BIG BROTHER 7 - тема 8 (10.11. - 17.11.)

• 43 503
  • 1 986
  •   1
Отговори
# 660
Но те вече паднаха дори под 90… А данък ще има и върху тях.

# 661
  • Между гори и планини
Последните два дни не мога да гледам, просто тази овца, грубият ѝ глас и вечно налагащото ѝ мнение за което никой не я е питал, ама тя да си каже... Не мога да си позволя този мазохизъм.
За съжаление последните дни, които трябва да са най- интересни, ми станаха противни заради нея.
Гледам, че Лена е излязла, дано днес е ОвцЪта!

# 662
Победителят от предния сезон - Марио каза на няколко пъти, че не е получил 100к, а 90к, заради данъците.. предварително удържани.
Нормално - във всяко предаване е така. Наградата се обявява преди данъци.

Пуснах си Лена в “Голямата сестра”. Малко е неадекватна - влязла е в защитен режим и ѝ избива на тъпи шеги. А на Елена много ѝ личи, че не я харесва, трябва да се контролира повече.

# 663
Аз очаквам Сафито, тази вечер Joy

# 664
Аз очаквам Сафито, тази вечер Joy
Не вярвам Сафито да дойде. Според мен Сафито ще го зареже. Не знам Стефан как ще живее без Сафито. Само като си помисля за това, ми иде и на мен да ревна.

Последна редакция: ср, 12 ное 2025, 11:27 от mantissa

# 665
Вальо да не ходи във Франция, че там се мляскат по бузите за "здрасти".
А за Италия и Испания да не говорим. По италианските телевизии жените, които водят ток шоутата млясват всеки, който влезе в студиото, независимо дали го познават или не.

Последна редакция: ср, 12 ное 2025, 11:38 от diziler

# 666
Сафито идва в изповедалнята, Безхарактерният плаща веднага, влиза вътре, аху-иху, и тя му съобщава, че по-голямата част от зрителите не могат да го понасят и да си събира багажа.

# 667
Подкастът си струва само заради изцепката на Лена да каже на Елена, че е закръглена… 😂

Лена: “Е сега, като ме питат, какво, да кажа на черното бяло ли?!”
Елена: “Никой не те е питал.”
След секунда…
Елена: “Смяташ ли, че си добре възпитана?”

Рева. 😂

Лена каза, че била на средна възраст, щото е на 30. 😂

# 668
Надявам се  Сафито да си е стегнала куфарите и да си е тръгнала от тоз плазмодии, ако има поне малко акъл. Но ние да не сме съпричастни на това наводнение. Гледам вота в нова плей вече е ЗА победител. Ще почакам още малко , за да дам своя глас. Ако гонят днес някой, от сърце се моля да е Михаела. С нея вътре е негледаемо просто. Разкрачена и крещи -аз имам топки, имам топки. Имаш въздух и паяжина в главата си. И ровеща в кофата за фасове. За мен тя е най-дъното в предаването. Имаше време навън да почете, да асимилира настроенията. С кой акъл се върна и на какво разчита ? Някой ще я захаресва повече? Или ще играе съпорт на Елена , за да спечели последната? И това трябваше да е прочела, как Елена се наигра със злобните си коментари.

# 669
  • Пловдив
Не бих продала себе си нито за 5 000, нито за 100 000 лева, ако трябва да направя нещо, което противоречи на личните ми граници, пък било то целувка по бузата или каквото и да е физическо докосване с човек, когото не желая. Не бих направила нещо против волята си, дори ако това значи да изгубя играта.
Това не е морал. Това е себеуважение.
Играта си има правила, или ги спазваш, или плащаш цената. Но когато цената е достойнството, тогава не си струва и милион.И да, бих направила като  Валентин Котов. Бих изгубила играта, но не и себе си.
Биг Брадър уж е просто риалити, а всъщност е огледало на народа ни. Един велик експеримент, който показва колко бързо и лесно човек може да бъде пречупен, когато му се подхвърли изкушение. Показва и колко бързо една „овца“ може да промени цялото стадо. За съжаление, живеем в общество, което често мисли като стадо и днес издига, а утре разпъва. Това не е просто игра, това е урок за нас като общество.
Харесвам Давид , добър е, мил е, но когато човек се срамува да се нарече българин и мечтае да похарчи наградата си в Германия… това вече боли, защото не е важно колко си млад, а какво носиш в сърцето си.

Паисий е казал преди повече от два века, а думите му днес звучат по-силно от всякога:
„О, неразумни юроде! Поради что се срамиш да се наречеш Болгарин…“

Гласувах за Валентин Котов.

Последна редакция: ср, 12 ное 2025, 11:28 от mrancho

# 670
Няма да си тръгне Котов гаранция, но за мен ще намалее подкрепата за него след днешния епизод.. нали се гласува наново след всеки напуснал или?
Но се гласува с ден закъснение, а вчера вече са изкарали някого от къщата, без ние да знаем, ще разберем чак след 23 ч. днес. И всъщност името на този, който вече е излязъл вчера, още е в платформата за гласуване. Добре, че не е гласуване за изгонване, а е положителен вот, защото тотално се опорочава гласуването в Нова плей.
Иии, дано поне майка ѝ/стринка ѝ на Лена дойде пак в темата да ни се скара на всички. Hug
Коя е била в темата? Grinning Grinning Grinning Стана ми интересно.

Последна редакция: ср, 12 ное 2025, 11:30 от diziler

# 671
  • София
Аз на мястото на Лена щях да вдигна егаси скандала... Как ББ ще решава кой да ме докосва или не... Лена се усети по едно време и почна ама аз не искам той да ме целуне, ама ако уважаваше себе си повече щеше да ги направи на луди с това че искат някакъв мъж там да я докосва без нейно разрешение... Ама като не и се свързват двете мозъчни клетки всеки път е така...

# 672
За мен е много изненадващо, че Михаела не излезе.
ББ неколкократно уточни, че  Михаела и Сияна имат имунитет. Михаела, защото влиза на мястото на друг (с най-нисък зрителски вот, пък самата тя предния път излязла не по волята на зрителите, а по нейно желание), и Сияна, защото си купи имунитет.
1. Котов
2. Давид
3. Сияна
4. Стоянов
5. Елена
6. Михаела
7. Паранормалният
8. Лена
Плс, казва се Валентин. Няма друг Валентин в къщата, че да го наричаме по фамилия. Тираджията му казваше "Котов" като в казармата, всички на фамилия.

# 673
За мен е много изненадващо, че Михаела не излезе.
ББ неколкократно уточни, че  Михаела и Сияна имат имунитет. Михаела, защото влиза на мястото на друг (с най-нисък зрителски вот, пък самата тя предния път излязла не по волята на зрителите, а по нейно желание), и Сияна, защото си купи имунитет.

Няма такова нещо. ББ снощи каза, че всичко е експеримент. Михаела и Сияна имаха имунитет за гласуването в къщата, което беше фалшиво и с цел да покаже стратегиите на играчите.

"Само публиката решава", Биг Брадър. Човекът с най-малко подкрепа излиза от къщата. Можеше да е Михаела, можеше и да е Сияна.

# 674
Това с експеримента беше заради вътрешното гласуване, да не я посочват нея. Също и за приспадането на парите от голямата награда.
Сафито идва в изповедалнята, Безхарактерният плаща веднага, влиза вътре, аху-иху, и тя му съобщава, че по-голямата част от зрителите не могат да го понасят и да си събира багажа.
Сафи предварително ще е обучена да не казва НИЩО от външния свят и е й е забранено да му говори какви са зрителските нагласи. Ако изобщо поканят нея в изповедалнята. А не Иван, например.
А дали се рестартира от нула гласуването всеки път. Или си е с натрупване?
Фактът, че вече има втори излязъл от къщата (вчера), а ние още не знаем и си гласуваме за него.. хипотетично, това достатъчно опорочава целия вот. Доколкото видя Лена е излязла някъде към 18 ч. в понеделник, те като я изпращаха, се учудиха, че вече станало тъмно. Ние гледаме това във вторник вечер. И така, четиримата изгонени от понеделник до четвъртък, е гледаме от вторник до петък Wink Поне на големия финал, гоненето ще е на живо и вотът е реален, надявам се.

Общи условия

Активация на акаунт