Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 163 - октомври 2025)

• 120 107
  • 1 643
  •   1
Отговори
# 1 185
И аз и половинката сме с таблети.
Стават ми 20 награди за този месец, а още не е свършил.

# 1 186
Аз изобщо не съм изпаднала в нервна криза за тостерите, нито съм държала сметка на някого. Явно не можем да си изразим мнението, ако то не съвпада с масовката. Извинете, че може би моето мнение е докарало нервна криза на някой. 😅 Понеже уж всички играем за удоволствие, пък после изведнъж се появяват такива обяви, че и бройки на наградите, които не изглеждат да е играно за удоволствие, за това споделих. Но спирам, дишайте. Приключвам с коментарите в темата. Късмет на всички! 🍀

# 1 187
Дам,и аз не го разбирам това с продажбата на награди,все едно да си продам късмета. Спечелих еърфрайър преди време, но имаме вкъщи , роднините също имат.Ами прибрала съм го , ще го подаря на някой. Да,бих го разменила,но не и продала.
Много исках лаптоп от Киндер,ноооо тцък

# 1 188
  • burgas
Бях писала ,че не успявам да се регистрирам за участие в P&G.С помощ от съпорта  успях.Ако имате такъв проблем действате със "забравена парола" Стана веднага имам одобрение за възстановяване  парите.

# 1 189
  • София
Браво Bobby®, страхотни награди. Пожелавам ти още много такива Simple Smile

Честито и на Бисквитка и Iliewa_ за таблетите. Много исках и аз един, че нашия се развали, но ще си чакам късмета от друга игра Simple Smile

Не се напрягайте толкова - кой продал, кой не продал, кой за колко продал. Всеки прави това, което иска и чувства. Да, наистина не е приятно когато има нередности, измами и т.н., но... радвайте се на това, което получавате. Щом не сте спечелили, значи това просто не е Вашата награда. Аз например се запалих и започнах да участвам в игрите/томболите в края на миналата година и се радвам на всяка една награда, която съм получила. За една година мога да кажа, че спечелих много хубави и полезни награди, както и най-невероятното изживяване, което не съм предполагала, че ще ми се случи (пътуването до Холивуд). В някои игри играя с голямо удоволствие, в други защото ползвам продуктите и ако спечеля, а наградата не ми трябва - просто я подарявам. Но това съм аз и това са моите усещания.

Усмихвайте се и радвайте на това, което имате!

Последна редакция: ср, 22 окт 2025, 09:31 от _Reni_renI_

# 1 190
Здравейте, дами! Аз започнах участие в игрите преди 3 години, като не играя постоянно, а сборно по месец в годината. Имам спечелени 3 награди - рутер, робот прахосмукачка и от тази година екскурзия до  Полша за двама.
Не играя с много коментари и регистрации, повечето пъти по 1.
Когато си ти е късмет, няма значение дали имаш 1 или 100 коментара, то ще си дойде при теб.
Но ви благодаря, защото ако не беше темата и участващите, нямаше да имам участия и награди.
Не си продавам наградите, а ги подарявам на близки обикновено.
Сега съм се включила в играта на Крина, тъй като ползваме техните продукти у дома, както в играта на Доместос, защото ми беше свършил доместоса, а и него си ползвам.

# 1 191
В чужбина съм и не мога да вдигна ! На някой говори ли му нещо този номер  0878 410466??

# 1 192
Здравейте някой беше споделил линка с terms & conditions  на pgonlinepromos, дали може да го публикува пак че го търсих но не успях да го намеря

Благодаря предварително

# 1 193
Здравейте някой беше споделил линка с terms & conditions  на pgonlinepromos, дали може да го публикува пак че го търсих но не успях да го намеря

Благодаря предварително
На коя кампания?
Мисля, че тази игра на е споделяна https://www.baby.bg/brand-chicco/?fbclid=IwY2xjawNlbBhleHRuA2Flb … UkeMCbGIp-q0rxysg

# 1 194
Заповядай

https://pgonlinepromos.bg/terms-and-conditions

Благодаря предварително

# 1 195
  • Плевен
За актуални игри днес видях в този сайт достата полезна информация, подредени са както тук сме свикнали.
https://www.spechelinagradi.com/p/blog-page_18.html?fbclid=IwY2x … VZKEy6ikRhM4cMlWg
Мдааа, подредбата и начина на презентиране на игрите, сроковете, условията и наградите с линковете към тях абсолютно наподобява 1:1 стила на Станимир тук в темата. Има и линк към фейсбук страница както беше преди. Убедена съм на 100%, че това е негово дело. Hands ClapHands Ok HandHands Plus1

# 1 196
  • Варна
Има някаква игра на Пикантина, но нещо не мога да намеря условията за участие.

# 1 197
  • Сливен
Защото играта е за Инстаграм. 🙂

# 1 198
Maggi са публикували печелившите https://www.nestle.bg/bg/magginoodlespromo

# 1 199
  • Варна
Защото играта е за Инстаграм. 🙂

Благодаря!

Ето за желаещите.

Общи условия

Активация на акаунт