Колко ви е прага на поносимост за пиенето на партньора?

• 2 987
  • 120
  •   1
Отговори
# 105
Това "да не си бременна" е най-дебелашкия и глупав въпрос, незаслужаващ някакъв отговор. Пази Боже да имаш репродуктивни проблеми и да те питат на всяка кръчма и банкет.
Ама темата беше друга, не колко пием ние и колко състарява алкохола. 😆

Според мен "да не си бременна" по-скоро някой би казал ако е явен майтап. Например ако се съберем набори по близо 60 години.  Също както "я си вдигни дебелия задник" няма да се каже на човек с проблемно тегло. И винаги е с явно шегаджийски тон.

# 106
Имах един познат, бяхме на гурбет. Жена му идваше за по няколко месеца и после в България няколко и така - напред назад. Човека беше нормален в нейно присъствие, прилично държание, пиене с мярка, никога под масата. Обаче на следващия ден след като жена му заминеше за БГто - бира вместо кафе сутринта (че отнемало по-малко време за приготвяне) и през ден на кънките, ама хубаво. Голям артист. Страшна воля, чак да му завидиш.

# 107
  • София
На мен пък вкъщи ми доведоха един екземпляр, който така да го кажем, беше социално представен. На финала едва го вдигнахме с жената да го натоварим в такси.
Не пиян, тотално скъса лентата.
Беше пощаден, че не беше пребит лично от мен.
Все излагации съм виждала, ама такова нещо никога.

# 108
Ами, що му наливате? Като сте видели , че губи нишката, спрете се.
Трябва да се има и това предвид.

# 109
  • София
Аз ли трябва да имам грижата за него?
Или той трябва да преценява, че е за първи път в този дом и сред тези хора?

# 110
Старото правило "без едно мога,с едно-не мога" си остава в пълна сила.Винаги е показателно - кое е допустимо и кое-проблем.

# 111
  • София
БМ - докато работеше тираджия. През седмицата - трезвен, уикенда, с руснаците - на мармалад.

# 112
БМ - докато работеше тираджия. През седмицата - трезвен, уикенда, с руснаците - на мармалад.

Защото няма търпение да дочака уикенда,ама не за да почива, не за да ти обърне внимание и т.н.,а за да се налива.
Мноого семейства са така.....

# 113
Е, понякога и при неприлично свинско напиване се намират смекчаващи вината обстоятелства Wink

# 114
Да не се излага и да не плещи глупости ми е прага Simple Smile Избягвам хора с агресивно пиянство, падане, повръщане. Като млади много излизахме, пиене, партита през вечер. С годините и толеранса, и нуждите на човек да пие намаляват.

# 115
  • Out of the Mix
На мен пък вкъщи ми доведоха един екземпляр, който така да го кажем, беше социално представен. На финала едва го вдигнахме с жената да го натоварим в такси.
Не пиян, тотално скъса лентата.
Беше пощаден, че не беше пребит лично от мен.
Все излагации съм виждала, ама такова нещо никога.
Joy
Те па само такива "ти ги водят".
Сещам се за една "видна" също "социално представила" се в същата обстановка. JoyJoy

TeoYo, с годините по-скоро нещата се рафинират и финосват.
Аз нямам нужда от алкохол, но съм ценител на някои неща, и няма лошо в дегустацията.

# 116
Няма, няма Simple Smile просто в един момент се усещам толкова хронично изморена, че повече от 2 питиета и съм готова да лягам. Като пораснат децата още, дано възстановим малко социалния елемент.

# 117
  • София/Севлиево
ММ рядко пие,но си е нещо като традиция -в събота вечер с кумът ни си делят половин бутилка водка(около 150-200 гр на човек)-не ми пречи,даже ми е приятно.С кръстницата ми пък през 1-2 седмици пием по 1 бира вечер тримата(понякога ММ и по 2,едно време и аз носех много на бира,можех 5-6 големи да изпия и нищо да ми няма,но като се роди големия нещо се промени и сега не мога по толкова).Отделно като си е у дома на обяд пие чаша червено вино (3 пъти седмично) и понякога вечер по 50 гр ракия -всичко ми изглежда нормално,не си променя поведението и не ми пречи.Като цяло не харесвам хора, които като пийнат и почват да се заяждат и ги избягвам(а имахме подобен в компанията,но го отрязахме и повече от 12 години не сме го виждали),а пък агресивни съвсем далеч ги държа...

# 118
Навива часовника.
Не е първият.

Имах позната украинка, женена за португалец, който навиваше часовника за 5 сутринта- да си свърши работата.

# 119
То хубаво навива, ама ако жена му е "сова" само ще и е до секс в пет часа. По-скоро ще го изгони на дивана.

Общи условия

Активация на акаунт