🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #10

• 51 188
  • 1 356
  •   79
Отговори
# 1 320
Започна и съчувствие към Шафрантин... Така е, съгласна съм, нито е избрала къде да се роди, нито родителите си. Може би и изборът с какво да се занимава е обусловен главно от обстоятелствата. Но да е агресивна, груба и арогантна към околните - да. Та тя е 30 годишна, не е на 20. Оправданията за защитната реакция са смешни.  Останалите се присмиваха се на фантазиите и, но снизходително, не грубо. Защитната реакция се отключи след като им писна да чистят след нея и и го казаха. От какво се защитава - от метлата и гъбата за чинии?
И лични качества имала...Би имала, ако въпреки тежката си съдба, беше мила, отзивчива и емпатична. Пък нека си фантазира друг живот.
 Нищо сложно няма в нея, съвсем примитивна в инстинктите си.

Последна редакция: сб, 15 ное 2025, 07:37 от NOmerci

# 1 321
Леглото си е наследство на Кратунчо от Джанката. Той Ана не я е канил да се мести там. Тя сама се настани и завлече някои от парцалките в чувал за смет. Или съм изтървала когИ Красимир и е оферирал да си делят стаята.
Явно Виктория ще заеме ролята на Шермин като интригантка и скандалджийка.

Красимира и Киара са меко казано скучни, прости, досадни и противни.
Имам чувството, че на Красимира през цялото време му беше името “Ана” в устата. Само това повтаряше…а Киара как отиде да им спи в леглото, няма такова к*рве.

Напротив, покани я. Когато ставаше въпрос Блажка къде ще спи - защото тя беше заела мястото на Шафран при Дениз, и Красимира й предложи да отиде при него.

# 1 322
Красимир и Киара имат снимки от Италия през октомври. Не са качени по едно и също време, но все пак....

# 1 323
При ба'т Красьо като на конвейер, една става друга ляга. И всяка си мисли, че е последна. Пък той си мълчи, нищо не прави и прибира "наградата", все някоя е готова да купи внимание и време с него със секс. Това секса за нищо го нямат. Сутринта решава, че е влюбена и вечерта в леглото, няма значение, че е по телевизора и пред всички, пък и записано. Но пък се сещам преди много години когато тъкмо изгряваше в някакво риалити Русата Златка и тя направи нещо подобно пък сега се води за грижовна и работлива майка и хай персона.
Дали от глупост или от желание да са "вървежни" са готови на всичко и после ще чистим имидж. Верно е че хората сме с къса памет, ама следите остават.
Или после завършваш психология и всичко е точно.

# 1 324
Красимир и Киара имат снимки от Италия през октомври. Не са качени по едно и също време, но все пак....

Може ли да ги качите?

# 1 325
Не разбирам защо вкараха това ново момиче? Как пък 1 готино момиче/момче не вкараха. Някой красавец с пари, че да поразклати двойките на  Дениз или Кристина или някоя секси мацка, че Красю да хлътне или друг.
 Тази новата въобще не е хубава.

# 1 326
Аз вървя назад.Бат Кратун нае... всичко що мръда.Ай пак сега да му се подиграваме дружно.Голям лисугер е той.Тихомълком с  милият поглед на глупак ги прецака всичките.

Само котката да не пипа!

# 1 327
Новата не ми харесва визуално. И не е защото няма корекции, защото има много красиви и нежни естествени момичета, но тя не е от тях. Може просто да не я виждам правилно заради всички джуки, цици и носове там, които заслепяват всичко наоколо. Но определено не блести с визия. Може би с друг тоалет и подходящ грим да изпъкне хубостта и. И ако като характер и поведение бива, вероятно може да изпъкне, особено пък ако е и умна. Дали ще има време и ще и бъде даден шанс, това вече е друг въпрос.

Аз все си мисля, че Тихомир някак е привлечен и се ласкае от обсебеността на Виктория по него. И и дава рози и по тази причина освен според уговорката им. Знае, че му е сигурна и си играе играта без тревоги. Ако Виктория имаше малко по различно поведение и отношение към него даже мисля, че имаше шанс дори да хлътне по нея, ей тъй, докато си мисли, че я използва за целите на играта, защото гарда му е свален и предпазителите изключени. Човек тъй се надиграва най лесно и после се чуди кво станА.

Киара много екзалтирана нещо, чак не ми се вярва, но е факт, че и тя и КраТун изглеждат свежи, спокойни и усмихнати сякаш са свалили голям товар от гърба си. Шермин е много токсична и натоварваща и е способна да отрови всяка атмосфера и всякакви отношения.
Много е трудно да стоиш дълго време на тръни покрай някой такъв, очаквайки всеки момент да изтрещи и да гръмне. И най красивата и единствена да е, трудно някой ще се задържи. Не напразно хората са казали(ще перифразим прословутата фраза): По вида посрещат, по характера и отношението към околните изпращат.

# 1 328
  • София
Изключително скучен епизод, а явно и другият ще е такъв, защото дори рекламата на следващия е тъпа.

# 1 329
  • SF
Виктория е инструктирана да провокира. Да не мислите, че я интересува дали на чисти чаршафи е прана Киара. Sweat Smile

Всеки риалити формат, който не се снима непрекъснато, си намира разказвачи. Това са словоохотливи участници, които нямат проблеми с камери и на синхрон са склонни да се разприказват. На тях им се дават задачки на вътрешни репортери от мястото на събитието. Така се получиха разговори "ни в клин, ни в ръкав" - Колебаещия се си прави фитнес на плажа, а не някоя приятелка, а Виктория, му взима интервю: как е, как я кара, взел ли е решение.
Така се получи и някакво сближаване на Вики с Киара, докато Шермин беше вътре и не се знаеше какво става в главата на Киара. Чрез разговорите с Вики, напътствани от редакторите, Киара започна да се влюбва. Вики й даваше идеи и й наливаше кураж по препоръка на екипа.
На същия принцип Вики "посрещна" и тримата тенори - Лъчо, Радо и Тихомир. Искаше да усети кой накъде се ориентира и така се оказа близка до Тихомир. И взе, че хлътна.
Блага им е другия разказвач. Тя също е удобна да изпълнява заръки на редакторите.
Виждат, че Фифи и Йовица общуват по-често с Натали и Орлин и довечера Фифи ще вземе интервю на Натали или Натали сама ще й се довери по въпросите за Тихомир.
Без такива фигури, няма как да ги съберат и разберат. Ще си ходят по приятелски групички по плажовете, ще се къпят в морето и какви ги мислят, никой няма да знае.

# 1 330
Не съм гледала още епизода от тази вечер. Утре ще го изгледам на запис.

Но искам да кажа, че ми стана много мъчно за Шермин. Не защото излезе, не защото не успя да си отмъсти на Красимир като го изкара, а просто заради човека който е и живота, който води.
Мисля, че я рабрах. Според мен тя всъщност изобщо не иска да е зла и да напада никого, но става агресивна, когато се чувства несигурна и заплашена. Просто тази агресия за нея е форма на самозащита.
Представям си какво е видяло от живота това дете. Много от рефлексите, които е развила, показват колко тежко е живяла и колко враждебен е бил към нея светът.
Децата на жертви на насилие имат нещо много общо помежду си. Стават преждевременно зрели и се опитват да поемат отговорност за родителите си.
Същото го забелязах и при Натали - тя каза нещо като "Започнах да работя от малка и можех да взема майка ми при мен и да си я гледам (мисля, че точно този израз използва!!!), но тя не иска да напусне баща ми, още седи при него!".
Същото прави и Шермин, работи от малка и се грижи да издържа майка си и брат си, защото ѝ се е наложило емоционално да е родител на майка си.
От цялата паралелна реалност с богатото семейство и прислугата, която си фантазира, ми става още по-мъчно, като си помисля какво я е докарало до там.
Така наречената ѝ връзка с руснак шест години в Дубай най-вероятно е била с нейния сводник.
Това дете винаги е било предавано от близките си и е трябвало да се бори буквално с всеки и никога да не показва слабост или колебание.

Започнах да гледам предаването само защото ми попадаха клипчета във Фейсбук и Шермин започна да ме дразни до степен, в която просто изпитах гняв, отвращение и негодувание, които ме караха да искам да видя какво ще стане.
След цялото ѝ участие обаче изпитвам съвсем различни чувства. На първо място много ме трогна, а на второ мисля, че има изключителни лични качества и ако не беше толкова ранена от злоупотребите с нея в секс индустрията, би могла да има потенциал за много неща.
Хубаво е, че се опитва да започне нещо странично с продажбата на дрехи. Дано да успее в някаква различна посока да тръгне и да намери начин да се измъкне от незавидното си положение.

Наскоро ми попаднаха едни интервюта на момичета от ескорт индустрията, които разказват доста покъртителни и шокиращи неща, които предполагам всичките са ѝ се случвали и това още повече ме кара да ѝ съчувствам.
Жалко, че сега ще отнесе невероятно количество хейт. Трябва да се намери някой, който наистина да ѝ подаде ръка и да ѝ помогне, на първо място с психологическа помощ, но за съжаление предаването я употреби доста грозно като цирково животно.
Много ми е тъжно за нея.
Никак не ми е тъжно. Проституцията е неин избор. Има хиляди момичета и момчета с нейният старт, които работят в магазини, на бензиностанции или в строителството. Не им е лесно, но тях не ги жалим.

# 1 331
Аз вървя назад.Бат Кратун нае... всичко що мръда.Ай пак сега да му се подиграваме дружно.Голям лисугер е той.Тихомълком с  милият поглед на глупак ги прецака всичките.
Снощи в новините на БТВ след Ергеня даваха Кобрата и много ми заприлича на Кратун.

# 1 332
Изобщо не разбирам как на някой ще му хрумне да съчувства на някоя проституираща по собствен избор. Че е такава....това е нейно решение, не е принуда. Просто не й се работи, иска много пари наготово. Отвращава ме. Отгоре на всичко се мисли за нещо изключително и то защото се продава. Това са хора боклуци. Напълно излишни.

# 1 333
Защо Красимир винаги отрича, че е имало кекс, като и с първата, лудата перачка, забравих ѝ името, и с Дубайската неколкократно, и с Киара има доста солиден материал в епизодите като доазателство за това.
Нали знаят, че има камери, какво се прави на ударен. Зле маскирно кавалерство за да не злепоставя "дамите" ли е това, или просто му е толкова капацитетът. Ако ще е първото, то не му се удава особено.

Виктория, ах, как само не ѝ отива името. Семпла, да не кажа друго, и външно, и вътрешно. И обсъжда аутфита и външността на другите, говори за стил, доста се посмях снощи на тази част от синхрона.
Кога се помисли за интелигентна и хитра и кой я има за такава Simple Smile

# 1 334
За мен предаването приключи. След заминаването на Шермин, няма какво да гледаме. Габа и останалите вече няма с кого да се дразнят и скандали може да има само в стил 4 клас междучасието. Като няма скандали и сеир, няма какво да гледаме. Всички интересни и незабравими образи си заминаха. Останалите са посредствени участници. Новата също дава вид на посредствена. Снощния целия епизод, на всички в устата им беше само Шермин и епизода беше посветен на радостта им от нейното изгонване. И сега какво?

Общи условия

Активация на акаунт