Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за НОЕМВРИ 2025 (Тема 11)

• 12 498
  • 336
  •   8
Отговори
# 285
  • София
Дайте идея къде в Тему се даваше отзив за куриера. За втори път пратката ми където им е удобно на тях Simple Smile
При проследяването на пратката е. Там имаш палец нагоре и надолу с възможност да опишеш какъв е проблемът.

# 286
В Тему има меню: заяви артикул. Можем да опитаме да им кажем какво искаме, за да заредят. В началото нямаше торби за моят робот, пуснах им снимка и линк. След 1 месец вече имаше всичко за roidme eve plus. Сега не съм сигурна дали беше случайност, но няма лошо да се опита. Ако искате пратете линкове, ще пусна и аз една заявка.

# 287
  • България, Русе
Някой поръчвам ли е мастило  за принтер?

Здравейте, аз съм поръчвала, за много стар модел и дойде супер- работи си.

Относно пратките, които boxnow слагат, където им е удобно на тях- днес си гледам в приложението на boxnow , че една от пратките ми ще отиде в друг квартал и се подразних. Писах им мейл, и след 2 часа ми пратиха потвърждение по вайбър, че пратката ще бъде доставена в близката до мен кутия. Поръчката ми е пусната на 04.11.25г.

# 288
Явно е все по-разширяваща се практика в БоксНау в момента да оставят пратките, където им е удобно, уж всички кутии били заети. Кой знае защо, всички кутии се оказват заети примерно в 11 ч. вечерта, когато навън е студено и вали дъжд. Също в момента имам разправия с БоксНау на същата тема, този път ми запратиха пратката абсолютно на м*йната си, където обаче - чиста случайност, нали? - е много удобно да се влезе и спре с кола (вътрешният паркинг на Кауфланд). Доста съм раздразнена и аз, не стига, че махнаха най-удобните кутии, които бяха само на една спирка път от мен, и сега трябва да се трамбова минимум 20-25 минути из квартала до следващите уж най-близки кутии, ами започнаха и с тези номера. Според мен това си е човешкият фактор и няма спасение.

Във всеки случай това положение с доставките много влияе върху желанието ми да пазарувам от Тему, независимо дали с купони/кредити/оферти или не. То по-добре да си взема от тук нещо, което ми трябва, но да ми го доставят, където на мен ми е най-удобно, а не всеки път да хвърля някой боб къде ще ми запрати поредната пратка и после аз да трябва в супер кратък срок да зарежа всичко и да тичам да си я взема.

И за да не бъде постът ми без особена полза за групата, какъвто е досега, да похваля два варианта на термодънки - много приятна изненада за мен. Въпреки някои отзиви в обратен смисъл, не са къси (173 см съм), точно са за над ниски боти, размерът е точен (нося L и поръчах L, след като от едните бях взела XL и ги върнах, че бяха големи), много добре ушити, много приятни за носене (е, не съм ги носила още много, че е още топло, но усещането при обуване е супер приятно). Edit: добавям, че при пране не пускат.

Черни: https://share.temu.com/f3B4NeHk60B

Зелени: https://share.temu.com/NKttdGkDZQB

Скини са и двата чифта, но зелените са една идея по-свободни. Аз бих приветствала и не скини, а примерно mom, но не съм открила досега, пък и вече си накупих, трябва да се спра малко.

Последна редакция: нд, 09 ное 2025, 20:40 от Pump17

# 289
  • София
Е, как преди не бяха заети и сега изведнъж за 2 поредни месеца всичко е заето… Аман от тарикатски номера. Дадох отзив надявам се да не бягам през 2 квартала за следващата!

# 290
В Тему има меню: заяви артикул. Можем да опитаме да им кажем какво искаме, за да заредят. В началото нямаше торби за моят робот, пуснах им снимка и линк. След 1 месец вече имаше всичко за roidme eve plus. Сега не съм сигурна дали беше случайност, но няма лошо да се опита. Ако искате пратете линкове, ще пусна и аз една заявка.
  При мен няма такова поле.

# 291
Аз имам такова поле и им пуснах снимка на един продукт за проба. Въпреки че профилът ми сигурно е наказан (защото няма оферти) и няма да обърнат внимание.

# 292
Мога донякъде да им вярвам, че кутиите им са позаети, защото сега почват кампании в сайтовете, сестра ми се похвали онзи ден, че с кода на БоксНау изпратила пратка за 1.60 лв, та набират популярност и хората започват да ги ползват, но си го има и това, че си зареждат пратките, където искат. Особено тия от Тему. С Озон (и бейби.бг) не съм имала такива драми.

# 293
И според мен това е умишлено.Точно така е както казвате. Пълни били.  
Скрит текст:
Имам наблюдение за пратки пращани от други търговци, както и върху една кутия която е точно "под носа ми". Тотално са му изпуснали края и на локално ниво правят простотии. Дали крадат гориво или икономисват не знам.
Едно време приказваха "икономията майка на мизерията" и т.н. Явно "мизерията" се шири в някой подразделения. Дали мизерията за клиента е разкош за някой служители не знам, но златният век няма да трае много щом са почнали така да се отнасят с клиентите.  Не са първият няма и да са последният бизнес разсипан "от вътре".

# 294
  • София
"Пълни"  са само за Тему, с други магазини не съм имала такъв проблем.

# 295
Някой да е успявал някак да си извика връщане на кредит на стар профил? Не ми се прави пак нов, вече имам два, а постоянно ми изписва "тази дейност е изтекла".

# 296
Не знам защо Бокснау не си направят някаква система първо да питат за съгласие ако дадения автомат е зает, и да питат в кой да я пратят, или да изчакат да се освободи титулярния автомат. Аз любопитство понякога съм разглеждал кои автомати са свободни, и наистина понякога ги дава като заети.

# 297
Веднага след съобщението за заредена пратка в друг бокс, съм проверявала за желания от мен и не беше с ограничена наличност. Сега не мога да кажа за размера на кутиите вече. Дали е имало свободна, за да заредят моята пратка в подходяща.
Иначе съм им писала просто да ми заредят пратката като кутията е свободна. Не можело. Практиката им било клиента бързо да си получи пратката. И как се случва това като я пренасочвам и чакам още 3 дни? Нямат обяснение на това.

# 298
  • Плевен
Да. И аз съм проверявала няколко пъти и е имало не малко свободни кутии според приложението им.
Вероятно ако бяхме шофьори-куриери и ние щяхме  да мислим и за нашето удобство.

# 299

Имам една пратка изпратена по суша, наистина ли пристигат толкова бавно?

Общи условия

Активация на акаунт