❄💖 Януарска радост 2026-та година 💖❄ - Тема 4

• 19 922
  • 736
  •   1
Отговори
💝 Заповядайте в новата тема за очакваните ни бебета през Януари 2026г. 💝
Тема 1.
Тема 2.
Тема 3.

Полезна информация и статии:

Календар на бременността Heart Decoration
Храненето по време на бременност Cake
Грижа за кожата по време на бременност Flowers Cherries
Необходими изследвания по време на бременност Misc Thought Balloon
Естествено раждане и цезарово сечение Animal Bee

Полезни теми във форума:

Подготовка за малкия човек
Майчинството счетоводно - 101 Memo
Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори Misc Baby Bottle

Misc Baby Bottle Януарската радост пристигна вече зa: Misc Baby Bottle

Animal Hatching Chick Animal Hatching Chick _Слънчогледче на 05.12.2025 г. Gift Heart Gift Heart
Animal Hatching Chick Lina9152 08.12.2025 г. Blue Heart
Animal Hatching Chick Simpliicity_ на 08.12.2025 г.Blue Heart
Animal Hatching Chick LasTShade на 10.12.2025 г.Blue Heart
Animal Hatching Chick Animal Hatching Chick kroche на 12.12.2025 г. Gift Heart Blue Heart
Animal Hatching Chick Lenisofia на 19.12.2025 г. Gift Heart
Animal Hatching Chick Animal Hatching Chick  Winter^^ 🩵🩵 на 19.12.2025 г. Blue Heart Blue Heart
Animal Hatching Chick  Ts_vv на 24.12.2025 г. Blue Heart
Animal Hatching Chick  Absent_ на 26.12.2025 г. Blue Heart
Animal Hatching Chick Ann_Belle на 29.12.2025г. Gift Heart
Animal Hatching Chick D&A_11 на 30.12.2025г. Gift Heart
Animal Hatching Chick Soare на 31.12.2025г. Gift Heart
Animal Hatching Chick Daniela Pehlivanova на 01.01.2026г. Gift Heart
Animal Hatching Chick  MissBabyJane на 07.01.2026г. Blue Heart
Animal Hatching Chick НиккиП на 08.01.2026г. Gift Heart
Animal Hatching Chick Sofilina на 12.01.2026г. Gift Heart
Animal Hatching Chick  Confessor на 12.01.2026г. Blue Heart
Animal Hatching Chick  MariaNikolaeva на 13.01.2026г. Blue Heart
Animal Hatching Chick  Mlya на 13.01.2026г. Blue Heart
Animal Hatching Chick  Miss__ на 14.01.2026г. Blue Heart
Animal Hatching Chick  Kass_88 на 15.01.2026г. Blue Heart
Animal Hatching Chick christinna1 на 15.01.2026г. Gift Heart
Animal Hatching Chick ДесиИ на 15.01.2026г. Blue Heart
Animal Hatching Chick Liliannn18 на 15.01.2026г. Gift Heart

Последна редакция: сб, 17 яну 2026, 22:23 от MissBabyJane

# 1
Запис в новата тема.

При мен намаляха контракциите, продължавам да си лежа - много ми е неприятно, че нищо не мога да свърша в нас. Браво на лежащи майки, които няколко месеца изкарват така.

# 2
Аз пък от четири дни съм с много кофти кашлица. Пия Стодал, обаче още не минава. Само че от вчера бебето е по-слабо активно и нещо започвам да се шашкам. Знам, че е защитен от води и плацента и едва ли му влияе кашлицата, ама все пак…..

# 3
  • Sofia
Мен сега като ме приеха, искаха актуален Васерман. Кръвната ми група и ХИВ са ми от Надежда от 2019 г.

# 4
Първото ми раждане ми бяха изтекли изследванията просто при приема ми направиха нови и това беше.

# 5
Благодаря за новата темичка и хубавата празнична заглавна страничка Simple Smile

Благодарим за новата красива темичка MissBabyJane ❤

Радвам се, че ви харесва! ❤🥰

Аз пък от четири дни съм с много кофти кашлица. Пия Стодал, обаче още не минава. Само че от вчера бебето е по-слабо активно и нещо започвам да се шашкам. Знам, че е защитен от води и плацента и едва ли му влияе кашлицата, ама все пак…..

Понеже аз вече бях два пъти болна с отвратителна кашлица, пих Стодал няколко дни, но беше без ефект и единствено ми помогнаха бонбоните “лукчета” и отделно си правех топло мляко с мед. Опитай, може да ти облекчи поне малко.

Последна редакция: пт, 05 дек 2025, 10:19 от MissBabyJane

# 6
Аз пия по 1 таблетка Биозин Мама от вече един месец, за да не се разболявам уж..

# 7
Аз съм с две  ходещи на градина деца.. и те пият витамини, и аз, ама ефект 0 Confused
Не знам как ще опазим бебето. Мисията е почти невъзможна. То в началото има имунитет, особено пък ако е и кърмено, но после става страшно…
Макар че баткото за пръв път боледува на 3 месеца, кашлица и хрема, инхалации, а беше лято, каката не ходеше на ясла, по площадки не ходехме, та..
Просто няма шанс за пълно опазване.

# 8
Аз много се притеснявам с тези вируси и грипове като се роди бебето, че живеем в една къща с роднини и племенници и не знам как ще се барикадираме да не ги допускам.
Не искам да съм вманиачена, но ми се ще първия месец примерно никой да не идва при бебето.

# 9
Като начало, благодаря за новата тема!

Малко ще съм грубичка ама си отстоявай позицията. Директно им казваш, че не искаш да посещават бебето, за да го предпазиш по-дъло и толкова. Пък те да си се цупят колкото си искат. Не ти трябва да се съобразяваш с тях, а те. Поне аз съм на това мнение, иначе ще си докараш излишни нерви и ще прехвърлиш напрежението върху бебето.

Аз много се притеснявам с тези вируси и грипове като се роди бебето, че живеем в една къща с роднини и племенници и не знам как ще се барикадираме да не ги допускам.
Не искам да съм вманиачена, но ми се ще първия месец примерно никой да не идва при бебето.

# 10
И аз ще дам непоискан съвет за отстояване на позицията на всяка мама, която като мен няма да иска посещения в началото. В момента освен ковид и грип върлуват коксаки и стомашни вируси в детските градини, та малките деца са като ходещи инкубатори на болести.
Не съм фен на паниката и вманиачаването още от времето на пандемията, но за едно новородено, някои педиатри дори препоръчват ограничаване на контактите до първите ваксини, които мисля че са около втория месец.
Ако бабите и роднините са адекватни възрастни трябва да разберат и да не се сърдят. Аз така отсях хората около мен, понеже съобщих доста късно за бременността и то само на шепа хора и тези сръдливите вече просто съм ги отписала.
За животните е нормално майката да напада всеки, който доближи бебето ѝ, но хората ги сочим с пръст и казваме какви ли не епитети?!?

# 11
И аз съм съгласна с горните коментари - нека се сърдят, ако искат. Здравето на бебето е приоритет, така че ще допускаш до него който и когато ти прецениш. Аз също ще огранича контактите и изобщо не ме интересува кой се сърди. Няма после те да му треперят или недай Боже да лежат с него в болница заради едното виждане.

# 12
Моите родители се прибират от чужбина на 20.12. ще празнуваме всички празници заедно, имам нужда от това, имам нужда да прекараме време заедно, липсват ми сестрите ми. Имам син 1 група от септември до сега не е отсъствал нито ден, ще ходи на градина докато си е здрав. Гледам да не мисля за болести и да се настройвам позитивно. Термина ми е края на януари малко след това преминават вирусите. Малкия е с противогрипна ваксина,аз сложих коклюш. Ще пия витамините за бременни и биозин мама и след раждането.

# 13
И моя термин е края на януари, но понеже съм медицинска сестра в детска градина, забелязвам тенденция последно време грипа да е точно февруари и групите да са празни. Аз също не искам да изолирам никого, но за Коледа няма да се прибирам, понеже не ми се пътува 2 часа с корема. Честно казано най-много ме притеснява свекърва ми, която ще трябва да си дойде от Германия, за да види бебето, а тя винаги като се прибере е болна, независимо от сезона.

# 14
И моя термин е края на януари, но понеже съм медицинска сестра в детска градина, забелязвам тенденция последно време грипа да е точно февруари и групите да са празни. Аз също не искам да изолирам никого, но за Коледа няма да се прибирам, понеже не ми се пътува 2 часа с корема. Честно казано най-много ме притеснява свекърва ми, която ще трябва да си дойде от Германия, за да види бебето, а тя винаги като се прибере е болна, независимо от сезона.

И моите родители се прибират от Германия с двете сестри - едната студентка, другата ученичка.
Моя малкия кара само първата година в яслата (тръгна на 1г.4м на ясла) грип А, втората година го пропусна. Реално колкото и да го мисля няма как да го променя, ние ходим да пазаруваме и също може да донесем вирус, мъжът ми работи във фирма в която му се налага да влиза в производството, а там са над 1000 души.

Общи условия

Активация на акаунт