Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Октомври 25

• 55 592
  • 671
  •   17
Отговори
# 645
Света, много готини предложения, такъв модел боти са изключително трудни за съчетаване и много зависи как стоят на фигурата...при къси карака и не стройно тяло за мен са табу! С дълги поли стои красиво, но както казва Аса катарамите ще дърпат...така, че за мен само с панталон.

# 646
Байкър ботите тоят добре и с пола под коляното, над ботите.
Плисирана, с плоха или права.
Не съм качвала снимки в темата, 2023 много ходех така, но миналата есен/зима беше суха и топла и не съм ги обула ни веднъж

За свободното време с панталон или къса пола е най-добре

Майолке, чакам снимка на цветенца

# 647
Добро утро, момичета!
Все не намирам достатъчно време да пиша, но пък съвестно ви чета.
Света, много са хубави тези комбинации, които си показала и вероятно ще се възползвам, когато открия сезона на ботите.
Някой беше коментирал за повлияването ни от темата тук - аз се влияя, намирам идеи как да съчетавам разни неща, откривам дррхи, които не съм имала в гардероба, но пък биха ми седяли добре. На мен ми е полезно.
Ал, мернах те няколко пъти, кафявия костюм е невероятен!
Майолка видях в червено, първо видях снимката и бях сигурна, че си ти - после погледнах кой е публикувал и се усмихнах.

Аз опитах барел дънките, засега 0:2, не се одобрих, но да видим дали няма да открия нещо.

Бързам за офиса днес, хубав ден, момичета.

# 648
Asa, много стилна, много ми харесаха и двете съчетания на ботушите.

Сетих се, че преди 15-ина години носих и аз известно време, но някак не ми паснаха много и отлежават някъде. Момето, помисли ги стилово, доколко ти вървят с "гардероба"

Ето това мернах, по- различно

Последна редакция: чт, 16 окт 2025, 15:51 от Elirost

# 649
След като видях змийската пола на Ал Георгиева се сетих, че аз имам змийска рокля

Последна редакция: чт, 16 окт 2025, 21:00 от mardji1

# 650
Някой беше коментирал за повлияването ни от темата тук - аз се влияя, ...
И аз. Почнах да въртя обръч и не съм спирала вече три месеца. Искам да надградя и имам въпрос как да постъпя- да увелича темпото, или да разширя обръча, за да стане една идея по- трудно? Вече увеличих времето на 30 минути.

С нетърпение чакам стилизирана черната  рокля. Разкошна е.

# 651
  • Sofia
Оо, и аз се повлиях за обръч. Само да го купя, още не съм го завъртяла и веднъж. Joy

# 652
30 min въртене на обръч си е време 🙂
Браво Mariat!
А да правиш и други упражнения за талия, корем, гръб?

Mardji, харесва ми змията ти 🙂

# 653
Любимите ми дънки, които гледам да понося, докато времето позволява.

Последна редакция: чт, 16 окт 2025, 22:36 от ДХ3

# 654
  • Пловдив
И аз купих обръча, но ми става скучно да го въртя повече от 10 минути. Непрекъснато се чудя къде да си сложа ръцете, ръкомахам като кючекчиня /тази дума нямам представа как се пише/, като по някое време ставам смешна на себе си и обръча пада. Несериозна работа.

# 655
  • София
Най-после малко рок стар..

# 656
Деси, прекрасно ти седят тези дънки! Липсва ми колан, а ти си правена за колан (извинявай, както казва моята първородна "аман! ти винаги имаш идеи за подобрение")

Марджи, това дантела закачена към палтото ли е?! Много популярен тренд тази дантела, но начина по който я стилизират тази година излиза от зоната ми на комфорт (бре! 3 пъти го пренаписах това изречение за да избягам от негативните си конотации!)

Влязох да ви оставя една кака стилистка с фигура на реална жена И с предложения за реални жени. Открих я снощи на приспиване, на полузаспало слушане говореше много смислено!

PS И като казах стилистка, която гледаш и с кеф разбираш, че 3/4 от показаното с удоволствие ще го облечеш и носиш аз си имам 2 - едната за по-женствени идеи, за вдъхновение откъм цветове. Другата за по-кежуални и младежки вайб. И двете за съжаление не са мой тип като тяло, та ми се налага да коригирам. Но поне не ми предлагат тоалетчета, за които трябва си намеря милионер за любовник, не само да си ги купувам, а и да има къде да си ги нося Wink

^^^ Тафта, ти си в нейната категория, загледай я как комбинира и носи широки панталони!
^^^ Освен всичко тази жена като черти ми напомня нашата Light Beam, която също отдавна не е влизала в темата!

PS Аса, задължително да покажеш роклята, като я облечеш!
PS Бени, не са лоши, мерси, но ти си с друга мащабност, мила, толкова едри бижута не са оптимални за теб! Твоите са си перфектни от това, което съм виждала!

PS Ето, тази рокля ми трябва за партита!
https://www.youtube.com/shorts/8Q_TeGP10eA

Последна редакция: чт, 16 окт 2025, 19:35 от Agent Provocateur

# 657
Агент, разсмя ме как си писала няколко пъти изречението.
Да, към палтото е.
Аз имам малко нездрава слабост към дантели и рязани бродерии.

# 658
  • София
Получих си ей сега поръчката с тази пола

и в пробната на магазина бях на крачка от връщането й. Вкъщи обаче я пробвах с няколко ботуша (един от които тон в тон с нея), освен това се оказа,  слава тебе, Боже!, дълга колкото бежовото палто, и взе, че много ми хареса. Оставаме, оставаме! 🎶
Проблем ще е обаче носенето в това време,  защото се одобрих само с коженото яке, а нещо естествена - изкуствена кожа не ми хареса особено. Ще си поиграя още малко, ама първо да прибера купчините дрехи и ботушите, които се търкалят из цялата къща 😀

# 659
Агентче, не сложих колан заради гердана, реших, че
ще е ту мач.

Последна редакция: чт, 16 окт 2025, 22:35 от ДХ3

Общи условия

Активация на акаунт