снимай си и документите за развод и отивай на психолог после. От вашите простотии ще страдат децата ви.

# 58
Може и в рамка да ги сложи и на стената да ти окачи тия снимки.

# 59
  • София
След като няма да се развеждаш, защо са ти тези снимки? Ще ги оставиш в семейния архив за внуците ли?

Общи условия

Активация на акаунт