Красота отвътре: Суперхрани за сияйна кожа

• 5 311
  • 353
  •   2
Отговори
# 330
Обичам да закусвам овесени ядки с кисело мляко, орехи, мляно ленено семе, пресен джинджифил и сол. Сутрин не обичам да ям сладко.

# 331
Обожавам сутрин да закусвам кисело мляко или скир с ядки, тахан, плодове.

# 332
Топла вода с оцет всяка сутрин на гладно ме кара да се чувствам чудесно. След това обичам да закусвам тост с яйце и авокадо.

# 333
Кой е вашият любим бърз ритуал или рецепта със суперхрани за сияйно начало на деня?
Закуска - кисело мляко с чия или овесени ядки с плодове и лъжица мед. Също и билков чай.

# 334
Тортила питка ( без глутен), с хумус, краставица, чери домат и веган доматен пастет.
Банан с мляко, чия, Годжи бери, мед или сироп от Агаве.
Понякога правя микс, с  варена елда, просо и киноа, с кисело мляко и орехи Зи мед/ Агаве ( действа доста разхлабващо).
А, има моменти в които хапвам ябълков пектин на прах с лъжичка мед ( това е за силно пречистване и детокс и запек)
.

# 335
Обичам да си правя полеззни закуски - сутрин е кисело мляко с 1 ч.л.мед, 1 с.л.чиа, половин банан или др. плод. На обед варени яйца с авокадо и лук, ситно наряззани. Вечер домати и краставици със зехтин и лук. Обичам и плодово-зекенчукови смутита с мента. Към полезните за мен храни причислявам и любимите зеленчукови крем-супи с масло и пр.мляко.

# 336
Обичайно закусвам кисело мляко с овесени ядки, ленено семе, чия и пшеничен зародиш.

# 337
  • София
Денят ми започва с кафе и лъжица кокосово масло на Dragon.

# 338
Любимата ми суперхрана:  рецептатае  в блендера 1 банан, 1 чаша спанак, 1 супена лъжица чиа семена, 1 супена лъжица фъстъчено масло, 1 чаша бадемово мляко  и 1/2 чаша замразени горски плодове. Блиндирам и веднага консумирам.

# 339
Взимам по няколко лъжици предварително приготвено масло от смляно препечено ленено семе, студенопресовано високоолеиново слънчогледово олио, вода, аскорбинова киселина и стевия, овкусено с меласа, натурално какао или цейлонска канела.

Последна редакция: сб, 11 окт 2025, 09:20 от mane

# 340
Обичам зелено смути с много свежи съставки. Имам нужда от желязо и протеини.

# 341
Кисело мляко с чия, банан и мед или кисело мляко с мюсли.

# 342
Ежедневно сутрин пия колаген.
След това различна закуска:
Смути със спирулина.
Йогурт със сушени плодове, ядки и семена
Бананови палачинки.
Елда или киноа с орехи и бадеми.
Пресни сезонни плодове.

# 343
Сутрин на гладно Колаген , кис.мляко с ъс семена чиа и овесени ядки плюс плод и мед. През деня плодово-зекенчукови смутита и зеленчукови крем-супи, гриловани зеленчуци и силно редуциране приема на месо.

# 344
Обичам да си правя авокадо тост с пълнозърнест протеинов хляб. Смутита от различни плодове също обожавам.

Общи условия

Активация на акаунт