Звездни Компромати- Декември'25

• 250 217
  • 2 618
  •   1
Отговори
# 2 370
Реално сградата, в която се намират студията е на Джуджи. Била е на дядо й, някаква фабрика. Пустееела е. Мари (както Гала е споменавала) тегли кредит и прави основен ремонт на помещенията на сградата и обособява няколко студия за снимки на реклами, сесии, клипове и други.
Тоест Мари не е купила терена, а го е получила даром. Теглила кредит с обезпечение от кого? Чии контакти ползва, за да подсигури наематели на пространството? Дали и цялата идея е нейна изобщо? На тази възраст е много оптимистично да се смята, че сама е постигнала всичко.

Честита Новата 2026-та! Бъдете здрави!
Прочетох мнението ти и мисля, че за Мари не е направено повече, нито по-малко от това, което би направил всеки родител, а в някакъв щастлив случай и свекърва, както в нейния.
Може терена да не е неин, може да е получила гаранции за кредит ( не зная, не съм в обкръжението им ), дори и самата идея да не е нейна, а на Гала или близките й .... Аз адмирирам и намирам за положително, че прави нещо, нещо с желание, което е реален, работещ и доходоносен бизнес.
Кой от тук пишещите ще има възможност да помогне на детето си и няма да го направи?
Въпросът е на колко деца им се занимава да са дисциплинирани и имат желание да менажират бизнес. Колкото повече - толкова повече Simple Smile Трудът и заниманието на ума винаги е по-добро от лентайството и нищоправенето. И не визирам никой тук. Но в тази посока отдавам на Мари едно "браво".

# 2 371
Мари ми е напълно безинтересна ,но какъв е склучаят на Джуди ? Олд мани ли е или по мъж?

# 2 372
Олд мъни, дядо й бил индустриалец, който е пострадал от приватизация.
Мъжът й също е доста заможен.

# 2 373
  • София
За много години, момичета! Бъдете здрави, щастливи, и родните и чужди звезди много да ни радват тази година Grinning
Къде прочетохте за Йоана Темелкова? Изненадана съм от решението и, честно казано.
Новогодишните програми бяха ужас - навсякъде чалга, кич и нафталин. БНТ бяха най-клети, според мен, всичко изглеждаше като изкарано от 1988-а година. Останалите бяха поне с приятно качество на картина и звук, но съдържанието беше ужасно - чалга и Михаела Маринова с кожени гащи.

# 2 374
Честита Нова година!
БНТ даже си бяха най-добре, поне млади хора и българска музика. Бтв и Нова удариха дъното с чалгата. Случайно превключвайки, мернах, че бяха накарали и Галена, и Фики да говорят за фолклор, за да замажат положението. Пълен отврат, тези две телевизии нямам никакво желание да ги гледам. Толкова чалга в новогодишната нощ - бляк.

Ние гледахме MTV.

# 2 375
Селена и Бени Бланко.

Скрит текст:

# 2 376
За много години! Живи и здрави да сме всички!
И аз съм разочарована от новогодишните програми и по-скоро от чалгата и сръбското. Очаквах да излъчват концерта на Александър Невски, но не би.

# 2 377
Селенови са ми много странна двойка.

# 2 378
Много ми е странно, какво се очакава да се случи с момиче от добро, обезпечено семейство, омъжено в още по- заможно семейство? Да я пратят да работи в някой цех, че да кажат хората- евала! Учат я де зимуват раците!
Всички ние сме се трепали, че да инат по- добър старт децата ни. Взела кредит, ма с чие обезпечение? С на Минка комшийката… кой ако не родителите да и застанат зад гърба?
Имала сега сграда за под наем, да де ама кво бачка? Ами нищо! Що задължително ли е? Колко от вас ама честно, ако от другият месец могат са имат на 1 число  5к Евро в ръката, ще кажат, о, не не искам, желая да ходя на офиса, много ми е хубаво да бъхтя от 8 до 18 и после да въртя и къщата.
Не вярвам да има много такива, освен, ако не са лекари, учители или нещо което е повече призвание, отколкото изкарване на насъщния.
Повечето сме бачкали, че като станем големи да сме, като Мари. Щото не сме имАли дядовци чорбаджии. Ако имахме би било чудесно…
Дали ако моите деца могат да живят осигурено и спокйно, без да са зависими от мъж, шеф, да могат да пътуват, да се занимават с неща, които обичат, ще съм щастлива- да, много!

# 2 379
Изобщо не бих се борила децата ми да имат съвсем всичко наготово. Просто няма как това да им се отрази добре. Трябва да имат и свои цели и да ги постигнат.

Колкото до Мари, жива и здрава да е, каквото има - си е неин късмет и труд.

Моят принцип е, че реално всеки човек има нещо, за което да му завидиш и друго, заради което да не искаш да си му на мястото. Затова да желаем на всички доброто е най-добре и за самите нас Simple Smile

# 2 380
  • София
Съгласна съм с мнението на Михнева. Мисля, че и за мъжете важи изцяло, но ние като майки сме по-уязвими на ударите на съдбата. Човек, с когото създаваш деца и на когото се вричаш за “цял живот”, може да ти направи дните много хубави и леки, но може и да ги вгорчи така, че да искаш да изчезнеш от лицето на земята.
Пожелавам на Мари лека и безпроблемна бременност, дано всичко лошо здравословно да е зад гърба им.
Васил Найденов и братя Аргирови очаквам с нетърпение да се пенсионират, но изглеждат вечни и според мен яко ги лансират.

# 2 381
Ами те цели могат да имат и да си ги постигат, не е задължително да са свързани само с работата им. Мари иска да е инфуенсър, да създава съдържание явно иска да има повече дечица, да е добра майка, съпруга, да върти дом, да има хобита, да пътува.
Има и такъв живот. И е хубав.
Всеки да си го живее както му харесва.
Мари е добро, възпитано момиче, лично за мен не блести с някакви качества, но не е досадна и не се вре всяка цена да е водеща, като други звездни издънки

# 2 382
Тоест Мари не е купила терена, а го е получила даром. Теглила кредит с обезпечение от кого? Чии контакти ползва, за да подсигури наематели на пространството? Дали и цялата идея е нейна изобщо? На тази възраст е много оптимистично да се смята, че сама е постигнала всичко.
Не мога да повярвам. Не че ми е кой знае каква любимка Мари, но поне се бори да направи нещо с това, което има. И ползва пълноценно, това което и се предоставя.
Като сравнение вземете Гущерчето, и какво постигна той с даром дадените му възможности.

Ама щом не бачка като нас - не е стока, не ми я хвали.

# 2 383
Бачка, просто й е по-леко от на повечето обикновени хора.

# 2 384
Бачка, просто й е по-леко от на повечето обикновени хора.

Нормално. Другото е утопия.
Да бачкаме всички по много.
Има много добре обезпечени деца, които не се виждат и само харчат. Такъв е животът.

Общи условия

Активация на акаунт