Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Октомври 25

• 53 831
  • 655
  •   26
Отговори
# 645
Света, много готини предложения, такъв модел боти са изключително трудни за съчетаване и много зависи как стоят на фигурата...при къси карака и не стройно тяло за мен са табу! С дълги поли стои красиво, но както казва Аса катарамите ще дърпат...така, че за мен само с панталон.

# 646
Байкър ботите тоят добре и с пола под коляното, над ботите.
Плисирана, с плоха или права.
Не съм качвала снимки в темата, 2023 много ходех така, но миналата есен/зима беше суха и топла и не съм ги обула ни веднъж

За свободното време с панталон или къса пола е най-добре

Майолке, чакам снимка на цветенца

# 647
Добро утро, момичета!
Все не намирам достатъчно време да пиша, но пък съвестно ви чета.
Света, много са хубави тези комбинации, които си показала и вероятно ще се възползвам, когато открия сезона на ботите.
Някой беше коментирал за повлияването ни от темата тук - аз се влияя, намирам идеи как да съчетавам разни неща, откривам дррхи, които не съм имала в гардероба, но пък биха ми седяли добре. На мен ми е полезно.
Ал, мернах те няколко пъти, кафявия костюм е невероятен!
Майолка видях в червено, първо видях снимката и бях сигурна, че си ти - после погледнах кой е публикувал и се усмихнах.

Аз опитах барел дънките, засега 0:2, не се одобрих, но да видим дали няма да открия нещо.

Бързам за офиса днес, хубав ден, момичета.

# 648
Asa, много стилна, много ми харесаха и двете съчетания на ботушите.

Сетих се, че преди 15-ина години носих и аз известно време, но някак не ми паснаха много и отлежават някъде. Момето, помисли ги стилово, доколко ти вървят с "гардероба"
Скрит текст:

Ето това мернах, по- различно

# 649
След като видях змийската пола на Ал Георгиева се сетих, че аз имам змийска рокля

# 650
Някой беше коментирал за повлияването ни от темата тук - аз се влияя, ...
И аз. Почнах да въртя обръч и не съм спирала вече три месеца. Искам да надградя и имам въпрос как да постъпя- да увелича темпото, или да разширя обръча, за да стане една идея по- трудно? Вече увеличих времето на 30 минути.

С нетърпение чакам стилизирана черната  рокля. Разкошна е.

# 651
  • Sofia
Оо, и аз се повлиях за обръч. Само да го купя, още не съм го завъртяла и веднъж. Joy

# 652
30 min въртене на обръч си е време 🙂
Браво Mariat!
А да правиш и други упражнения за талия, корем, гръб?

Mardji, харесва ми змията ти 🙂

# 653

Любимите ми дънки, които гледам да понося, докато времето позволява.

# 654
  • Пловдив
И аз купих обръча, но ми става скучно да го въртя повече от 10 минути. Непрекъснато се чудя къде да си сложа ръцете, ръкомахам като кючекчиня /тази дума нямам представа как се пише/, като по някое време ставам смешна на себе си и обръча пада. Несериозна работа.

# 655
  • София
Най-после малко рок стар..

Общи условия

Активация на акаунт