Жените говорят с намеци, мъжете буквално - какви беди носи това?

• 7 842
  • 295
  •   1
Отговори
# 285
И тийновете, и пенсионерите, и тези помежду им са на едно мнение, що се отнася до любителите и любителките на one night stand. И аз също.

# 286
Сексът може да е отличен и пак да се увърта.
Секс с чувства, нале. Другият не го и броя за секс.
Скрит текст:
Много зависи от конкретните хора и конкретната ситуация, момент. Днес може да съм готова и да искам връзка с него, но другата седмица да ми се случи нещо – да ми се отвори възможност за работа в чужбина, пътуване за дълго време или просто да се разболея. И плановете се променят.
Хората участващи в тези отношения няма как да са същите като в началото ѝ. Динамиката се променя. И аз съм влязла с ясни намерения и от двете страни в началото, но е видимо как ежедневно се променят и обстоятелствата, и емоциите ни. Особено, когато са намесени емоции – развитието е непредсказуемо. И на подобен житейски казус винаги оставям отворен край. Няма как да предвидиш какво ще се случи с участниците и как точно ще реагират.
Така че – добре е човек да умее да се наслаждава и живее в настоящето като е достатъчно адекватен и далновиден да прецени ЗА СЕБЕ СИ какво би могло да очаква и последва. Евентуално.
Различни неща са. Тук става дума за промяна в обстоятелствата, не в субективния свят на двамата.
Докато "хитрушковците" както ги нарече си знаят прекрасно обстоятелствата, но размотават другия, защото им е изгодно да влачат.
Което не успявам да видя как се връзва с хубав секс с чувства. Да има страст, гушкане, дълги целувки преди, по време на и след, наред с здравото чукане, да се усеща жаждата ти към човека, цялостно, докато в същото време го броиш за някакво секс бъди, с което финтираш нагон и запълваш време. Противоречиво е. Може би не гледам достатъчно филми.

# 287
Хаха и мен ме съмнява, че в големия град някой си знае друг с кого е бил.
В малък град съм чувала , че всеки знае всичко, но не мога да потвърдя.

Иначе, то не е ли ясно, когато някой те използва само за секс?
Тогава няма да има желание да прекарвате време без секс заедно, са споделяте лични неща и т.н.
Не съм срещала поне мъж, който да инвестира времето си във връзка само за секс.

Също грижата, дали помни любимите ти неща, дали се старае да ти е добре.

По тези неща според мен лесно ще се познае някой влюбен ли е или загорял.

Лошото е, че някои жени се самозаблуждават

# 288
" ... С времето човек разбира тънката разлика да държи ръка и да окове душа. И разбира, че да е в нечие легло не означава любов. И започва да разбира, че целувките не са договори. Подаръците не са обещания."

# 289
Животът има нюанси и всички сме различни. Вече е модерно хората да се интересуват от психология, тям са описани различни типове привързаност и до кякво водят те.
На жената бройката винаги е под 3 ако е до 30 и под 5 за нагоре. Simple Smile

Само секс не значи без гушкане и нежности апропо. Навсякъде има преселекция, да ви го кажа, преди да се прекръстя на Алената буква Simple Smile

# 290
Всякакво хора има, които се самозаблуждават. И мъже, и жени.
Че и такива дето са дълбоко семейни и си живеят в балоните на "щастливото семейство".
То вече в такова време живеем на ИИ и асексуалност, че идва времето, когато ще е гордост да се хвалиш, че си спал с Х броя Живи човеци.

# 291
  • По света и у нас
По мои няблюдения страшно много мъже са склонни да поддържат отношения с жена, която не искат за трайна партньорка от самото начало, но не им пречи да се наслаждават цялостно на секса и общуването с нея.

Едит: Поне от двама мъже в откровен разговор съм чувала, че не само че не им пречи това, че жената се инвестира емоционално, а те не - ами че и даже им усилва усещанията от секса с нея, щото видиш ли се чувства силно желан. Шокиращо е, но има такива хора

Пълно е с такива, да не кажа - всички.
Освен това мъжете хич не се инвестират, така както жените го правят, освен ако не са някакви 20-30 годишни хлапаци.
Изобщо нямам угризения да моткам и да съм мъгла за мъжа - за тях си е най-нормалното поведение да им мине мерака и да започнат с моткането. Мога и да кажа всичко, което ми е на ума както Роки предлага, но това е ако си познавам мъжа, свикнали сме си и знам, че може да приеме истината, такава каквато е. На вчерашни еднодневки, обяснения не давам, а ако са по малки от мен... има вероятност да се сърдят, да ме преследват, тормозят. Такаче - НЕ.

Последна редакция: нд, 14 дек 2025, 00:32 от PriMadonna

# 292
Никой не може да бъде моткан без собственото му съдействие.
Мисля си личи кога човек наистина има чувства, липсва му другия, страда по него и кога се офлянква.
Така че и мотканият има своето участие, чрез несмеенето да излезе от комфортната зона, в която бива моткан.
Без значение дали мотканият е този с чувствата, все е копродуцент на филма си.
И се случва и на мъжете, не е толкова до пол. Колкото по си хлътнал, толкова по лесен ставаш за глагола, дето спрягаме.

# 293
  • sofia
Като бях млада, ми беше трудно сама за себе си да формулирам какво баш искам и очаквам, трудно ми беше да си кажа в прав текст желанията и съм изпадала в тъпи ситуации. Останалите не са врачки, нали.
С годините умението да си кажа в прав текст се подобри. Но то не е само какво казваш, а какво правиш....най-вече. Защото свалянето на звезди са сладки приказки, ама какво прави отсрещната страна е важно.
Та, ако действията нямат общо с говореното, колкото и да е в прав текст, все тая...

# 294
  • София
Никой не може да бъде моткан без собственото му съдействие.
Мисля си личи кога човек наистина има чувства, липсва му другия, страда по него и кога се офлянква.
Така че и мотканият има своето участие, чрез несмеенето да излезе от комфортната зона, в която бива моткан.
Без значение дали мотканият е този с чувствата, все е копродуцент на филма си.
И се случва и на мъжете, не е толкова до пол. Колкото по си хлътнал, толкова по лесен ставаш за глагола, дето спрягаме.

Съгласна съм с това. Единствено, че моткащият си отговаря за собствените действия, и в случая те не го правят особено достоен човек. Но и мотканият си отговаря за неговите си действия и решения, и не може да държи друг отговорен за собствените си избори, а в случая да си затваря очите и да търпи иди ми, дойди ми.

# 295
  • Обран бостан ;)
" ... С времето човек разбира тънката разлика да държи ръка и да окове душа. И разбира, че да е в нечие легло не означава любов. И започва да разбира, че целувките не са договори. Подаръците не са обещания."

На мен ми е достатъчно и леглото.

Гледам тук сте се субрали всички, които говорите директно 1:1.
В моя свят не е така, ама какво разбирам аз. Wink

Общи условия

Активация на акаунт