Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 163 - октомври 2025)

• 120 143
  • 1 643
  •   1
Отговори
# 1 200
Европът са почнали да разнасят раниците от Хайникен. Куриерът не знаеше кой номер искат, затова ми снима бележките. После видях в приемно - предавателния протокол цифрата 707, а нямам бележка с такъв номер. Оказаха се първите три цифри от номера, който регистрираме в Лидъл анкетата. Ако беше видял, можеше и да не получа наградата.

# 1 201
Благодаря!

Заповядай

https://pgonlinepromos.bg/terms-and-conditions

Здравейте някой беше споделил линка с terms & conditions  на pgonlinepromos, дали може да го публикува пак че го търсих но не успях да го намеря

Благодаря предварително

# 1 202
За актуални игри днес видях в този сайт достата полезна информация, подредени са както тук сме свикнали.
https://www.spechelinagradi.com/p/blog-page_18.html?fbclid=IwY2x … VZKEy6ikRhM4cMlWg
Мдааа, подредбата и начина на презентиране на игрите, сроковете, условията и наградите с линковете към тях абсолютно наподобява 1:1 стила на Станимир тук в темата. Има и линк към фейсбук страница както беше преди. Убедена съм на 100%, че това е негово дело. Hands ClapHands Ok HandHands Plus1
Страниците ги има от много години. Много преди да започнем да споделяме активно линкове тук и преди Станимир да ги събира за удобство на всички.
Досадното в страниците е клика първо в сайта им за всяка игра и последващо към линк за играта. А тук директно кликахме на линк за играта.

# 1 203
Скрит текст:
За актуални игри днес видях в този сайт достата полезна информация, подредени са както тук сме свикнали.
https://www.spechelinagradi.com/p/blog-page_18.html?fbclid=IwY2x … VZKEy6ikRhM4cMlWg
Мдааа, подредбата и начина на презентиране на игрите, сроковете, условията и наградите с линковете към тях абсолютно наподобява 1:1 стила на Станимир тук в темата. Има и линк към фейсбук страница както беше преди. Убедена съм на 100%, че това е негово дело. Hands ClapHands Ok HandHands Plus1
Страниците ги има от много години. Много преди да започнем да споделяме активно линкове тук и преди Станимир да ги събира за удобство на всички.
Досадното в страниците е клика първо в сайта им за всяка игра и последващо към линк за играта. А тук директно кликахме на линк за играта.
Има ги страниците отдавна, но нямаше секция Активни игри. Самите те във ФБ си рекламират тази новост вчера.

Последна редакция: ср, 22 окт 2025, 14:25 от niik

# 1 204
Има ли някои от Враца да е получил двата шоколада от Милка?

# 1 205
  • Сливен
Днес ми донесоха шоколади те и в Сливен. В петък се обадиха, казаха или Понеделник или Вторник, а днес чак дойдоха.. А куриера - чак не ми се говори за отношението му по телефона, чакаше на друг вход, не било написано, кой вход и отишъл чак в края на блока..
Получава съм и преди пратки от тях - такова отношение не съм имала..

# 1 206
  • София
Ох, най-много пари и най-много мерак за цялата година съм хвърлила в Пепси, Нескафе и Киндер. Е, никъде не ме изтеглиха и много демотивиращо ми дойде това, дано от някъде изскочи нещо да ми върне вярата. Sad

Иначе влизам да ви споделя наградата на роднина. Преди месец и кусур, печели награда от Лактима, показвам описанието и наблягам на "пълни" :

И преди 2 дни куриерът й носи следното:

Днес като ми я показа и паднах, направо подигравка с тези рекламни материали.

п.п. Моите шоколади също дойдоха, благодаря на дамите, които тогава ми пратиха линк. На съседи не сме случили, но пък с такова удоволствие ще подаря на приятел ☺️

Последна редакция: ср, 22 окт 2025, 16:45 от Пандишпан*

# 1 207
Леле, Пандишпанче- тя препълнена тази раница... само че от гледна точка на дванайсетокласник, дето ходят само с химикал ( често неработещ) на училище! И не за първия, не и за втория, ами за третия звънец дошла. Само че не е Лакрима (фенка съм им), ами Балкан- тук ще си замълча.
Нямам обаждане от Киндер, но съм с едно участие.

# 1 208
Flushed
Божкеее, по-тъпа награда не можаха ли да измислят Simple Smile
И ние играхме, почти спря на моето име и прескочи на следващото, значи вече хич не ме е яд Simple Smile
Все си мисля, че днес чакахме доста игри да имат теглене, ама щом няма движение в темата явно бъркам Simple Smile

# 1 209
  • София
Леле, Пандишпанче- тя препълнена тази раница... само че от гледна точка на дванайсетокласник, дето ходят само с химикал ( често неработещ) на училище! И не за първия, не и за втория, ами за третия звънец дошла. Само че не е Лакрима (фенка съм им), ами Балкан- тук ще си замълча.
Нямам обаждане от Киндер, но съм с едно участие.

Ох, права си, извинявам се, ще набедя без вина Лакрима. Преправих горе поста, че за Лактима-Балкан става дума. Да бяха сложили вътре 2 тетрадки, 1 скицник и едни хубави моливи, а те си разчистват склада от рекламните материали. 🤯
На мен така ми е омръзнало от тези рекламни материали навсякъде 😵😵

Мъча се много аз в този инстаграм, хем е зарибявка, хем дърпа толкова време 🤯
Ако някой има желание да се тагваме, нека свирка ☺️

# 1 210
Включвам се с една питанка - има ли активна игра с награда iPad в момента? Thinking

# 1 211
  • Варна
Включвам се с една питанка - има ли активна игра с награда iPad в момента? Thinking

Бях я качила, но заповядай!

# 1 212
  • София
Златна рибка и Lakme имат игра с награда пътуване до Барселона - https://zlatnaribka.com/blogs/novini/kupi-produkti-lakme-nad-99- … vane-do-barselona

# 1 213
  • София
Вчера са звъняли на мъжът ми за шоколадите на Милка, но не бяхме на адрес и ги пренасочихме до офис. Днес ще ги вземем (става въпрос за София - център).

# 1 214
Днес има теглене от Капи, Фереро и евентуално от Либрес - 23.10- 31.10 .

Общи условия

Активация на акаунт