Звездни Компромати- Декември'25

• 249 913
  • 2 618
  •   3
Отговори
# 2 520
Заметоха ми хубавите постове, но видях, че сте ги изчели и оценили, благодаря🔥

Наоми Уатс и семейство
Равносметка на изминалата 2025 :
Скрит текст:

# 2 521
Demi Lovato
Скрит текст:

# 2 522
Ирина не виждам да се навие да води от понеделник до петък-от няколко години тая жена живее мечтан живот, почти 6 месеца е в Гърция, в собствената им къща, където прекарва дните си на плажа, съзерцавайки морето. Медитация, йога, ресторанти. И я омеси нещо по някое време. Даже ми прави впечатление, че дори и с ученик, си прави дълги уикенди пак в Гърция. Само мога да завиждам на такъв живот, без напрежение, родителски срещи и стрес.
Всекидневно предаване би я извадило от лукса, в който живее.

Последна редакция: пт, 02 яну 2026, 21:35 от помбер

# 2 523
Ирина си е най-добре, милионери са, живота си го живеят. Тя е достатъчно популярна, не й трябва повече. Може да е всякаква, но е хванала правилната вълна.

# 2 524
Жизел точно когато ще се жени за Том навремето, се разбира, че актрисата Бриджит Мойнахън е бременна от него. Жизел е приела това. Но някак си не е много романтично да се жениш за мъж, докато друга ражда от него...
Когато е разбрала, че е бременна, вече са били разделени.
Детето на Бриджит е родено 2007 г.
Декември 2006-та се запознава с Жизел. Тогава вероятно Бриджит още не е знаела, че е бременна, февруари разкрива, че е в 3 месец. По това време връзката му с Жизел е била само на месец и нещо, женят се през 2009 г.

# 2 525
Георги Христов на новогодишен концерт в Ямбол

# 2 526
То по тая логика и биг брадър не и трябваше на Стрина ,а да си гледа бебето от новият си мъж ...ама ..те на...тя е sucker for attention ,ще зареже слоу ливинга и хюгата за ефира ,бас държа...

# 2 527
# 2 528
Харесвам Мари на външен вид, но ми е безлична, няма живец, все пак е млада. Също не ми е толкова успешна, колкото се представя от някои потребители тук. Иначе разбира се, нека се възползва от възможностите и да е здрава. Сравнение с други е добър пример.
Абсолютно подкрепям.
Една от многото деца на известни, които свързвам с родителите им, а не толкова с тяхната идентичност.

# 2 529
Сузанита всички я свързваме с уникалната й идентичност 😀 това по-добре ли е?
За мен Гала се е справила добре - Мари нито е някаква пропаднала, не е кифла, не е наркоманкa, не се опитва да се бута за нещо, за което не я бива - певица, водеща, създаде стабилно семейство... идеална си е

# 2 530
  • Пловдив
То па не може всички да са идентични. Wink

# 2 531
Много харесвам Роджър❤
Класа, изтънченост, великолепно спортсменство🔥
Скрит текст:

Жив и здрав да е, да се радва на живота!
Натали Портман със спомени и равносметка
Скрит текст:

Джейн Сиймур далече от свеската суета
Скрит текст:

Zoe Saldana в Парижки ресторант
Скрит текст:

Скрит текст:

На път е да се превърне в една от най-скъпо платените актриси в света откакто се снима в най-новия Аватар
И като стана дума за Аватар, внучката на Чаплин, дъщеря на Жералдин, Ууна Чаплин се превъплъщава в огнената злодейка

Майка и дъщеря

# 2 532
Сузанита всички я свързваме с уникалната й идентичност 😀 това по-добре ли е?
За мен Гала се е справила добре - Мари нито е някаква пропаднала, не е кифла, не е наркоманкa, не се опитва да се бута за нещо, за което не я бива - певица, водеща, създаде стабилно семейство... идеална си е

Сузанита скоро излагала ли се е? Май откакто роди се кротна..?

# 2 533
  • sofia
Георги Христов на новогодишен концерт в Ямбол

С маска ли е? Иначе готино кожухче🤪

# 2 534
Жоро Игнатов е бракоразводен адвокат и е развел Плевнелиев с предишната му жена - Десислава!

В Пълна Промяна на Гала правиха лифтинг на Катето Евро (и зъби на Дим Дуков), тук на 8:07 до 8:09 се вижда, че е имала засягане на нерв и временна лицева пареза:

https://youtu.be/CcH169Udcfg?si=WXvlDA_PcSq4xybu

В тази връзка скоро гледах страницата на една адвокатка по медицинско право забравих и името Мария беше малкото, та този доктор Тонев го бяха осъдили за някакво страшно усложнение дама, която е поставила импланти без да и обяснят рисковете, за което са задължени и без да подпише информирано съгласие. Жената се събудила и просто не можела да си движи едната ръка, ръката е изцяло парализирана за 6 месеца, лекарят я изписва и повече не се интересува от нея, държи се грубо с нея и е незаинтересован от проблема и. Съдът отсъжда в нейна полза и лекарят е осъден да плати обезщетение

Общи условия

Активация на акаунт