Звездни Компромати- Декември'25

• 250 217
  • 2 618
  •   1
Отговори
# 2 340
Съжалявам за рисунките на турските актьори, помислих си, че е ИИ понеже не съм гледала нито един от тях (освен Къванч) в сериал🙈 и наистина ми изглеждаха изрисувани…
Падам си по руси мъже (още тихо си страдам за Редфорд и си гледам малко по малко пълната му филмография), Къванч е светъл и затова отдавна ми хвана окото.
Тъмнокоси хубавци съществуват, естествено (Делон например, но филмографията му някакси не мисля да подпуквам🙈)! Но просто знам, че турски сериали у нас се гледат и реших да се допитам за мнението ви.

Мари на Гала е слънчева и позитивна, желая й щастие!
И аз бях бременна с второ при едногодишна, по-голяма кака и не е леко.
Но с две години разлика, от години са си много близки и се радвам, че е така.

За Йоанна Темелкова, намирах я за много посредствена в Братя. Но понеже съм далече, реших, че съм пропуснала изявите й и затова попитах за кариерата й.
Като никой не те търси за проекти, по-добре да спреш да се надяваш, викам аз.

За Бардо. Знаем, че написа открито писмо до Макрон преди месеци, като жестоко разкритикува политиката му. Нямаше как да е поканен на погребението.
Тук гракнаха за национални почести и грандиозно погребение, но Макрон извъртя всичко така, много хитро :”Да се допитаме до семейството на Бардо, което ще реши”
И то, естествено, отказа. Бардо приживе бе против почести.
Но Льопен да се мъдри там си е срамота.
Колкото и да беше ясно, че ще стане така.

# 2 341
С какво се занимава Мари,освен това ,че е звездно дете?
Вече е и звездна снаха и харчи парите на свекърва си. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 342
  • София
Мари има одухотворено излъчване, много ми харесва като черти на лицето. На Мира Добрева дъщерята също е много хубава, но ми е антипатична, цялостното ѝ поведение ми изглежда престорено.
Не мога да повярвам какви глупости дават пак по националните телевизии. Сякаш става все по-зле с всяка следваща година. Чудя се самите сценаристи като ги мислят тези предавания дали им е наистина смешно? По нова видях Азис и едно момиче да се мятат и да пеят на плейбек Джалма на Ритон. И това беше. По БНТ едни шарении, едно чудо, носии, китки, гирлянди, тъпани, хора и преди това Кръстьо Лафазанов с перука. В 8.30 спряхме телевизора.

# 2 343
Не мога да повярвам какви глупости дават пак по националните телевизии. Сякаш става все по-зле с всяка следваща година. Чудя се самите сценаристи като ги мислят тези предавания дали им е наистина смешно? По нова видях Азис и едно момиче да се мятат и да пеят на плейбек Джалма на Ритон. И това беше. По БНТ едни шарении, едно чудо, носии, китки, гирлянди, тъпани, хора и преди това Кръстьо Лафазанов с перука. В 8.30 спряхме телевизора.
Ние гледаме Mtv  Broken Heart върнахме си от предходните дни.

# 2 344
Само да кажа, че ако сте в депресия от новогодишната програма на телевизията, по БНТ3 има страхотен концерт на U2.

# 2 345
  • София
Направо не мога да повярвам, че по БТВ се вихри някаква гнусна чалга. Галена и Цветелина Янева пеят някаква песен за някакъв кон, в стил лек рап. Успях да издържа 2 минути. Толкова ли няма какво да дават, че стигнахме до Галена?

# 2 346
Безумни програми.

# 2 347
Така е навсякъде - чалгата е превзела народа (предимно идващ от провинцията и малцинствата).

# 2 348
На живо гледате - профанизация на нацията 😁

# 2 349
Честита да е Новата година! Много здраве и късмет да донесе! И компромати!

# 2 350
Честита Нова Година! Gift Heart Здраве, любов и благоденствие Sparkling Heart
Бог да пази България Heart

Гала е благословена жена - майка й и внучка й:

# 2 351
Само да кажа, че ако сте в депресия от новогодишната програма на телевизията, по БНТ3 има страхотен концерт на U2.

Мислих, че само аз съм така 😀
Васил Найденов по Нова, нали не е чалга, ама много тъжно беше... Не знам чия идея е било, но трябва да уволнят човека

Последна редакция: чт, 01 яну 2026, 15:35 от Little heart

# 2 352
Чалгата е начин на живот и изобщо някакво изкривено възприятие на света и ценностите(по скоро липсата на такива),  няма общо с провинция или столица.
Честита ви Нова еврова 2026г, клюкарки!Ха дано е всичко за добро. Едва ли ще е лесно, но ние сме корав народ. Благодат и изобилие за вас и вашите семейства. 🙂

# 2 353
Темелкова участваше и в "Под прикритие". Само там ми допадаше и то не през цялото време, понеже фалшивеше на моменти. Тя май неотдавна напусна и театър София. Аз ѝ симпатизирам като човек, понеже подкрепя различни благотворителни инициативи, има хубаво семейство+2 осиновени кученца. Дано си намери попрището, което е за нея.
Скрит текст:

Мислих, че само аз съм така 😀
Васил Найденов по Нова, нали не и чалга, ама много тъжно беше... Не знам чия идея е било, но трябва да уволнят човека
На Рафи 😂 Той отговаря за музиката за тази "Гала вечер".

Последна редакция: чт, 01 яну 2026, 02:53 от Yo_Ana19

# 2 354
Рафито все го чувам напоследък, беше режисьор и организатор и на концерта на Галена. Като певец не успя да се реализира, но явно е някакъв корифей на концертната дейност в България...

Общи условия

Активация на акаунт