Има ли "епидемия на самотата"?

• 16 283
  • 503
  •   1
Отговори
# 465
Ако системата е един уикенд той на риба, следващият - тя в Италия, третият - заедно на спа и т.н. може и да им се получи Simple Smile
Но ако е по известната форумска схема "уикенда аз се забавлявам, тя има възможност да пере, чисти и готви за седмицата" - стигаме до обсъжданията назад в темата защо жените не се навиват на такива невероятни предложения Satisfied
Не през уикенд, а по-скоро на месец и половина един уикенд между май-октомври и евентуално за 4-5 дни когато се съберат празници.

# 466
Ако системата е един уикенд той на риба, следващият - тя в Италия, третият - заедно на спа и т.н. може и да им се получи Simple Smile
Но ако е по известната форумска схема "уикенда аз се забавлявам, тя има възможност да пере, чисти и готви за седмицата" - стигаме до обсъжданията назад в темата защо жените не се навиват на такива невероятни предложения Satisfied
Не през уикенд, а по-скоро на месец и половина един уикенд между май-октомври и евентуално за 4-5 дни когато се съберат празници.

Какво през уикенд, на кого точно отговаряш? Цитирал си ме, но явно не отговаряш на мен, защото постът ти няма нищо общо с написаното от мен.

Много странно, като поведение на бот.

# 467
  • Пловдив
Аз се замислих, то ако единия уикенд аз съм някъде, другия той отива, то е справедливо, ама кога сме заедно?!?!?!

# 468
График съм дала - всеки трети уикенд сте заедно. Децата пречат на хобитата, както вече установихме, та за тях време няма да предвиждаме.

# 469
  • Пловдив
Аааха, викаш деца няма в графика. Ами....

# 470
Какво през уикенд, на кого точно отговаряш? Цитирал си ме, но явно не отговаряш на мен, защото постът ти няма нищо общо с написаното от мен.

Аз отворих темата за риболова и ти пиша че не сме ходили всеки уикенд на риба. И само едната двойка имаше син, който взимахме с нас и супер се кефеше.

# 471
Няма място за деца в графика, само ще пречат.

Аз отворих темата за риболова и ти пиша че не сме ходили всеки уикенд на риба. И само едната двойка имаше син, който взимахме с нас и супер се кефеше.

Ама не съм те питала дали ходиш всеки уикенд за риба! Не ме интересува! Пиши си с някоя, която се интересува дали всеки уикенд ходиш за риба, какво си ми се закачил да търсиш внимание.

# 472
Защото нещата не са били както ги описваш да сме ходили всеки уикенд за риба, а жените да перат в къщи. Умрял съм за вниманието ти, как ли пък не.

# 473
Защото нещата не са били както ги описваш да сме ходили всеки уикенд за риба, а жените да перат в къщи. Умрял съм за вниманието ти, как ли пък не.

Ако не цитираш мой пост с твърдение, че сте ходили всеки уикенд за риба и останалото, значи си бот. От по-неадекватните, дето ги хващат бързо.

И да, точно внимание търсиш с изтърканото оспорване на липсващо мое твърдение.
Ако търсиш контакт извън ИИ - разходи се из подфорума, има потребителки, които са писали, че също търсят. Аз очевидно не съм от тях.

# 474
Дадох личен пример. Ти го обобщи като схема, която в конкретния случай не е съществувала, и аз просто го уточних. Дотук.

# 475
Дадох личен пример. Ти го обобщи като схема, която в конкретния случай не е съществувала, и аз просто го уточних. Дотук.

Да обобщя - не можеш да цитираш мой пост, в който пиша, че ходиш 1. през уикенд за риба и 2. всеки уикенд за риба. Но твърдиш, че такъв пост има. Това се нарича лъжа.

# 476
Дадох личен пример как след брак често се разпада мъжкият социален кръг. Направих го конкретно във връзка с твой по-ранен пост, в който обясняваше, че жените по принцип запазват широк социален кръг.
Ти се включи именно по този личен пример, но го преформулира като обобщен модел. Аз уточних, че в конкретния случай, който описвам, такъв модел не е съществувал. Това е уточнение на собствен пример, не твърдение, че си писала подобно нещо за мен.

# 477
Ти твърдиш, че съм писала как всеки ден ходите за риба:

Това е лъжа.

Остави го този ИИ, не си помагаш с него. Дай цитат, в който аз пиша кога ходиш за риба.

# 478
Абе за какъв ИИ говориш?

# 479
Щеше да даваш цитат, нещо?
Намаш цитат? Значи съм права, че лъжеш.

Общи условия

Активация на акаунт